ramarg Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Όλοι όσοι προλάβαμε τις υπέροχες αυτές εποχές, όπου η τεχνολογία ερχόταν σαν αποκάλυψη θαύματος, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε τεράστια συγκίνηση & νοσταλγία ακούγοντας όλα αυτά τα startup sounds... Ανερξάρτητα από τις διαφωνίες που έχουμε με την MS για τη φιλοσοφία & τα προιόντα της, τότε ήξερε πώς να αφήσει εποχή από απλά μικρά πράγματα (ήχοι, wallpapers)... 2 1
dimitrins Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) "Και όταν κάθησα μετά να γράψω ένα τραγούδι 3,5 λεπτών, είχα ωκεανούς από χρόνο μπροστά μου" Brian Eno σε συνέντευξη Και όταν μαζεύει αρκετούς ήχους και δεν ξέρει τι να τους κάνει, απευθύνεται σε "επαγγελματίες" (David Byrne) να βάλουν στοίχους. Δικά του λόγια. Εδω με τους passenger, βρήκε τρόπο να απασχολήσει τα δάχτυλά του Επεξ/σία 15 Απριλίου από dimitrins
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εμείς είμαστε τόσο ανοργάνωτοι που όχι μονο εθνικό μητρώο ηχογραφήσεων δεν έχουμε αλλά ούτε ακριβείς οδηγίες για το πιο σημαντικό σύμβολο ενός κράτους, την σημαία.... απο τι υλικό πρέπει να ειναι, τις αναλογίες των γραμμών, τα χρώματα (μπλε δεν ειναι χρώμα όσοι ξέρουν απο υφάσματα, ζωγραφική, design δημιουργία ιστοσελίδων κ.π.α ξέρουν ότι υπάρχουν πολλά και διαφορετικά "μπλέ" δεν είναι μόνο ένα) να έχει σταυρό το κοντάρι ή κάτι άλλο; <- αυτο είναι και πρόβλημα έξω πχ αν χρειαστεί να βάλουν ελληνική σημαία σε προξενείο ή επειδή θα έρθει κάποιος Έλληνας αξιωματούχος/πολιτικός σε μια συνεδρίαση/εκδήλωση δεν ξέρουν τι να κάνουν και απλά αυτοσχεδιάζουν κυριολεκτικά γιαυτό βλέπετε μια "έτσι" μια "αλλιώς" την σημαία μας.. Ακόμη και μέσα στην Ελλάδα αλλάζει απο πόλη σε πόλη η απο υπηρεσία σε υπηρεσία.. ότι βρει ο καθένας (συνήθως made in china) κάνει, σε μια παρέλαση θα δεις 100 διαφορετικές εκδοχές ακόμη και του ίδιου τύπου να έχουν πιο χοντρές γραμμές ή άλλο τονο άλλες γαλάζιες άλλες σκούρο μπλε άλλες με σταυρό άλλες χωρίς... Που το βρίσκω ντροπιαστικό είναι η αλήθεια. Τέσπα όσο για τον ήχο εκκίνησης των windows για εμένα ειναι συνυφασμένος με tomb raider, Command & Conquer duke nukem, G-Nome, Warbreeds και μερικά άλλα εξίσου hidden gems (με G-Nome και warbreeds) που ξέχασα και πως τα λένε αλλα έχω θερμές αναμνήσεις και εικόνες xD Επεξ/σία 15 Απριλίου από Dr_Pepper 3
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Όλοι λέτε για τις υπέροχες εποχές εκείνες... αλλά τα καντήλια και τις χρηστοπαναγίες (Θεέ μου συγχώρα με!) που ρίχναμε εκείνες τις εποχές τις ξεχάσατε; εε;;; 3
talos1000 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 28 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Όλοι λέτε για τις υπέροχες εποχές εκείνες... αλλά τα καντήλια και τις χρηστοπαναγίες (Θεέ μου συγχώρα με!) που ρίχναμε εκείνες τις εποχές τις ξεχάσατε; εε;;; Δεν πειράζει ήταν ωραία χρόνια 1
Hacker?pcs Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 4 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Όλοι λέτε για τις υπέροχες εποχές εκείνες... αλλά τα καντήλια και τις χρηστοπαναγίες (Θεέ μου συγχώρα με!) που ρίχναμε εκείνες τις εποχές τις ξεχάσατε; εε;;; 100% ισχύει ότι τα Windows 9x ήταν μεγάλο σκουπιδαριό αστάθειας ειδικά για gaming, η κατάσταση έφτιαξε με τα XP και μετά και πολύ περισσότερο με τα Vista/7 που έγιναν τα drivers πολύ καλύτερα 2
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 9 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Όλοι λέτε για τις υπέροχες εποχές εκείνες... αλλά τα καντήλια και τις χρηστοπαναγίες (Θεέ μου συγχώρα με!) που ρίχναμε εκείνες τις εποχές τις ξεχάσατε; εε;;; Πλακα πλακα οποτε ειχα δοκιμασει να φτιαξω κατι σοβαρο ηρεμα σπανια το καταφερνα και με το που ξεκιναγα τα μπινελικια καθαριζε το μυαλο μου και το εφτιαχνα...
RSi_Weaver Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Απορώ που κανείς δεν ανέφερε το λόγο που τα Windows 95 εγκαταστάθηκαν στα περισσότερα PCs της εποχής. Αν δεν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Diablo η Blizzard μόνο για τα Windows 95, το λειτουργικό της Microsoft δεν θα είχε σημειώσει τέτοια αποδοχή στους χρήστες υπολογιστών και ειδικότερα τους gamers. Ορίστε το intro του, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
argiris34 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ On 15/04/2025 at 20:08, RSi_Weaver said: Απορώ που κανείς δεν ανέφερε το λόγο που τα Windows 95 εγκαταστάθηκαν στα περισσότερα PCs της εποχής. Αν δεν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Diablo η Blizzard μόνο για τα Windows 95, το λειτουργικό της Microsoft δεν θα είχε σημειώσει τέτοια αποδοχή στους χρήστες υπολογιστών και ειδικότερα τους gamers. Ορίστε το intro του, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. True story μόνο για το Diablo τα είχα βάλει σε αλλο δισκο απο το dos/win3.1 αλλά σιγα σιγα καθιερωθηκαν , όταν δε σκάσανε και 98αρια εγινε πια το μοναδικό λειτουργικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα