GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα μετα από πολύ καιρό απουσίας. Ψάχνω ένα μηχανικο πληκτρολογιο να αντικαταστησει το ck104 που αρχιζει να εχει πολλα προβληματα. Σιγουρα να ΜΗΝ εχει κοκκινους διακοπτες γιατι εχω δακτυλα λουκανικα και πατιουνται πολυ ευκολα τα γειτονικα πληκτρα με ελαχιστη διαδρομη. Επειδη το εχω αφησει το αθλημα θα ηθελα να σας συμβουλευτω. Χρήση broswing και ελαχιστη gaming. ΜΟΝΟ ενσυρματο και μεχρι 100€
flikifloki Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Σε αυτά τα λευτά έχει άπειρες επιλογές που είναι όλες πάνω κάτω παρόμοιες. Φαντάζομαι θες full size, δες τι διακόπτες θα ήθελες (πχ cherry blue, razer brown κλπ), βρες ένα με καλές αξιολογίσεις και χτύπα το. Προσωπικά έχω κ70 corsair στο οποίο πήγα απ' το ck104 και εγώ. Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη όμως που κοιτάω. Κάτι keychron v10 και razer blackwidow που είχαν κάτι γνωστοί ήταν μια χαρά σε πληκτρολόγηση και απ'ότι ξέρω τα έχουν χρόνια χωρίς προβλήματα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά, το κυριότερο είναι να βρεις διακόπτες που να βολεύουν εσένα και μετά κοιτάς για μοντέλα στο εύρος τιμής που διαθέτεις.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου Ναι full size ειναι το ιδανικο. Αυτο με τους διακοπτες ειναι θεμα. Θα πρεπει να δοκιμασω σε καποιο καταστημα
flikifloki Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Το ck το είχες με κοκκινους ή μπλε? Οι outemu είναι αρκετά όμοιοι στην αίσθηση με τους cherry. Θεωρητικά, οι μπλε για πληκτρολόγηση είναι καλύτεροι, αν και αρκετά πιο θορυβώδεις. Εγώ πήρα κόκκινους καθαρά για τον ήχο (άτιμα κατοικίδια) αλλά θα προτιμούσα μπλε και για gaming. Σε κατάστημα στο κέντρο στην Αθήνα πριν κάποια χρόνια πάντως, θυμάμαι είχαν καμιά 10αρια διακόπτες μονούς σε ένα ράφι για να δεις τις διαφορές στην αίσθηση.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου Κόκκινους αλλά δεν μου κάνουν.... Ειναι υπερβολικα ευαισθητοι αν το λεω καλα
flikifloki Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει καθαρά η δύναμη πίεσης που χρειάζετε για το πάτημα, νομίζω οι μάυροι είναι στο σκληρότερο απ'τους cherry mx. Actuation force λέγεται αυτό, και έχει να κάνει καθαρά με το ελατήριο. Παίζουν αρκετές μάρκες σε καλό πλέον επίπεδο οπότε ψάχνεις/ρωτάς για "heavy" switches, γιατί κάθε μάρκα μπορεί να έχει και ότι χρώματα θέλει. Επεξ/σία 15 Απριλίου από flikifloki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα