Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://yellow.piraeusbank.gr/el/blog/2025/04/megalos-diagonismos-yellow

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στο κατάστημα Σκλαβενίτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Ισχυς του διαγωνισμού είναι από 07/04/25 - 30/04/25.Μακαρι να κερδίσει κάποιος κάτι μεγάλο.Καθε μέρα επιτρέπει ένα σκαναρισμα του qr code

Spoiler

IMG20250414101537~2.jpg

• Like 13
  • Thanks 3
Δημοσ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ YELLOW APP, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.!!!

Δημοσ.

Δίνει 200 yellows, δεν ξερω σε τι μεταφραζεται σε € και για αυτο δεν ασχολουμαι και με τα yellows της Πειραιως.

Ευχαριστούμε τον iaiwannis2005!

Δημοσ.
3 hours ago, runner69 said:

Δίνει 200 yellows, δεν ξερω σε τι μεταφραζεται σε € και για αυτο δεν ασχολουμαι και με τα yellows της Πειραιως.

Ευχαριστούμε τον iaiwannis2005!

Εμένα μου έδωσε 10 συμμετοχές στην κλήρωση... 

200 yellows πρέπει να είναι 25 λεπτά, αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει 

• Moderators
Δημοσ.

Κανεις δεν γινεται να κερδισει κατι σημερα αυριο απο την λιστα των δωρων των κληρωσεων συμφωνα με οσα διαβαζω στους ορους, αφου λεει οτι ολες οι κληρωσεις θα γινουν σε περιπου 1.5 μηνα. Στις 23-5-2025. Οριστε οι οροι:

https://yellow.piraeusbank.gr/~/media/Yellow/offers-files/offers/yellow-easter/Terms-and-conditions-Easter-2025.pdf

Αυτο που κερδιζετε την ωρα που σκαναρετε το QR ειναι ή συμμετοχες στις κληρωσεις ή 100/200 yellows.

Εχω σταματησει να ασχολουμαι με yellows και καρτες της Πειραιως εδω και 2-3 χρονια, αλλα μετα απο πολλη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω αναλογια αναρτημενη, νομιζω οτι τα 100/200 yellows αν εξαργυρωθουν πρεπει να ειναι 0.20€ και 0.40€ αντιστοιχα. (τα 500 εξαργυρωνονται μαλλον σε 1€, αυτη ηταν η αναλογια τουλαχιστον πριν 2-3 χρονια)

Δεν αποτελει ακριβως προσφορα το θεμα, δεν φιλοξενουνται εδω διαγωνισμοι κληρωσεις κλπ. Υπαρχει σχετικο θεμα για διαγωνισμους σε αλλη ενοτητα του ινσομνια, μπορειτε να το αναρτησετε εκει. Παρολα αυτα θα το αφησω εστω και κλειδωμενο εδω για να το δουν οσοι ενδιαφερονται.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...