Tlykog Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε 299 msrp πραγμα που σημαινει 450ε για 8gb καρτα. Ειναι για γελια οι τυποι, με 8gb ουτε ζωγραφικη δεν φορτωνεις πλεον. Με 400ε παιρνεις 7700xt που εχει επειδοσεις 4070.. Πέρα από τα 8GB, που προανέφερα τη γνώμη μου, Η 7700ΧΤ έχει παραπλήσιες επιδόσεις με την 4070: α) Σε λίγα παιχνίδια, στα περισσότερα η 4070 είναι ανώτερη και β) αν δεν ενεργοποιήσουμε Ray Tracing και γ) αν δεν ενεργοποιήσουμε καμία τεχνολογία πχ DLSS σε καμία από τις 2... δηλαδή σε πολύ συγκεκριμένα σενάρια. Η 4070 είναι συνολικά καλύτερη gpu από 7700ΧΤ. Δε συζητάμε σε περιπτώσεις εργασίας πχ επεξεργασία βίντεο... 1
nepomuk Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, luis_rambo84 είπε 299 = 600 ευρώ plus για rtx 5060 379 = 700 ευρώ plus για rtx 5060 ti Τιμές Ελλάδας. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο. Αγορασε απο ΕΕ ,πχ amazon.de που στελνει Ελλαδα , υπαρχει θεμα ; δεν καταλαβα ; Ειναι κλεφτες οι εδω εμποροι ;
akiskar123 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, luis_rambo84 είπε 299 = 600 ευρώ plus για rtx 5060 379 = 700 ευρώ plus για rtx 5060 ti Τιμές Ελλάδας. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο. Σαν να υπερβαλεις στα 600 ερω ξεκινα η 5070 αυτη τη στιγμη στην ελλαδα. 625 με παραδοση σε μια εβδομαδα.
sharke Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) αυτες το 2025-2026 θα σηκώνουν 60fps 1080p χωρίς DLSS ? 😁 αλλα 500-600euro θα τα θέλουν . Επεξ/σία 15 Απριλίου από sharke
chrispauli Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Ξεφτίλα insomnia θα έπρεπε να μην αναπαράγετε το δελτίο τύπου της Nvidia ως προς τις τιμές. 1
nazarene Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 17 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Αυτή την ανωμαλία που η 5070 και 4070 έχουνε 12GB ram αλλα η 4060 και 5060 TI βγαίνουνε με 16 GB δεν θα την καταλάβω ποτέ μου. Αυτή η βλακεία ξεκίνησε απο την 3070 που έβγαινε με 8gb ραμ ενώ η 3060 έβγαινε με 12gb. Ληγμένα χόρτα καπνίζουνε στην NVIDIA απο την εποχή του Covid. Δεν είναι καινούρια πρακτική να τοποθετείται μεγάλη ποσότητα vram σε αργό πυρήνα όπου είναι απλώς άχρηστη και απλά κάνει ελκυστικό το προιόν σε άσχετους που νομίζουν ότι έκαναν το deal π.χ. 20 χρόνια πριν geforce 6600GT 128mb GDDR3 1.1ns και η κομμένη ΄'εκδοση 6000LE (50% πιο αργό chip) 512mb GDDR2
oraiustepe Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου πιστεύω ότι η 5060ti 16gb αν σε κανενα μήνα κάνει 500-520 ευρώ στο amazon θα είναι ταμαμ για αναβάθμιση της 3060ti. Πρόκειται για μια κάρτα που θα έχει επιδόσεις 7800xt σχεδόν και θα είναι λίγο καλύτερη της 4070 και σε μελλόντικα παιχνίδια θα είναι καλύτερη και των δύο λόγω προσαρμογής των παιχνιδιών στο νέο chip και στην ddr7 μνήμη. Τα 16 gb είναι που έλειπαν από την 4070 όταν βγήκε. Έχεις και Multi frame generation για το μέλλον αν ζορίζουν τα πραγματα σε κάποια games. Το μόνο λάθος που ακούω ότι θα κανουν είναι το pcie 5.0 x8 που στο Pcie 3.0 Που έχω εγώ θα έχει μεγάλο downgrade σε performance και θα εκει θα γίνει το deal breaker για μένα δυστυχώς. Αν σκεφτούμε ότι η 5070 έχει πέσει 650 στο αμαζον Και 620 στο skroutz, day one Πρεπει να κυκλοφορήσει κάτω απο 550 αλλιώς θα πάει άκλαφτη. Τα άλλα δύο μοντέλα με τα σαπάκια 8gb vram μάλλον όπως τα βγάλουν θα τα εξαφανίσουν κιόλας, εκτός από κανέναν gamer Που παίζει esports games Μόνο όπως cs, overwatch, lol και τέτοια.
Georgios Pappas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 49 λεπτά πριν, oraiustepe είπε πιστεύω ότι η 5060ti 16gb αν σε κανενα μήνα κάνει 500-520 ευρώ στο amazon θα είναι ταμαμ για αναβάθμιση της 3060ti. Πρόκειται για μια κάρτα που θα έχει επιδόσεις 7800xt σχεδόν και θα είναι λίγο καλύτερη της 4070 και σε μελλόντικα παιχνίδια θα είναι καλύτερη και των δύο λόγω προσαρμογής των παιχνιδιών στο νέο chip και στην ddr7 μνήμη. Τα 16 gb είναι που έλειπαν από την 4070 όταν βγήκε. Έχεις και Multi frame generation για το μέλλον αν ζορίζουν τα πραγματα σε κάποια games. Το μόνο λάθος που ακούω ότι θα κανουν είναι το pcie 5.0 x8 που στο Pcie 3.0 Που έχω εγώ θα έχει μεγάλο downgrade σε performance και θα εκει θα γίνει το deal breaker για μένα δυστυχώς. Αν σκεφτούμε ότι η 5070 έχει πέσει 650 στο αμαζον Και 620 στο skroutz, day one Πρεπει να κυκλοφορήσει κάτω απο 550 αλλιώς θα πάει άκλαφτη. Τα άλλα δύο μοντέλα με τα σαπάκια 8gb vram μάλλον όπως τα βγάλουν θα τα εξαφανίσουν κιόλας, εκτός από κανέναν gamer Που παίζει esports games Μόνο όπως cs, overwatch, lol και τέτοια. Ειναι αστείο οτί σε κάποια games η 3060τι είναι πιο γρήγορη απο την 5060τι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 4 minutes ago, Georgios Pappas said: Ειναι αστείο οτί σε κάποια games η 3060τι είναι πιο γρήγορη απο την 5060τι Βγήκαν reviews? 1
oraiustepe Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Ειναι αστείο οτί σε κάποια games η 3060τι είναι πιο γρήγορη απο την 5060τι Αυτό που το είδες; Σε κανένα game δεν είναι πιο γρήγορη η 3060ti και αν το ειδες καπου φαντάζομαι ειναι fake. Η 5060ti ειναι θεωρώ πως θα είναι 45% πιο γρηγορη απο την 3060ti
Georgios Pappas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Μόλις τώρα, Thresh είπε Βγήκαν reviews? Ειδα σήμερα το πρωί στον Gamers nexus και λέει σε κάποια είναι πιο γρηγορη η 3060ti λόγο του memory bus αν θυμάμε καλά. Βασικά η 5060ti το πραγματικό της όνομα έπρεπε να ήτανε 5050ti αλλα είναι άλλη συζητηση αυτή τώρα.
nazarene Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Gamers nexus και λέει σε κάποια είναι πιο γρηγορη η 3060ti λόγο του memory bus Youtuber χαρτορίχτρα προβλέπει επιδόσεις συγκρίνοντας atchs διαφορετικών γεννεών με διαφορετική τεχνολογία vram, και μετά μου έρχεται να πώ ******* ή να μη πώ*******
Georgios Pappas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 λεπτά πριν, nazarene είπε Youtuber χαρτορίχτρα προβλέπει επιδόσεις συγκρίνοντας atchs διαφορετικών γεννεών με διαφορετική τεχνολογία vram, και μετά μου έρχεται να πώ ******* ή να μη πώ******* Δεν συμφωνώ με το σχόλιο σου καθόλου και μου φαίνετε αρκετά προσβλητικό. Μπορείς να συμφωνείς η όχι. Και αν είδα καλά αυτό είναι το graph απο την ίδια την nvidia που απλά το διαβάζει? και κάνει σύγκριση 3060τι 4060τι και 5060τι? Τα νεύρα σου απο που προέρχονται δεν καταλαβαίνω.
oraiustepe Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Ειδα σήμερα το πρωί στον Gamers nexus και λέει σε κάποια είναι πιο γρηγορη η 3060ti λόγο του memory bus αν θυμάμε καλά. Βασικά η 5060ti το πραγματικό της όνομα έπρεπε να ήτανε 5050ti αλλα είναι άλλη συζητηση αυτή τώρα. Απλά έχει περισσότερα cuda cores η 3060ti αλλά αυτό δε λέει κάτι. Η 5060ti έχει γρηγορότερη μνήμη, νέα αρχιτεκτονική στα 5nm, πολυ μεγαλύτερο base clock και Boost clock κατεπεκταση και καλύτερη κατανάλωση. Δε συγκρίνονται οι δύο κάρτες στο gaming τουλαχιστον (αλλού δεν ξέρω αν τα cuda παιζουν μεγαλύτερο ρόλο). Φυσικά περιμένουμε και τα σοβαρά reviews αλλά όλα δειχνουν ότι φτάνει την 4070 και είναι καμιά 10% πίσω από την 7800xt αν και στο μέλλον θα την φτάσει και αυτή στα νεότερα παιχνίδια. Επεξ/σία 16 Απριλίου από oraiustepe
nazarene Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Δεν συμφωνώ με το σχόλιο σου καθόλου και μου φαίνετε αρκετά προσβλητικό. Μπορείς να συμφωνείς η όχι. Και αν είδα καλά αυτό είναι το graph απο την ίδια την nvidia που απλά το διαβάζει? και κάνει σύγκριση 3060τι 4060τι και 5060τι? Τα νεύρα σου απο που προέρχονται δεν καταλαβαίνω. Mα δεν απευθύνομαι σε σένα, καμία σχέση, τις βλακείες του κάθε youtuber σχολιάζω τίποτα άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα