Archimidhs Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλησπέρα και καλό Πάσχα, Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι κατά προτίμηση Toyota απλά δεν γνωρίζω τι καύσιμο να επιλέξω. Έχω ένα Opel Corsa D 1.3 ecoflex (2012) το οποίο θέλω να πουλήσω και να αλλάξω σε κάτι πιο καινούριο. Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι 10.000km/έτος και κατά βάση μέσα στην πόλη με κανένα ταξιδάκι 1 φορά τον μήνα. Σκέφτομαι να πάω σε Hybrid αλλά το κόστος της μπαταρίας είναι αρκετά μεγάλο σε περίπτωση αντικατάστασης, γεγονός που με κάνει να έχω αμφιβολίες. Τι προτείνετε;
ivamvako Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Επισης καλο Πασχα! Γιατι το πουλας το opel corsa? ρωταω γιατ εψαχνα να αγορασω ενα μικρο μεταχειρισμενο πετρελαιο
Archimidhs Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 15 ώρες πριν, ivamvako είπε Επισης καλο Πασχα! Γιατι το πουλας το opel corsa? ρωταω γιατ εψαχνα να αγορασω ενα μικρο Καλησπέρα, Το πουλάω καθώς θέλω να πάω σε κάτι λιγάκι πιο σύγχρονο. Επίσης, μέσα στην πόλη έχει παρόμοιες καταναλώσεις με ένα βενζινοκίνητο και το κόστος επισκευής (του πετρελαιοκίνητου) σε περίπτωση βλάβης ειναι μεγαλύτερο.
INFLUENCER Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Archimidhs είπε Καλησπέρα, Το πουλάω καθώς θέλω να πάω σε κάτι λιγάκι πιο σύγχρονο. Επίσης, μέσα στην πόλη έχει παρόμοιες καταναλώσεις με ένα βενζινοκίνητο και το κόστος επισκευής (του πετρελαιοκίνητου) σε περίπτωση βλάβης ειναι μεγαλύτερο. Κάτι δεν δούλευει καλά στο αμάξι σου για να λες ίδιες καταναλώσεις με ένα βενζίνης μέσα στην πόλη. Το δικό μου μέσα στη πόλη δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από 5,5 λίτρα και εάν βάλεις τον παράγοντα τιμής του πετρελαίου σου βγαίνει 4.5 λίτρα σε όρους βενζίνης. Επεξ/σία 17 Απριλίου από INFLUENCER
Archimidhs Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2 ώρες πριν, majunior είπε Όταν λες πιο σύγχρονο; Με οθόνη, ψηφιακό καντράν, clima, ηλεκτρικούς καθρέφτες κλπ κλπ.. 1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε Κάτι δεν δούλευει καλά στο αμάξι σου για να λες ίδιες καταναλώσεις με ένα βενζίνης μέσα στην πόλη. Το δικό μου μέσα στη πόλη δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από 5,5 λίτρα και εάν βάλεις τον παράγοντα τιμής του πετρελαίου σου βγαίνει 4.5 λίτρα σε όρους βενζίνης. Σε τι αμάξι αναφέρεσαι;
majunior Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 3 ώρες πριν, Archimidhs είπε Με οθόνη, ψηφιακό καντράν, clima, ηλεκτρικούς καθρέφτες κλπ κλπ.. Σε τι αμάξι αναφέρεσαι; Θα μπεις στη διαδικασία του μεταχειρισμένου για μπλιμπλίκια; Μπορείς να βάλεις ένα unit με android που καλύπτει μερικά από τα παραπάνω.
INFLUENCER Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 3 ώρες πριν, Archimidhs είπε Με οθόνη, ψηφιακό καντράν, clima, ηλεκτρικούς καθρέφτες κλπ κλπ.. Σε τι αμάξι αναφέρεσαι; BMW 116D Efficient Dynamic (2014- Euro5) https://www.auto-data.net/en/bmw-1-series-hatchback-5dr-f20-116d-116hp-effcientdynamics-edition-17715
Archimidhs Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 18 ώρες πριν, majunior είπε Θα μπεις στη διαδικασία του μεταχειρισμένου για μπλιμπλίκια; Μπορείς να βάλεις ένα unit με android που καλύπτει μερικά από τα παραπάνω. Σκέφτομαι και το κόστος μεταπώλησης, η αλήθεια είναι ότι το έχω μια 5ετια και θέλω μια αλλαγή. 18 ώρες πριν, INFLUENCER είπε BMW 116D Efficient Dynamic (2014- Euro5) https://www.auto-data.net/en/bmw-1-series-hatchback-5dr-f20-116d-116hp-effcientdynamics-edition-17715 Και ένα βενζινοκίνητο καίει γύρω στα 6.5. Το πετρελαιοκίνητο δεν είναι για την πόλη κατά τα τη γνώμη μου. Δεν δουλεύει στις σωστές θερμοκρασίες και πρέπει να κάνει αυτοκαθαρισμό το dpf, διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται εντός πόλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα