mariosnik_ Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Βρες κάποια μονοκατοικία από μέσα 80 και μετά. Χονδρικά. Εάν απαιτείται στατική ενίσχυση και επεμβάσεις στον φέροντα οργανισμό του κτιρίου για βελτίωση. Να υπολογιζεις περί τα 800 ευρώ ανά τμ κόστους και παραπανω. Θες καλό μηχανικό που θα κάνεις επίσκεψη μαζί του σε κάθε κτίριο που θα πηγαίνεις. Εαν δεν απαιτούνται και απλά θα ξηλώσετε/αλλάξετε ολα τα υπόλοιπα, εκεί μπορεί να σε συμφέρει. Πλέον τα κόστη και οι αμοιβές των εργατών έχουν εκτοξευτεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό επηρεάζει και το κόστος ανακαίνισης. Δεν αποκλείεται το κόστος ανακαίνισης ενός παλιού να σου βγει υψηλότερο από το κόστος αγοράς ενός νεότερου με λιγότερες ζημιές. Αλλά πλέον η έλλειψη συντήρησης στα ακίνητα και η ποιότητα κατασκευής είναι τέτοια, που σε οτιδήποτε αγοράσεις πριν το 2015, όλο και κάτι θα δώσεις για ανακαίνιση και επισκευές πριν εγκατασταθείς μόνιμα εκεί. Δεν το συζητάμε για κτίρια του 60-70 που δεν έχουν συντηρηθεί ποτε η πλημελως. Επεξ/σία 16 Απριλίου από mariosnik_ 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου βρες μια μονοκατοικια που εχει κολωνες. πολλες του '67 ειχαν ηδη. αν ειναι ισογιο και πρωτος μονο δεν θα χρειαστεις τιποτα περα απο τοιχους. θα σου βγει πολυ πιο ακριβα απο διαμερισμα προφανως αλλα τι συγκριση να γινει? και τα κοτερα πιο ακριβα ειναι απο τα φουσκωτα παρολο που και τα δυο βαρκες στο νερο ειναι. προτιμω να ζησω ολη μου τη ζωη σε 50τμ μονοκατοικία με αυλη παρα σε 100αρι διαμερισμα και ας εχω και τους καλυτερους γειτονες. μονο στη μονοκατοικία εχεις την αισθηση οτι οντως "εδω μεσα κανω οτι γουσταρω, ειναι δικο μου και αποφασιζω εγω και μονο". ασε που η ομορφια του κηπου δεν υπαρχει οτι μπαλκονια και να εχεις. ψαρωσανε οι νεοελληνες το 2000 και αρχισαν να αγοράζουν μπαλκοναρες στον 6ο με 2,25 υψος ταβανιου και τωρα δεν μπορουν να κοιμηθουν οταν ο απο πανω βαζει πλυντηριο και εγω ειμαι σε σπιτι του 60 και μπορω να κάνω bdsm παρτυ στις 3 το χαραμα. αν εχεις τα λεφτα για μονοκατοικια δεν εχει μηπως και αν, απλα καντο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα