Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσπαθώ να μπω στο ebanking της alpha αλλά μου λέει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση και είναι πεσμένο. Πως γίνεται αυτό σε μια τόσο μεγάλη τράπεζα; Πόσοι δηλαδή μπορεί να μπαίνουν μεγάλη Τέταρτη στην εφαρμογή για να μην λειτουργεί. Φωτογραφία για αναφορά.

IMG_7445.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είναι η προθεσμία για το δώρο Πάσχα αν δεν κάνω λάθος, οπότε ίσως έχει πέσει κίνηση... Αλλά και πάλι περίεργο.. Μπορεί να είναι σε εξέλιξη καμία επίθεση ddos

Η Πειραιώς πάντως λειτουργεί κανονικά.. 

Επίσης από browser μπήκα κανονικά.. Το authentication μέσω app δεν δούλεψε προφανώς, αλλά το έβαλα να μου στείλει otp με SMS 

Επεξ/σία από christos4
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά ξανά συμβαίνει τέτοια περίοδο! Χριστούγεννα και Πάσχα θα πάθουν τίποτα αν δε πέσουν οι συστημικές μας τράπεζες.

Αυξημένος όγκος αγορών λόγω εορτών, συν οι καταθέσεις των Δώρων Πάσχα, δε θέλει και πολύ...

Σε εταιρικό λογαριασμό μου μπαίνει. Στον προσωπικό όχι.

Επεξ/σία από afragorn
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, από προχθές προσπαθώ να συνδεθώ στον εταιρικό λογαριασμό, και αντιμετωπίζω πολλές φορές το παρακάτω.. 1 μπαίνει - 5 όχι

Εξαιτίας υπερβολικού φόρτου, παρατηρείται προσωρινή αδυναμία σύνδεσης στις υπηρεσίες μας. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συμβαίνει και σε άλλους; 

Προς ενημέρωση..
https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/524489/alpha-bank-paramenoun-provlimata-sto-e-banking-kai-to-mobile-banking

Τρίτο μήνυμα απανωτά.

Παρατηρούμε πρόβλημα και στις πληρωμές με κάρτα σε POS της Nexi (alphabank) 

Επεξ/σία από KenJiNx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...