Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, μου έγινε πρόσφατα μια πρόταση κι θέλω γνώμες από κάποιον που γνωρίζει από Γερμανία μισθούς και και γιατί δεν έχω ιδέα. Παρακαλώ απαντήσεις από άτομα που γνωρίζουν κι όχι “Οπαδικά”.

Την εργασία την γνωρίζω άρα θα πάω ως μάστορας και θα έχω και βοηθό. Ως τεχνικός οπτικών ινών για εγκατάσταση από τον όροφο (κουτί) σε διαμέρισμα πελάτη. 

Πληρωμένο σπίτι (κι με άλλους μέσα)

καθαρό μισθό 2.000, δε-πα 8-4

Τώρα πόλη θα είναι τράμπα ανά μήνες λογικά αποτι κατάλαβα.

η ίδια δουλειά εδώ Ελλάδα είναι στα 850-1100 καθαρά.

Να ενημερώσω πως δεν θα πάω για πάντα απλά για ένα μικρό διάστημα 1-2 χρόνια

Επεξ/σία από Niktorep29
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για 2 χιλιάρικα και να μένεις με διάφορους άλλους εργάτες? Τούρκους Αιγύπτιους κλπ?

Πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος για να το κάνεις 

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

αφου ειναι καθαρά πόσα θα  του μένουν;

Σωστά , λάθος διατύπωση 

2κ καθαρά, μετά από τα έξοδα σου εκεί(ενοίκιο , μετακινήσεις, σούπερ)πόσα σου μενουν;

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Σωστά , λάθος διατύπωση 

2κ καθαρά, μετά από τα έξοδα σου εκεί(ενοίκιο , μετακινήσεις, σούπερ)πόσα σου μενουν;

Εταιρικό αμάξι με πληρωμένη βενζίνη, κι πληρωμένο σπίτι. δηλαδή εγώ τα μόνα έξοδα που θα έχω θα είναι το σούπερ μάρκετ κι τα προσωπικά μου (πχ κούρεμα)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Niktorep29 είπε

Εταιρικό αμάξι με πληρωμένη βενζίνη, κι πληρωμένο σπίτι. δηλαδή εγώ τα μόνα έξοδα που θα έχω θα είναι το σούπερ μάρκετ κι τα προσωπικά μου (πχ κούρεμα)

εμένα καλό μου ακούγεται.Κάθε ποτε θα έχεις άδεια;Τι αφήνεις Ελλάδα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

εμένα καλό μου ακούγεται.Κάθε ποτε θα έχεις άδεια;Τι αφήνεις Ελλάδα;

Όλα τα νόμιμα σχετικά με άδεια και και, επίσης 3 φορές το χρόνο δωρεάν εισιτήρια πάνε έλα για Ελλάδα Γερμανία, Ελλάδα δεν αφήνω κάτι πέρα απτην σχολή μου που θα έρχομαι να δίνω εξεταστική οποτε είναι.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Niktorep29 είπε

Όλα τα νόμιμα σχετικά με άδεια και και, επίσης 3 φορές το χρόνο δωρεάν εισιτήρια πάνε έλα για Ελλάδα Γερμανία, Ελλάδα δεν αφήνω κάτι πέρα απτην σχολή μου που θα έρχομαι να δίνω εξεταστική οποτε είναι.

Do it

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Do it

Έχεις καθόλου ιδέα τι παίζει με κόστος ζωής σε θέμα σουπερμάρκετ, νυχτερινές εξόδους, delivery και και;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Niktorep29 είπε

Έχεις καθόλου ιδέα τι παίζει με κόστος ζωής σε θέμα σουπερμάρκετ, νυχτερινές εξόδους, delivery και και;

Οχι αλλά διαβάζω ότι ειναι και πιο φτηνά απο Ελλάδα το ΣΜ.Και πάλι πόσα να χαλάς τον μήνα σε έξοδα;Σεμνά και ταπεινά.

Και μακρυά απο φρουτάκια και καζίνο.

Δημοσ.
28 minutes ago, Niktorep29 said:

Οπότε πες να βάζεις 1 χιλιάρικο στην άκρη το μήνα, σε βάθος διετίας θα έχεις βάλει αρκετά στην άκρη. Χωριά την εμπειρία 

Καλό ακούγεται , εγώ θα προχωρουσα 

Δημοσ.

Καλο ειναι μισθολογικα, απλα κολλαω στο οτι θα ειναι και αλλοι στο σπιτι..

Μην ειναι τιποτα βρωμιαριδες αιγυπτιοι πακιστανοι ρουμανοι

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βαζουμε στους ανθρώπους ταμπέλες. Ειναι δηλαδή ολοι οι Έλληνες καθαροί και γαματοι;; Γελάει ο κόσμος. 

Νηματοθετη, νεος είσαι, πήγαινε. Το πολύ πολύ να μην ειναι καλα και στον εναν χρόνο να γυρισεις πισω (που δεν θα γυρίσεις). 

Στην αρχή δεν θα είναι εύκολα αλλα θα την βρεις την άκρη. Βαλε στόχο να μάθεις Γερμανικά οσο εισαι εκει για να βρεις και καμιά αλλη δουλειά. 

Εγω ο dbrillis και οι ancient alien theorists λεμε ΝΑΙ!!! 

Υ. Γ. Έχει κάτι πόλεις που θα πάθεις κατάθλιψη αλλα μη σε νοιαζει. 

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwfys είπε

Καλο ειναι μισθολογικα, απλα κολλαω στο οτι θα ειναι και αλλοι στο σπιτι..

Μην ειναι τιποτα βρωμιαριδες αιγυπτιοι πακιστανοι ρουμανοι

Είναι ελληνική εργολαβική που θα στείλει άτομα οπότε θεωρώ θα ειναι έλληνες ή και Γερμανοί.

παιδια ευχαριστώ πολύ, αφήνουμε το ποστ ανοιχτό να δω κι άλλες γνώμες και ίσως κι από κάποιον που είναι εκεί να πει την γνώμη του. Ευχαριστώ και πολύ όσους ήδη απαντησανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...