giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μένω στο ισόγειο της πολυκατοικίας και η πόρτα είσοδος του σπιτιού μου είναι στην αυλή...και ξεκιναν τα προβλήματα παρότι μικρή η αυλή την χρησιμοποιούν ως χώρο στάθμευσης μόλις δύο αυτοκίνητα χωράνε. Και καλά κοινόχρηστος χώρος τον χρησιμοποιούν συνεχώς μόνο 2 άτομα συγκεκριμένα,1 με έκαναν παρατήρηση όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω και εγώ.2 ο χώρος αυλή είναι πολύ μικρός με αποτέλεσμα το ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται ακριβώς 2 μέτρα έξω από την πόρτα μου και να με ενοχλεί όσο να ναι στην είσοδο έξοδο του σπιτιού συν ότι υπάρχει έντονη ηχορύπανση αφού είναι και τα δύο αυτοκίνητα ακριβώς έξω από το στίχους μου...προτάσεις παιδιά??? Δεν έχω προθέσει να βάλω και εγώ το αυτοκίνητό αλλά αφού είναι κοινόχρηστο και μου είπαν μπορείς!!! Γιατί να μην το κάνω!! Και δεύτερον μαλώνουν στην πολυκατοικίας για να βάζουν και άλλη τα αυτοκίνητα και δεν βγάζουν άκρη και με περνάει και εμένα η μπάλα και επίσης τα μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με δυσκολεύουν να μπω στο σπίτι μου!
giwrgostr Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Αν ο χώρος δεν είναι στα σχέδια προορισμένος για πάρκινγκ, δεν μπορεί να παρκάρει κανείς σε κοινόχρηστο χώρο. Παράλληλα, αφού δεν είναι νόμιμο παρκινκ, οποιαδήποτε ράμπα έχουν φτιάξει στον δρόμο για να μπαίνει το αμάξι στην αυλή είναι παράνομη.
giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Όχι δεν είναι πάρκινγκ μου το ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης.ειναι μια κοινόχρηστη μικρή αυλή...το πρόβλημα μου είναι ότι παρόλο που δεν με αφήνουν να το χρησιμοποιήσω εγω είναι ότι ο χώρος είναι περιορισμένος και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μου προσάπτουν ζημιές στα οχήματα τους καθώς είναι η είσοδος του σπιτιού μου εκεί και περνώ συνέχεια από δίπλα....δεν ξέρω πως να αντιδρασω...η προθέσεις τους είναι κάκιστος
mariosnik_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Με ενοίκιο μένεις ; Στην θέση σου θα κοιτούσα για άλλο σπίτι μόλις λήξει το συμβόλαιο, δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι και δεν αξίζει η όλη ταλαιπωρία και ψυχική φθορά. Επίσης επειδή μιλάμε για ιδιωτικό χώρο μέσα σε οικόπεδο, μην μπεις στον κόπο να καλέσεις αστυνομίες και τροχαιες, δεν έχουν αρμοδιοτητες, εκτός απλά να έρθει η αστυνομία να κάνει καταγραφή συμβάντος πχ το αμάξι με τάδε πινακίδα είναι παρκαρισμένο επί κοινόχρηστου χώρου μπροστά από την πόρτα σου. Άμα σου πουν τίποτε για φθορες και ζημιές στα ΙΧ τους επειδή εκεί είναι η πόρτα σου. Πες τους ότι εσύ ζημιές δεν κάνεις στα αμάξια τους, αλλά αν έχουν πρόβλημα άλλη φορά να καλέσουν την αστυνομία να το πουν. Άμα σε κατηγορούν χωρίς στοιχεία και εσύ μετά μπορείς να τους κάνεις μήνυση και να τους τρέχεις. Εφόσον δεν είναι πάρκινγκ ο χώρος μην παρκάρεις εσύ για να τους την σπάσεις θα έλεγα, αλλα έχεις το δικαίωμα να τον χρησιμοποιείς στα πλαίσια της νομιμότητας. Κανονικά θες δικηγόρο για όλα αυτά αλλά όπως είπα χάσιμο χρόνου άμα είσαι ενοικιαστης. 2
giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Ναι με ενοίκιο μένω. Μάλιστα και εγώ προς τα εκεί ζυγίζω δεν θα βγάλω άκρη όπως τα λες ταλαιπωρία και κύριος ψυχική μου φθορά... Δυστυχώς αν δεν μου βρει κάποια άκρη ο σπιτονικοκύρης-ιδιοκτήτης με διασφάλιση κάπως... Θα αναγκαστώ φύγω σύντομα!
mariosnik_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Δεν θα κάνει τίποτε ο ιδιοκτήτης, θα σου πει να τα βρεις με τους άλλους. Κι αν του πεις ότι φεύγεις μετά την λήξη, χεστηκε, θα το νοικιάσει σε άλλους, παίζει να σου φέρνει και άλλα άτομα για να βλέπουν το σπίτι πριν φύγεις εσύ ή να μην σου δώσει και καθόλου περιθώριο να ψάξεις να βρεις άλλο άμα σου πάρει καιρό. Το πρόβλημα σας δυστυχως είναι αμιγώς "ιδιωτικό" οπότε δεν μπορείς να πεις πχ ότι πάρκαρε εκεί παράνομα και καλώ την τροχαία. Οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν ενοχλούνται από αυτούς τους 2 που βάζουν εκεί τα δικά τους ΙΧ; Δεν θέλησαν ποτε να τους πουν κάτι ή να χρησιμοποιησουν τον χώρο; 1
keleystis Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Εφόσον είναι κοινόχρηστος χώρος και ήδη βάζουν κάποιοι τα αμάξια τους εκεί δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορείς να βάλεις και εσύ το δικό σου εκτός και εαν έχει συμφωνήσει όλη η πολυκατοικία ομόφωνα οτι μόνο αυτά τα δύο αμάξια μπαίνουν εκεί. Αλλιώς γράψτους και βάζε και εσύ το δικό σου. 1
giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Ναι μένω λίγους μήνες εδώ και ναι μαλώνουν με διάφορους τρόπους. εγώ δεν το δεν το χρησιμοποιώ από την μία φορά που το προσπάθησα και μου έκαναν φασαρία δεν με ενδιαφέρει τόσο αλλά με περνει η μπάλα και εμένα όλα γίνονται κυριολεκτικά έξω από την πόρτα μου και όπως και να έχει με την φορά που πήραν φοβάμαι για περετερω φασαρίες όπως πχ εγώ ή επισκέπτης μου η μεταφέρω κάτι να βάλω στο σπίτι μου και ακουμπήσει κάτι στα αυτοκίνητα και προκαλέσει κάποια ζημιά το οτιδήποτε θα γίνει χαμός θα με κατηγορήσουν τους σίγουρα και αντε να βγάλω άκρη που απλός μπενω στο σπίτι μου! Είναι μικρός ο χώρος που δημιουργείται για να περάσω στην πόρτα μου ένας διάδρομος δεν απίθανο να συμβεί Η σε πιο ακρεο σεναριο έτσι οπός το βλεπω μπορεί να συμβεί και με δόλο να μεκατηγορήσουν ενώ μπορεί να έχει προκληθεί ζημιάς αυτοκίνητα τους από αλλού επειδή εγώ μόνο περιφέρομαι εκεί!!! Έχω μπλέξει!! Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες
mariosnik_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 9 λεπτά πριν, giotis111 είπε Ναι μένω λίγους μήνες εδώ και ναι μαλώνουν με διάφορους τρόπους. εγώ δεν το δεν το χρησιμοποιώ από την μία φορά που το προσπάθησα και μου έκαναν φασαρία δεν με ενδιαφέρει τόσο αλλά με περνει η μπάλα και εμένα όλα γίνονται κυριολεκτικά έξω από την πόρτα μου και όπως και να έχει με την φορά που πήραν φοβάμαι για περετερω φασαρίες όπως πχ εγώ ή επισκέπτης μου η μεταφέρω κάτι να βάλω στο σπίτι μου και ακουμπήσει κάτι στα αυτοκίνητα και προκαλέσει κάποια ζημιά το οτιδήποτε θα γίνει χαμός θα με κατηγορήσουν τους σίγουρα και αντε να βγάλω άκρη που απλός μπενω στο σπίτι μου! Είναι μικρός ο χώρος που δημιουργείται για να περάσω στην πόρτα μου ένας διάδρομος δεν απίθανο να συμβεί Η σε πιο ακρεο σεναριο έτσι οπός το βλεπω μπορεί να συμβεί και με δόλο να μεκατηγορήσουν ενώ μπορεί να έχει προκληθεί ζημιάς αυτοκίνητα τους από αλλού επειδή εγώ μόνο περιφέρομαι εκεί!!! Έχω μπλέξει!! Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες Οπως ειπα, χεστηκες εσύ τι θα γίνει στα αυτοκίνητα. Άμα δεν έχουν αποδεικτικό υλικό δεν σου κάνουν τίποτα. Ας κάνουν μόνοι τους φθορά, ας σε κατηγορήσουν. Μπορείς να τους τρέχεις εσύ μετα. Εάν επίσης τα 2 αμάξια μπλοκάρουν την είσοδο στην πόρτα σου, μπορείς να το επικαλεστεις και να τους τρέχεις. Στην θέση σου, θα ζητούσα από τον ιδιοκτήτη να μιλήσει μαζί τους και να το λήξουν αυτό με τα αυτοκίνητα καθώς σου εμποδίζουν την πρόσβαση στο ακίνητο και πρακτικα παύουν να ισχύουν οι όροι της μίσθωσης που σημαίνει ότι άμα θες μπορείς να φύγεις και νωρίτερα, αλλά με κόστος.... Κάλεσε μια φορά το 100 να κάνεις μια δήλωση συμβάντος όταν θα βρίσκονται και τα δύο αμάξια εκεί, να καταγραφεί από τον αστυνομικό ότι βρίσκονται μπροστά σου παρανόμως και σου εμποδίζουν την πρόσβαση. Ρώτησε τον διαχειριστή εάν έχει συμφωνήσει όλη η πολυκατοικία να παρκάρουν αυτοι εκεί η το κάνουν παράνομα. Μου κάνει εντύπωση να έχουν μόνο με εσένα θέμα και να μην έχουν οι άλλοι ένοικοι με αυτούς τους δύο. 1
afragorn Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή το παίζεις τρελός και σε φοβούνται ή το πας με την.... νομιμότητα, ΑΛΛΑ η συμβουλή μου είναι να μην εμπλακείς εάν δεν είσαι προετοιμασμένος να γ@#%(^ ψυχολογικά πηγαίνοντας μία κατάσταση στα άκρα! Αυτό είναι κανόνας για οτιδήποτε ξεκινάει με το "θα σου δείξω εγώ" και καταλήγει να μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξες! 1
giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Οπως ειπα, χεστηκες εσύ τι θα γίνει στα αυτοκίνητα. Άμα δεν έχουν αποδεικτικό υλικό δεν σου κάνουν τίποτα. Ας κάνουν μόνοι τους φθορά, ας σε κατηγορήσουν. Μπορείς να τους τρέχεις εσύ μετα. Εάν επίσης τα 2 αμάξια μπλοκάρουν την είσοδο στην πόρτα σου, μπορείς να το επικαλεστεις και να τους τρέχεις. Στην θέση σου, θα ζητούσα από τον ιδιοκτήτη να μιλήσει μαζί τους και να το λήξουν αυτό με τα αυτοκίνητα καθώς σου εμποδίζουν την πρόσβαση στο ακίνητο και πρακτικα παύουν να ισχύουν οι όροι της μίσθωσης που σημαίνει ότι άμα θες μπορείς να φύγεις και νωρίτερα, αλλά με κόστος.... Κάλεσε μια φορά το 100 να κάνεις μια δήλωση συμβάντος όταν θα βρίσκονται και τα δύο αμάξια εκεί, να καταγραφεί από τον αστυνομικό ότι βρίσκονται μπροστά σου παρανόμως και σου εμποδίζουν την πρόσβαση. Ρώτησε τον διαχειριστή εάν έχει συμφωνήσει όλη η πολυκατοικία να παρκάρουν αυτοι εκεί η το κάνουν παράνομα. Μου κάνει εντύπωση να έχουν μόνο με εσένα θέμα και να μην έχουν οι άλλοι ένοικοι με αυτούς τους δύο. Α δεν έχουν θέμα μόνο με εμένα αλλα και με τους υπόλοιπους και μαλώνουν εγώ μια φορά το έβαλα και με την παρατήρηση φασαρία που με έκαναν δεν το ξαναέβαλα και δεν θέλω κιόλας πάρω ότι το δικαιούμαι και οπός και άλλη διαμενονυες 2 λεπτά πριν, giotis111 είπε Α δεν έχουν θέμα μόνο με εμένα αλλα και με τους υπόλοιπους και μαλώνουν εγώ μια φορά το έβαλα και με την παρατήρηση φασαρία που με έκαναν δεν το ξαναέβαλα και δεν θέλω κιόλας πάρω ότι το δικαιούμαι και οπός και άλλη διαμενονυες Δεν γνωρίζω και τι παίζει με την είσοδο μου αν όντος βάση νόμου μπορεί να θεωρηθεί παρεμπόδιση... Αυτό το ψάχνω ακόμα
mariosnik_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Άλλο πράγμα να σου κάνουν πσρατηρηση, άλλο πράγμα να σου κάνουν φασαρία. Άμα έρθουν σπίτι σου και φωνάζουν, να καλέσεις το 100 να δούμε αν θα φωνάζουν και στους αστυνομικούς. Μπορείς να κάνεις και δήλωση συμβάντος και για τις φασαρίες. Διαταραξη οικιακής ειρηνης λέγεται. Για την είσοδο. Εάν δεν χώρας να περάσεις. Πχ έχοντας ένα καροτσάκι με ψώνια. Έχοντας το καροτσάκι του μωρού. Όντας εσύ πχ με ένα μάτσο σακούλες με ψώνια στα 2 χέρια. Η ακόμα και αν θες πχ να μεταφέρεις μια συσκευή. Τοτε υπάρχει παρεμπόδιση. Το ότι τσακώνονται με όλη την πολυκατοικία είναι αρνητικό, σημαίνει ότι δεν αλλάζουν παρόλο που έχουν θέμα με όλους. Οπότε μην περιμένεις να αλλάξουν με εσένα εκτός κι αν όλοι οι υπόλοιποι βαριούνται να κάνουν κάτι ενώ εσύ δράσεις και δεν μείνεις με τα χέρια. Άμα σε απειλησουν κτλ μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, αλλά όπως είπα, λεφτά και κόστος. Επεξ/σία 17 Απριλίου από mariosnik_
giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Άλλο πράγμα να σου κάνουν πσρατηρηση, άλλο πράγμα να σου κάνουν φασαρία. Άμα έρθουν σπίτι σου και φωνάζουν, να καλέσεις το 100 να δούμε αν θα φωνάζουν και στους αστυνομικούς. Μπορείς να κάνεις και δήλωση συμβάντος και για τις φασαρίες. Διαταραξη οικιακής ειρηνης λέγεται. Για την είσοδο. Εάν δεν χώρας να περάσεις. Πχ έχοντας ένα καροτσάκι με ψώνια. Έχοντας το καροτσάκι του μωρού. Όντας εσύ πχ με ένα μάτσο σακούλες με ψώνια στα 2 χέρια. Η ακόμα και αν θες πχ να μεταφέρεις μια συσκευή. Τοτε υπάρχει παρεμπόδιση. Το ότι τσακώνονται με όλη την πολυκατοικία είναι αρνητικό, σημαίνει ότι δεν αλλάζουν παρόλο που έχουν θέμα με όλους. Οπότε μην περιμένεις να αλλάξουν με εσένα εκτός κι αν όλοι οι υπόλοιποι βαριούνται να κάνουν κάτι ενώ εσύ δράσεις και δεν μείνεις με τα χέρια. Άμα σε απειλησουν κτλ μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, αλλά όπως είπα, λεφτά και κόστος. Πάνω από όλα ψυχική φθορά Μάριε θα δω τη θα καταφέρει ο ιδιοκτήτης και θα δράσω ανάλογα θα το αναφέρω και την παρεμπόδιση εισόδου μπας και υδρόσοι κάνεις αλλά. Πιστεύω δεν είναι να κάνω πολλά
tzotzo Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Βάλε μια ταπο έξω από την πόρτα σου και θα λυθουν τα προβλήματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα