giotis111 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε Βάλε μια ταπο έξω από την πόρτα σου και θα λυθουν τα προβλήματα σου Μες το μυαλό μου είσαι το έχω κάνει αυτό αλλα μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της την έβγαλα... Δεν είναι τόσο νόμιμο... Και θα μου προσφέρει μόνο αν ασχοληθώ μαζί τους η κινηθώ νομικά! Ίσως την ξανά τοποθετήσω μετά τα τελευταία καλύπτομαι κάπως
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνια. Δε χρειάζεται βανδαλισμός ή εκνευρισμός. Χρειάζεσαι μια αντικλεπτική αλυσίδα και την γλυκιά κάλυψη της νύχτας. Κλείδωσε τον τροχό του αυτοκινήτου και πέτα το κλειδί σε ένα φρεάτιο. Αφού εκεί τους αρέσει να παρκάρουν, να παρκάρουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 2 1
mike15 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου μην πληρωνεις κοινοχρηστα..εγω αυτο εκανα..φυσικα θα προειδοποιησεις τον διαχειριστη γιατι το κανεις..πιστεψε με οταν παει στην τσεπη το θεμα ποναει πολυ..αν τυχον και σε απειλησεουν με εξωδικο ,κανε και εσυ το ιδιο.μιλα με δικηγορο ,θα δεις θα σου πει τα ιδια.ετισ και δεν φαινεσαι φταιχτης,δεν μπλεκεις με τσαμπουκαδες που φερνουν ασχημα αποτελεσματα,δεν μπλεκεις με αστυνομιες και τους σπας τα νευρα.. αν θες να το τραβηξεις χωρις εξωδικα σε απαντηση ,τοτε πληρωνεις ενα ποσο μικρο και συνεχιζεις..και ασε τους αλλους να τρελλαινονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα