dpolal Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Έχω βρεί 2 εταιρείες που πουλάνε κάλυψη οδικής βοήθειας στο εξωτερικό, μιλάω για Ευρώπη κυρίως. Ιντεραμέρικαν και Mondial. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ή έστω γνώση για το πόσο καλές είναι οι 2 παραπάνω ;;;
vamvakoolas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://www.europ-assistance.gr/ με κλειστα ματια για κεντρικη ευρωπη: η ιδια εταιρια παντου (αρα δε καθεσαι να περιμενεις στη μεση του πουθενα μεχρι να τα βρουν ολοι οι μεσαζοντες για να σε βοηθησουν) Επεξ/σία 17 Απριλίου από vamvakoolas 1
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε https://www.europ-assistance.gr/ με κλειστα ματια για κεντρικη ευρωπη: η ιδια εταιρια παντου (αρα δε καθεσαι να περιμενεις στη μεση του πουθενα μεχρι να τα βρουν ολοι οι μεσαζοντες για να σε βοηθησουν) η europ νομιζω δεν ασφαλίζει πλέον ελληνικές πινακίδες. Έχει αποχωρήσει ήδη από πέρσι από Ελλάδα και έδωσε τα συμβόλαια της (τουλάχιστον σαν επιλογή ανανέωσης) σε interamerican. Επεξ/σία 17 Απριλίου από SpirtouLisS
vamvakoolas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 49 minutes ago, SpirtouLisS said: η europ νομιζω δεν ασφαλίζει πλέον ελληνικές πινακίδες. Έχει αποχωρήσει ήδη από πέρσι από Ελλάδα και έδωσε τα συμβόλαια της (τουλάχιστον σαν επιλογή ανανέωσης) σε interamerican. αν πας στη μητρικη ακομα προσφερει υπηρεσιες (παρολο που τα παπαγαλακια δημοσιογραφοι λεγανε οτι κλεινει ας παρει τηλ ο ts μιας που ενδιαφερεται να μας διαφωτισει
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ρώτα τις ελληνικές με ποιες οδικές συνεργάζοντε στο εξωτερικό και κοίτα τι αξιολογήσεις έχουν. Στο εσωτερικό από anytime της interamarican πολλά χρόνια τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Γιάννης Platano 2 1
thanasisxask Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ρώτα τις ελληνικές με ποιες οδικές συνεργάζοντε στο εξωτερικό και κοίτα τι αξιολογήσεις έχουν. Στο εσωτερικό από anytime της interamarican πολλά χρόνια τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχατε χρειαστεί ποτέ οδική βοήθεια στο εξωτερικό; Επεξ/σία 18 Απριλίου από thanasisxask
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 15 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Είχατε χρειαστεί ποτέ οδική βοήθεια στο εξωτερικό; Όχι για εσωτερικό έγραψα. Δεν έχω πάει εξωτερικό. 1
iml Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Από ασφαλιστική Generali είχα χρησιμοποιήσει επιτυχημένα οδική στο εξωτερικό λόγω βλάβης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 4 ώρες πριν, ideal09 είπε Από περιέργεια, τι αυτοκίνητο έχεις; Σίγουρα δεν πας εξωτερικό με ένα 1000ρακι αλλά ότι και να έχει κάποιος του κάνει ένα πιο καλό έλεγχο από ότι να πάει κάπου στην Ελλάδα.
vamvakoolas Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 5 hours ago, iml said: Από ασφαλιστική Generali είχα χρησιμοποιήσει επιτυχημένα οδική στο εξωτερικό λόγω βλάβης. ποια οδικη σε καλυπτει Ελλαδα;
iml Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σωστά για το service. Έσπασε το φρέσκο αλλαγμένο ρουλεμάν εντατηρα για τον ιμάντα του δυναμό. Αλλάζει σε κάθε αλλαγή μαζί με τον ιμάντα. Αστοχία υλικού. Μου διαφεύγει με ποιον συνεργάζεται η Generali εδώ. Η οδική πάντως είναι +10€ στο συμβόλαιο το χρόνο. Κάπου 230€ σύνολο. Η όποια συνεννόηση έγινε με τηλέφωνα ελλαδας. Αυτοί έκαναν τη συνεννόηση με τους ξένους κ έστειλαν γερανό εκεί που ήμουν μέχρι το συνεργείο . Δηλαδή δεν μου έδωσαν κάποιο τηλέφωνο να πρέπει να πάρω να συνεννοηθώ με τον ντοπιο. Καλά πήγε. Επεξ/σία 19 Απριλίου από iml
stel106 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σίγουρα δεν πας εξωτερικό με ένα 1000ρακι αλλά ότι και να έχει κάποιος του κάνει ένα πιο καλό έλεγχο από ότι να πάει κάπου στην Ελλάδα. μην το λες αυτο.... εγω με 1000 και 1100 μια χαρα πηγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα