Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Καλησπερα σας. Χθες επαθα το εξης σε cactus βενζινη του 16..Εκλεισα τον διακοπτη, αλλα το αμαξι δεν εσβηνε. Μετα απο 2-3 λεπτα περιπου έσβησε. Οσα χρονια οδηγω αυτο δεν το χω ξαναζησει. Το εχει παθει κανεις; ;
imr Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 hour ago, Magi A. said: Καλησπερα σας. Χθες επαθα το εξης σε cactus βενζινη του 16..Εκλεισα τον διακοπτη, αλλα το αμαξι δεν εσβηνε. Μετα απο 2-3 λεπτα περιπου έσβησε. Οσα χρονια οδηγω αυτο δεν το χω ξαναζησει. Το εχει παθει κανεις; ; Μηπως απλα ειχε μεινει ανοιχτο το βεντιλατερ?
achilles_g_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Φίλος μου σε golf το έπαθε αυτό. Στην δική του περίπτωση είχε βάλει κινέζικη οθόνη και μετά από λίγο καιρό του έκανε βραχυκύκλωμα.
Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 17 λεπτά πριν, imr είπε Μηπως απλα ειχε μεινει ανοιχτο το βεντιλατερ? Οχι φιλε μου, κανονικα δουλευε η μηχανη.
Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ειναι με κλειδι ή με κουμπί το άναψε/σβήσε; Με κλειδι.. Ενω ολα ηταν μια χαρα, ξαφνικα δεν παίρνει μπροστα, δεν ανεβαιναν παραθυρα, βαλαμε καινουρια μπαταρια κ μετα συνεβη αυτο. Δεν εχω ιδεα αν ειναι μπαταρια, αν ειναι ο συναγερμος μπας κ προκαλει κανα θεμα. Ξερω οτι κατατρομαξα
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Magi A. είπε Με κλειδι.. Ενω ολα ηταν μια χαρα, ξαφνικα δεν παίρνει μπροστα, δεν ανεβαιναν παραθυρα, βαλαμε καινουρια μπαταρια κ μετα συνεβη αυτο. Δεν εχω ιδεα αν ειναι μπαταρια, αν ειναι ο συναγερμος μπας κ προκαλει κανα θεμα. Ξερω οτι κατατρομαξα Ελπίζω να μην κάψατε τίποτα με την αλλαγή μπαταρίας.
Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 11 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Φίλος μου σε golf το έπαθε αυτό. Στην δική του περίπτωση είχε βάλει κινέζικη οθόνη και μετά από λίγο καιρό του έκανε βραχυκύκλωμα. Πριν μεινω απο μπαταρια οπου την αλλαξα κ συνεβη αυτο, εβγαλε βλαβες στην οθονη, check engine, esp, brakes σαν να τρελαθηκαν τα ηλεκτρικα 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ελπίζω να μην κάψατε τίποτα με την αλλαγή μπαταρίας. Οταν την αλλαξαμε, το πηγα μια γυρα κ ολα καλα. Μετα απο καποιο διαστημα π ξαναβαλα μπροστα κ πηγα να το σβησω, δεν εσβηνε. Θα παω να παρω κ ενα διαγνωστικο μπας κ καταλαβω τι γινεται πριν το παω συνεργειο.
Tredor Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Σε γνωστό με το ιδιο θέμα ,το πρόβλημα ηταν ελαττωματικό ρελέ στην ασφαλειοθήκη. Ειχε αρχίσει αραιά το πρόβλημα μεχρι που στο τέλος δεν έσβηνε καθόλου το αυτοκίνητο , τωρα όπως ειπε και απο απο πανω πιθανόν να εγινε κάποιο βραχυκύκλωμα με την αλλαγή μπαταρίας
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Magi A. είπε Πριν μεινω απο μπαταρια οπου την αλλαξα κ συνεβη αυτο, εβγαλε βλαβες στην οθονη, check engine, esp, brakes σαν να τρελαθηκαν τα ηλεκτρικα Οταν την αλλαξαμε, το πηγα μια γυρα κ ολα καλα. Μετα απο καποιο διαστημα π ξαναβαλα μπροστα κ πηγα να το σβησω, δεν εσβηνε. Θα παω να παρω κ ενα διαγνωστικο μπας κ καταλαβω τι γινεται πριν το παω συνεργειο. Οταν αποσυνδέεις συνδέεις την μπαταρία βγάζουν τέτοια τρελά.Πρέπει να κάνουν τα συστηματα μερικούς κύκλους χωρίς πρόβλημα για να σβήσουν τα λαμπάκια κλπ.Ή να συνδέσεις το διαγνωστικό και να σβήσεις όλες τις βλάβες.
Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν αποσυνδέεις συνδέεις την μπαταρία βγάζουν τέτοια τρελά.Πρέπει να κάνουν τα συστηματα μερικούς κύκλους χωρίς πρόβλημα για να σβήσουν τα λαμπάκια κλπ.Ή να συνδέσεις το διαγνωστικό και να σβήσεις όλες τις βλάβες. Σε ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε μ. Επδ διαβαζω οτι πολλοι τις σβηνουν, πως ξερουν ομως χωρις ν ναι μηχανικοι, τι ειναι σοβαρο κ τι οχι; Γτ να πανε συνεργειο κ ποτε οχι;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Magi A. είπε Σε ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε μ. Επδ διαβαζω οτι πολλοι τις σβηνουν, πως ξερουν ομως χωρις ν ναι μηχανικοι, τι ειναι σοβαρο κ τι οχι; Γτ να πανε συνεργειο κ ποτε οχι; Σβήνεις όλες τις βλάβες,αν όντως υπάρχει κάποια βλάβη θα βγάλει πάλι σφάλμα οπότε το ψάχνεις. Αν δεν ξέρεις ή δεν έχεις τον εξοπλισμό πας σε συνεργείο. 1
Magi A. Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σβήνεις όλες τις βλάβες,αν όντως υπάρχει κάποια βλάβη θα βγάλει πάλι σφάλμα οπότε το ψάχνεις. Αν δεν ξέρεις ή δεν έχεις τον εξοπλισμό πας σε συνεργείο. Θα το παρω σημερα το διαγνωστικο, πρωτη επαφη με τετοια, αρα σβηνω σφαλματα κ οτι ξαναβγει, υπαρχει οντως προβλημα.. Συμβαινει συχνα να βγαινουν σφαλματα ανευ σημασιας /κολληματα? Εγω ειμαι της παλιας σχολης στα αμαξια😏 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σβήνεις όλες τις βλάβες,αν όντως υπάρχει κάποια βλάβη θα βγάλει πάλι σφάλμα οπότε το ψάχνεις. Αν δεν ξέρεις ή δεν έχεις τον εξοπλισμό πας σε 1
studiosakis Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση. Το έπαθα και εγώ σε ένα picanto kia που εχω. Έμεινα από μπαταρία και με εξυπηρέτησε ένας φίλος με μια μπαταρία καινούργια που θα την έβαζε ο μπαμπάς του στην βάρκα του. Ε από τότε άλλαξε όλο το αμάξι. Ρεταρε, έσβηνε στον δρόμο άναβαν τα λαμπάκια,..δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μου στην μπαταρία, αλλά και του μάστορα που το είχε δει, μιας και ήταν καινούργια. Και όμως μόλις την άλλαξα όλα γιατρευτηκαν διά μαγείας. Δεν το έψαξα παραπέρα αλλά εδώ και 1 χρόνο κανένα πρόβλημα. Ακούγεται πολύ παράξενο..και όμως είναι γεγονός Καλή συνέχεια!! Με υγεία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα