adminaros Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχω το μοντέλο Samsung QE50Q60BAU XXH Και εκεί που έπαιζε μια χαρά , ξαφνικά , μαύρισε η οθόνη και δεν ξανά δούλεψε Από τότε όταν την βάζουμε στην μπριζα δεν ανταποκρίνεται σε τηλε κοντρόλ και κουμπί , αλλά ακόμα και πριν πατήσουμε κουμπί στο τηλεκοντρόλ για να ανοίξει αχνοφαίνεται ότι πάει να φωτίσει λίγο το πάνελ , και ξαναγίνεται μαύρο , και πέφτει σε έναν κύκλο τέτοιο , φαύλο κύκλο μαυρο , αχνό , μαύρο, αχνό… και το φωτακι ανάβει και σβήνει κάπου κάπου Αγορασμένο πριν από δύο χρόνια και δύο μήνες. Και έληξε και η εγγύηση στα δύο χρόνια. μάλλον για πλακέτα και για αντιπροσωπεία το κόβω και αν το κόστος είναι πάνω από διακόσια με βλέπω για αγορά νέας Μηπως είχε καμία παρόμοια φάση κανένας συνφορουμιτης ; Επεξ/σία 18 Απριλίου από adminaros
smpt Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Βάλε ένα ισχυρό φως να φωτίζει από γωνία και πολύ κοντά το πάνελ όταν την έχεις ανάψει. Κατά προτίμηση στο κέντρο του πάνελ. Αν διακρίνεις εικόνα τότε φταίει το backlight.
adminaros Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου ευχαριστω Το έκανα , αλλά δεν δείχνει κάτι σαν εικόνα. τώρα που το ξαναδοκίμασα σε σχετικό σκοτάδι , αυτό που ανάβει δεν είναι αχνό μαύρο , αλλά σχετικά φωτεινο. δηλαδή βαζω την τηλεόραση στη μπριζα 1- Ή οθόνη είναι εντελώς μαύρη 2 - Σε 5 ‘’ (δευτερόλεπτα) γίνεται σχετικά φωτεινή , και διαρκεί 2-3 “ Και αυτός ο κύκλος των δύο βημάτων συνεχίζεται για πάντα. πάει να κάνει και ένα μικρό ήχο σαν σήμα έναρξης (κάτι σαν «κλονγκ» , ας πούμε ) Θα μιλήσω και με το σέρβις της Samsung μήπως γίνει κατι.
johnkou77 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλημερα και χρονια πολλα,το πιο συχνο προβλημα σε αυτες ειναι βλαβη στο πανελ,αν δεις βιντεο απομονωνεις καποια πιν στο flex της οθονης και η τηλεοραση λειτουργει κανονικα.Ολο αυτο γινετε γιατι καιγονται τρανζιστορ μεσα στην οθονη απο τα χιλιαδες που εχει και κανει επανεκκινηση η σηυσκευη.
adminaros Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 23/4/2025 στις 9:50 ΠΜ, johnkou77 είπε Καλημερα και χρονια πολλα,το πιο συχνο προβλημα σε αυτες ειναι βλαβη στο πανελ,αν δεις βιντεο απομονωνεις καποια πιν στο flex της οθονης και η τηλεοραση λειτουργει κανονικα.Ολο αυτο γινετε γιατι καιγονται τρανζιστορ μεσα στην οθονη απο τα χιλιαδες που εχει και κανει επανεκκινηση η σηυσκευη. Χρόνια πολλά επίσης. μαλιστα , τότε μάλλον πάνελ πρπει να είναι. σκεφτομαι να μην την φτιάξω. να πάρω μια καινούργια με 360€ μόλις βρω. διότι το σέρβις , δεν θα μου ζητήσει τουλάχιστον 150€ ; εγώ πιστεύω ότι κάτω από 190€ δεν φτιάχνεται με τίποτα. Σε επίσημο σέρβις εννοώ. Που να ξέρω εγώ τι βλάβη πραγματικά ήτανε. Και οι άνθρωποι του σέρβις , άνθρωποι είναι και αυτοί. έχουν έξοδα. Ενοίκιο φως νερό τηλέφωνο , μισθούς , όποτε το ψυχολογικό όριο του 200€ πιστεύω ότι θα παίξει εδώ. Αμα σου πει 225 δεν το φτιάχνεις. Αμα σου πει 189€ ή 190€ ; σίγουρα ακούγεται διαφορετικά. Και ψήνεσαι … και μάλλον το φτιάχνεις.
SergioX Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Samsung q60t του 2020,αγορασμένη το 22.Πριν απο κανα 6μηνο εμφανιστηκαν λεπτες μαυρες γραμμες κατω αριστερα στην οθόνη και μετά απο ενα μήνα περίπου έσβησε και δεν ξαναλειτούργησε ποτέ.250 ευρω η αλλαγή πάνελ,εννοείται πήρα καινούργια ( TCL,400 ευρω...ποτέ ξανά Samsung). Επεξ/σία 26 Απριλίου από SergioX 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Φτηνές πλέον παιδιά για να μην κλαίτε 1000ρικα μολις τελειώνει η εγγύηση.. Θέλει πολλή τύχη πλέον για να αντέξει τηλεόραση χρόνια... Ναι οκ ποιότητα εικόνας κτλ, oled ok αλλά διάρκεια 0..... Μεγάλωσα με crt 14ρα στα 2+ μέτρα οπότε...τέλειες και οι φθηνιάρες.. 2 αριέλλι εχω, 42αρα 8,5 χρόνια και 32αρα που παίζει σαν μονιτορ υπολογιστή άπειρες ωρες, 20 μέρες πριν την καραντίνα αρχές του 2020... αρα 5 χρόνια... 220 ευρώ η πρώτη, 95 η δεύτερη... 1
Mr_Terror Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Δυστυχως οταν πληρωνεις κατι ακριβα, πληρωνεις τεχνολογια οχι αντοχη στο χρονο.Συγκεκριμένα για τις tv που λετε εχω πολλα παραδειγματα απο φιλους που πληρωσανε ακριβές τηλεοράσεις και λιγους μηνες μετα την ληξη της εγγυησης τους βγαλανε ζημιες ασύμφορες για επισκευη. 1
adminaros Δημοσ. 6 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 6 Μαϊου Τελικα, δεν πηγα στην αντιπροσωπεια , αλλα σε ενα συνοικιακο μαγαζι. Ο τυπος μου την έφτιαξε, με 100€. Ειπε οτι ημουν τυχερος διοτι φτιαχτηκε. Πολλες τετοιες, δεν φτιαχνοντε. "ηταν το panel". Δεν το άλλαξε, αλλα το επισκευασε. Ειχε, και μου έδειξε άλλες δυο ιδιες εκει στο χώρο του, η μια δεν φτιαχνεται η άλλη ισως. Συμφωνω με τους προλαλησαντες, παρε μια οικονομικη tv, μια mainstream tv σε προσφορα θα έλεγα. 1
bill2015 Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα Όταν λές επισκευή σου άλλαξε κάποιο ανταλλακτικό;; Επεξ/σία χθες στις 09:09 πμ από bill2015
johnkou77 Δημοσ. χθες στις 09:26 πμ Δημοσ. χθες στις 09:26 πμ Καλημερα,δεν νομιζω να αλλαξε κατι αλλα θα απομονωσε με ταινια καποια πιν στο flex του panel.
bill2015 Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ Ας μας πει ώστε να ξέρουμε αν το πάθουμε και εμείς
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Πιθανόν να μην ξέρει ή να μην του είπε καν ο τεχνικός... Μπορεί απλά να μην έκανε καλή επαφή κατι και γι αυτό '' φτιάχτηκε''... Ενω οι άλλες 2 που χε εκει, να χουν οντως θέμα και γι αυτό δεν φτιάχνονται..🙄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα