GiannisTG33 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έψαχνα ένα σύστημα multimedia android για το αυτοκίνητό μου(Opel Corsa E 2018), είδα λίγο της τιμές που παίζουν στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι κάπως δυσανασχέτησα για τα χρήματα που ήθελα να δώσω. Τιμές γύρω στα 250 ευρώ χωρίς την εγκατάσταση, για ένα κακό επεξεργαστή και 2gb ram. Για κάτι σοβαρό είναι τιμές είναι 450+. Έριξα μια ματιά στο AliExpress και με 150 ευρώ παίρνω αυτό που εδώ (σε χαρακτηριστικά τουλάχιστον), θα έπαιρνα με 400+. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιες πηγές από το AliExpress? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Πολύ φθηνές για να είναι αληθινές? Συγκεκριμένα είχα αυτή στο μυαλό μου μιας και το κατάστημα έχει καλές κριτικές , την έκδοση 4gb ram, 64rom . Το μπάτζετ μου γενικά με την εγκατάσταση θα ήθελα να είναι γύρω στα 200-250 και η χρήση απλά να τρέχει ένα android auto, για το spotify πιο πολύ και κανά χάρτη. Επεξ/σία 18 Απριλίου από GiannisTG33
agnostos13 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε Καλησπέρα, Έψαχνα ένα σύστημα multimedia android για το αυτοκίνητό μου(Opel Corsa E 2018), είδα λίγο της τιμές που παίζουν στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι κάπως δυσανασχέτησα για τα χρήματα που ήθελα να δώσω. Τιμές γύρω στα 250 ευρώ χωρίς την εγκατάσταση, για ένα κακό επεξεργαστή και 2gb ram. Για κάτι σοβαρό είναι τιμές είναι 450+. Έριξα μια ματιά στο AliExpress και με 150 ευρώ παίρνω αυτό που εδώ (σε χαρακτηριστικά τουλάχιστον), θα έπαιρνα με 400+. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιες πηγές από το AliExpress? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Πολύ φθηνές για να είναι αληθινές? Συγκεκριμένα είχα αυτή στο μυαλό μου μιας και το κατάστημα έχει καλές κριτικές , την έκδοση 4gb ram, 64rom . Το μπάτζετ μου γενικά με την εγκατάσταση θα ήθελα να είναι γύρω στα 200-250 και η χρήση απλά να τρέχει ένα android auto, για το spotify πιο πολύ και κανά χάρτη. 9 στις 10 φορές αυτό που θα πάρεις από Ελλάδα είναι το ίδιο με του Aliexpress ίσως με διαφορετικό θέμα και ένα τυχαίο brand του εκάστοτε πωλητή. Αυτό που πληρώνεις παραπάνω είναι το πιο άμεσο after-sales support σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (πχ επισκευή-αντικατάσταση). Επεξ/σία 19 Απριλίου από agnostos13
OmeletaMAN Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Περιμένω και εγώ μια οθόνη android από AliExpress για αυτοκίνητο αλλά έχει κολλήσει στην Ολλανδία. Θα βάλω εντυπώσεις μόλις την δοκιμάσω. Για αρχή θέλω να μετρήσω την μπαταρία, πριν και μετά την εγκατάσταση για να δω εάν θα τρώει περιττή ενέργεια με κλειστό αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα