Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω TV γύρω στις 50 ίντσες που να δέχεται ελληνικές φωνητικές εντολές. Πχ να μπορεί ο παππούς να δει ένα βίντεο στο youtube μιλώντας. Τι προτείνετε?

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, frieck είπε

Ψάχνω TV γύρω στις 50 ίντσες που να δέχεται ελληνικές φωνητικές εντολές. Πχ να μπορεί ο παππούς να δει ένα βίντεο στο youtube μιλώντας. Τι προτείνετε?

Χρειαζεται λιγο περισσοτερη διευκρινηση οταν λες  "να μπορει να δει ενα βιντεο στο youtube μιλωντας" και το γενικα "να δεχεται φωνητικες εντολες".

Σχεδον ολες οι μεγαλες εταιρειες, το να κανεις φωνητικη αναζητηση και να σου βγαλει αποτελεσμα στα ελληνικα, το κανουν παρα πολυ καλα. 
Εγω πχ με android tv οταν παταω το κουμπι της φωνητικης αναηζητηση και λεω το ονομα ενος τραγουδιου, ανοιγει αμεσως με σχετικα αποτελεσματα το youtube. Αν θυμαμαι καλα ομοιως πολυ καλα δουλευε κ η φωνητικη αναζητηση στις lg με χρηση του magic remote. 

Επισης, προφανως, θα πρεπει το χειριστηριο της τηλεορασης να ειναι bluetooth και να δεχεται φωνητικες εντολες απο εκει. πολλες τηλεορασεις ειδικα σε χαμηλο μπατζετ ερχονται με τηλεχειριστηριο που δεν υποστηριζει φωνητικες εντολες, για αυτο το αναφερω.

Αν αυτο που σε νοιαζει ειναι να μπορει να πατησει ενα κουμπι στο τηλεχειριστηριο κ να ψαξει ενα τραγουδι ή βιντεο στο youtube, οι περισσοτερες lg που φορανε webOS και οσες αλλες μαρκες εχουν android tv, θα σε καλυψουν σιγουρα. Για σαμσουνγκ δεν ξερω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει συγχρονο μοντελο. 

Αν θες κατι  πιο περιπλοκο απο το παραπανω σεναριο, δεν νομιζω να υπαρχει τηλεοραση που να δεχεται ελληνικες εντολες για να κανει πραγματα κ να ανοιξει εφαρμογες. Μονο στα αγγλικα για πιο συνθετα πραγματα.

Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 9:16 ΠΜ, kallair είπε

Αν αυτο που σε νοιαζει ειναι να μπορει να πατησει ενα κουμπι στο τηλεχειριστηριο κ να ψαξει ενα τραγουδι ή βιντεο στο youtube, οι περισσοτερες lg που φορανε webOS και οσες αλλες μαρκες εχουν android tv, θα σε καλυψουν σιγουρα. Για σαμσουνγκ δεν ξερω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει συγχρονο μοντελο. 

Ο παππους εχει παλιό κινητό (όχι smartphone) και οπότε σε περίπτωση πληκτρολόγησης (μπορεί να πληκτρολογεί) το τηλεχειριστηριο ενδεχεται να εχει ελληνικους χαρακτηρες? Είμαι ασχετος με ολα αυτα. 

Και κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να μην δεχεται φωνητικες εντολες καποια τηλεοραση και με καποιο εξωτερικό κουτί πχ, να πετυχω το επιθυμητο?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, frieck είπε

Ο παππους εχει παλιό κινητό (όχι smartphone) και οπότε σε περίπτωση πληκτρολόγησης (μπορεί να πληκτρολογεί) το τηλεχειριστηριο ενδεχεται να εχει ελληνικους χαρακτηρες? Είμαι ασχετος με ολα αυτα. 

Και κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να μην δεχεται φωνητικες εντολες καποια τηλεοραση και με καποιο εξωτερικό κουτί πχ, να πετυχω το επιθυμητο?

που κολλαει το κινητο με την φωνητικη αναζητηση στην τηλεοραση που ειπες/ρωτησες;

Στην 2η ερωτηση σου, οταν πας να αγορασεις την τηλεοραση, να βεβαιωθεις με ερωτηση σου στον πωλητη, οτι δεχεται φωνητικες εντολες απο το τηλεχειριστηριο (δλδ οτι εχει μικροφωνο στο τηλεχειριστηριο). Ακομα και εξωτερικο κουτι να παρεις, παλι θα πρεπει να βεβαιωθεις για αυτο που εγραψα για το τηλεχειριστηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...