Pavlosdro Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά Έχω βάλει VPN για torrents κλπ .....αλλα δεν μου κανει seeding λογω VPN Υπάρχει λύση ?
sakisgri Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Pavlosdro είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά Έχω βάλει VPN για torrents κλπ .....αλλα δεν μου κανει seeding λογω VPN Υπάρχει λύση ? Το VPN πρέπει να υποστηρίζει port forwarding, ποιο VPN έχεις? Αν έχεις Nordvpn από το "Specialty servers" επέλεξε "P2P" server. Επεξ/σία 19 Απριλίου από sakisgri 1
Pavlosdro Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου Ευχαριστώ φίλε Εχω το bitdefender .Εψαξα στις ρυθμίσεις του αλλά δεν έβγαλα άκρη
Λύση sakisgri Δημοσ. 19 Απριλίου Λύση Δημοσ. 19 Απριλίου 16 λεπτά πριν, Pavlosdro είπε Ευχαριστώ φίλε Εχω το bitdefender .Εψαξα στις ρυθμίσεις του αλλά δεν έβγαλα άκρη Το Bitdefender δεν είναι και το καλύτερο vpn, επίσης γράφουν πως κρατάει logs από τη δραστηριότητά σου όπως τα περισσότερα antivirus vpns. Αν θες δες για NordVPN εδώ, 2 χρόνια με 22€ https://www.g2a.com/nordvpn-basic-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000510180004 Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς, τις έχουμε δει και πιο χαμηλά. 1
doctor_pin Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 2:16 ΜΜ, sakisgri είπε Το VPN πρέπει να υποστηρίζει port forwarding, ποιο VPN έχεις? Αν έχεις Nordvpn από το "Specialty servers" επέλεξε "P2P" server. Οποτε μονο αυτο θελει η πρεπει να κανεις και καποια αλλη παραμετροποιηση?
sakisgri Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, doctor_pin είπε Οποτε μονο αυτο θελει η πρεπει να κανεις και καποια αλλη παραμετροποιηση? Δεν έτυχε να κατεβάσω, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, μόνο αυτό. Γενικά όσο πιο κοντά βρίσκεται το server τόσο πιο καλά θα είναι. Δοκίμασε το και αν έχεις κάποιο θέμα να το ψάξουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα