Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να πουλήσω έναν πύργο που έχω. Έχω βρει το άτομο, έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Παρόλα αυτά δε μπορεί να έρθει να τον πάρει και θα πρέπει να στείλω εγώ τον πύργο. Πως μπορεί να γίνει χωρίς ρίσκο αυτό; Υπάρχει τρόπος;

• Haha 1
Δημοσ.

Το μεγαλύερο ρίσκο ειναι ότι είναι κούφιο μέσα.Χαρτί περιτυλίγματος και κλείσε όλα τα κενά μέσα.Για ασφάλεια ε΄γω θα έβγαζα και την ψύχτρα από τον επεξεργαστή.Όχι τον επεξεργαστή μόνο την ψύχτρα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, soteras είπε

Το μεγαλύερο ρίσκο ειναι ότι είναι κούφιο μέσα.Χαρτί περιτυλίγματος και κλείσε όλα τα κενά μέσα.Για ασφάλεια ε΄γω θα έβγαζα και την ψύχτρα από τον επεξεργαστή.Όχι τον επεξεργαστή μόνο την ψύχτρα 

Σωστό και αυτό, δεν είχα σκεφτεί αυτά τα πράγματα. Θα τα λάβω υπόψιν μου.

Εγω ρωτάω κυρίως για το πως να τον στείλω χωρίς να υπάρχει η υποψία να με σκαμάρει. Να ζητήσω να μου στείλει αυτός πρώτα τα λεφτά; Και αυτός βέβαια απο την μεριά του μπορεί να να σκέφτεται το ίδιο, ότι θα μου στείλει τα λεφτά και θα τον σκαμάρω εγώ.

Επεξ/σία από Jimmy_mmyji
Δημοσ.
1 hour ago, Jimmy_mmyji said:

Καλησπέρα, θέλω να πουλήσω έναν πύργο που έχω. Έχω βρει το άτομο, έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Παρόλα αυτά δε μπορεί να έρθει να τον πάρει και θα πρέπει να στείλω εγώ τον πύργο. Πως μπορεί να γίνει χωρίς ρίσκο αυτό; Υπάρχει τρόπος;

Συγνωμη,αλλα θα σου προτεινω να το ακυρωσεις,μπορει να γινει ζημια στον πυργο κατα την μεταφορα. Εκτος αν υπαρχει καποιος γνωστος του στην περιοχη σου,να ερθει να το παρει και να του το παει με το αυτοκινητο του.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, benign είπε

Συγνωμη,αλλα θα σου προτεινω να το ακυρωσεις,μπορει να γινει ζημια στον πυργο κατα την μεταφορα. Εκτος αν υπαρχει καποιος γνωστος του στην περιοχη σου,να ερθει να το παρει και να του το παει με το αυτοκινητο του.

21 ώρες πριν, dsi44 είπε

δεν πουλας

πολλα μπορει να γινουν στη μεταφορα και να μπλεξεις.

Δεν έχω ξεκινήσει διαδικασίες ακόμα και δε θα το κάνω αφού είναι τόσο απαγορευτικό όπως λέτε.

Δημοσ.

Ζητάς χρήματα κατάθεση πρώτα, και τον στέλνεις την ίδια μέρα. Εγώ έτσι πουλάω και αγοράζω. Για την μεταφορά ότι σου είπαν, χαρτόνια, ή βγάζεις ψύκτρα επεξεργαστή και GPU αν είναι γομάρι. Και τρέξε πολλά benchmarks σε βίντεο να είναι σίγουρος ότι λειτουργεί κανονικά.

Για να ρωτάς εδώ, δεν θες να σκαμάρεις υποθέτω.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ζητάς χρήματα κατάθεση πρώτα, και τον στέλνεις την ίδια μέρα. Εγώ έτσι πουλάω και αγοράζω. Για την μεταφορά ότι σου είπαν, χαρτόνια, ή βγάζεις ψύκτρα επεξεργαστή και GPU αν είναι γομάρι. Και τρέξε πολλά benchmarks σε βίντεο να είναι σίγουρος ότι λειτουργεί κανονικά.

Για να ρωτάς εδώ, δεν θες να σκαμάρεις υποθέτω.

Όχι εννοείται πως δεν θα σκαμάρω. Γνωρίζεις τι benchmarks να τρεξω;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Jimmy_mmyji είπε

Όχι εννοείται πως δεν θα σκαμάρω. Γνωρίζεις τι benchmarks να τρεξω;

Ενα unigen valley και ένα cinebech καλύπτουν τα βασικότερα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να γίνει η συναλλαγή μέσω σκρουτζ;

Βέβαια πολλά μπορεί να ισχυριστεί ο αγοραστής πχ ότι λείπει ο cpu από μέσα και να στο επιστρέψει χωρίς cpu....

Δημοσ.

Αν και φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό ακύρωσες την μεταφορά, μπορείς να ακολουθήσεις την πολιτική του ότι ο πελάτης διαλέγει την μεταφορική και έχει την ευθύνη της επιλογής του.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το κουτί στην κούτα που το αγόρασες με τα φενιζόλ του ( ελπίζω ότι το κράτησες ) και να βγάλεις την GPU αν υπάρχει και είναι κάποια βαριά και θα την συνδέσει αργότερα εκείνος.

Φυσικά δεν στέλνεις τίποτα χωρίς να λάβεις στο 100% τα χρήματα σου και να τα δεις μέσα στον λογαριασμό της τράπεζας σου. Όχι από έμβασμα. Πρόσθετη ασφάλεια είναι ο λογαριασμός μεταφοράς να είναι στο όνομα του αγοραστή έτσι ώστε να ξέρεις ότι δεν έχει κλέψει κάποιον άλλο και ότι θα έχεις τρεχάματα μετά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/4/2025 στις 3:07 ΜΜ, bwaaah είπε

Έχεις σκεφτεί να γίνει η συναλλαγή μέσω σκρουτζ;

Βέβαια πολλά μπορεί να ισχυριστεί ο αγοραστής πχ ότι λείπει ο cpu από μέσα και να στο επιστρέψει χωρίς cpu....

Οχι δεν το ειχα ξανακουσει. Εννοεις να το εβαζα αγγελια και να ξεκιναγε απο εκει η διαδικασια;

Στις 29/4/2025 στις 1:53 ΠΜ, manolis940 είπε

Αν και φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό ακύρωσες την μεταφορά, μπορείς να ακολουθήσεις την πολιτική του ότι ο πελάτης διαλέγει την μεταφορική και έχει την ευθύνη της επιλογής του.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το κουτί στην κούτα που το αγόρασες με τα φενιζόλ του ( ελπίζω ότι το κράτησες ) και να βγάλεις την GPU αν υπάρχει και είναι κάποια βαριά και θα την συνδέσει αργότερα εκείνος.

Φυσικά δεν στέλνεις τίποτα χωρίς να λάβεις στο 100% τα χρήματα σου και να τα δεις μέσα στον λογαριασμό της τράπεζας σου. Όχι από έμβασμα. Πρόσθετη ασφάλεια είναι ο λογαριασμός μεταφοράς να είναι στο όνομα του αγοραστή έτσι ώστε να ξέρεις ότι δεν έχει κλέψει κάποιον άλλο και ότι θα έχεις τρεχάματα μετά.

Ναι εν τελει βρηκα ενα αμαξι, χρεωσα 20ευρω παραπανω για τις βετζινες (100+ χιλ) και το πηγα εγω στο παιδι. Θορυβηθηκα αρκετα με αυτα που ειπαν και οι αλλοι για την μεταφορικη και επειδη το πισι μου ερχοταν κριμα να γινει καμια στραβη το πηγα εγω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jimmy_mmyji είπε

Οχι δεν το ειχα ξανακουσει. Εννοεις να το εβαζα αγγελια και να ξεκιναγε απο εκει η διαδικασια;

Ναι, μπορείς να μπεις εδώ https://www.skroutz.gr/skoop.

βάζεις αγγελία, στέλνεις το λινκ στον ενδιαφερόμενο και αναλαμβάνει η σκρουτζ τη μεταφορά και την οικονομική συναλλαγη.

έτσι όπως το βλέπω προς το παρόν, πιο πολύ δίνει ασφάλεια στον αγοραστή παρά στον πωλητή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...