AmiJIm Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα συμφουρητες και καλή Ανάσταση εύχομαι , έχω ένα κτίριο σε ΒΙΠΕ και από τα τρία μέρη στο κτίριο όπου υπάρχουν 2 ρολόγια ,μια παροχή 5 και μια παροχή 3 και το τρίτο μέρος θέλησα να βάλω τρίτο μετρητή και όπως ψαχναμε με τον ενοικιαστή βρήκαμε ένα μετρητή τριφασικό ,χελώνα και μετρητή αλλά λείπει το ταγκελακι.Πηρα τηλ αλλά μου λένε δεν μπορούν με βάση τους άλλους μετρητές και Διεύθυνση να δούνε τις παροχες.Εστειλα αίτημα στο Δεδδηε με βάση το σειριακό αριθμό το μετρητή αλλά ακόμα περιμένω .Στο ε9 και στα παλιά σιθωτηρια δεν φαίνεται ο μετρητής .Η μάνα μου λέει είχαν ρεύμα πριν καμία εικοσαετία αλλά δεν βάζαμε το μετρητή τότε στα μισθωτηρια.Ο μετρητής έχει γραμμένες κιλοβατώρες αρκετές.Πως μπορώ να βρω τον αριθμό παροχής ? Φαντάζομαι το ρολόι είναι ιδιοκτησία μου για να μην το ξηλωσαν .Δεν πιστεύω η ΔΕΗ να με χρεώσει από την αρχή ρολόι για νέα παροχη?Τι να κάνω? Επεξ/σία 19 Απριλίου από AmiJIm
Vstromrider Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Μηπως να το αφησεις οπως ειναι και να το παιξεις κινεζος ? Ρευμα εχει το ακινητο? ερχεται λογαριασμος? προφανως και οχι για να αναζητας τον αριθμο.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Πρώτη φορά διαβάζω την λέξη ταγκελάκι.Ακόμα και στο google μόνο αυτό το θέμα επιστρέφει. Ταμπελάκι φαντάζομαι εννοείς.
mariosnik_ Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πρώτη φορά διαβάζω την λέξη ταγκελάκι.Ακόμα και στο google μόνο αυτό το θέμα επιστρέφει. Ταμπελάκι φαντάζομαι εννοείς. Ταμπελακι ήθελε να πει μάλλον, αλλά ο διορθωτής σκεφτόταν τα ταγκαλακια φαίνεται...
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει και ο αριθμός μετρητή μέσα στην παροχή.. Φαίνεται.. Που ξεκινά από Τ και έχει νούμερα μετά.. Θα ρωτήσεις τον Δεδδηε.. Επεξ/σία 20 Απριλίου από takoulou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα