godfather0991 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ αν κάποιος έχει βρει λύση σχετικά νε το apple tv. Έκανα προχθές subscription γιατί είχε την προσφορά 4.99 τον μήνα για τρεις μήνες. Όλα καλά μέχρι που πάω να συνδεθώ χθες και μου λέει η apple ότι απορρίφθηκε η σύνδεση και να κάνω request για να ανακτηθει ο λογαριασμός. Πατάω να γίνει αλλά σήμερα παίρνω email ότι απορρίφθηκε το αίτημα και ο λογαριασμός κλειδώθηκε. Το θέμα μου δεν είναι προφανώς ο λογαριασμός ούτε τα 5ε αλλά ότι δεν μπορώ να κάνω ακύρωση της συνδρομής και φοβάμαι ότι θα με χρεώνει κάθε μηνα χωρις να έχω πρόσβαση σε κάτι. Θα επιχειρήσω να τηλεφωνήσω στο support στην Ελλάδα, αν ξέρει κάποιος από εσάς κάποιο email που θα μπορούσα να στείλω κιόλας γιατί δεν βρήκα κάτι. Ή αν έχει να προτείνει κάποια λύση ή αν του έχει τύχει. Να αναφέρω ότι δεν έχω apple συσκευές. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Απριλίου από godfather0991
kormos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 9:23 ΠΜ, godfather0991 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ αν κάποιος έχει βρει λύση σχετικά νε το apple tv. Έκανα προχθές subscription γιατί είχε την προσφορά 4.99 τον μήνα για τρεις μήνες. Όλα καλά μέχρι που πάω να συνδεθώ χθες και μου λέει η apple ότι απορρίφθηκε η σύνδεση και να κάνω request για να ανακτηθει ο λογαριασμός. Πατάω να γίνει αλλά σήμερα παίρνω email ότι απορρίφθηκε το αίτημα και ο λογαριασμός κλειδώθηκε. Το θέμα μου δεν είναι προφανώς ο λογαριασμός ούτε τα 5ε αλλά ότι δεν μπορώ να κάνω ακύρωση της συνδρομής και φοβάμαι ότι θα με χρεώνει κάθε μηνα χωρις να έχω πρόσβαση σε κάτι. Θα επιχειρήσω να τηλεφωνήσω στο support στην Ελλάδα, αν ξέρει κάποιος από εσάς κάποιο email που θα μπορούσα να στείλω κιόλας γιατί δεν βρήκα κάτι. Ή αν έχει να προτείνει κάποια λύση ή αν του έχει τύχει. Να αναφέρω ότι δεν έχω apple συσκευές. Σας ευχαριστώ. Επικοινωνία με την Υποστήριξη Apple Ελλάδος 00800 4414 5417 21 0300 9960 Ευελπιστώ να βγάλεις άκρη, αν ο λογαριασμός σου δεν "κρύβει" κινήσεις που τον καθιστούν κλειδωμένο από τους όρους της Apple.
godfather0991 Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2 hours ago, kormos said: Επικοινωνία με την Υποστήριξη Apple Ελλάδος 00800 4414 5417 21 0300 9960 Ευελπιστώ να βγάλεις άκρη, αν ο λογαριασμός σου δεν "κρύβει" κινήσεις που τον καθιστούν κλειδωμένο από τους όρους της Apple. Ουσιαστικά κατέβασα την εφαρμογή από το microsoft store (apple tv) για να συνδεθώ εκεί όμως έπρεπε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μέσω του browser, μου έβγαζε το σχετικό μήνυμα. Όμως όσο και να προσπάθησα δεν γινόταν γιατί υπάρχει ένα bug που δεν έχει λυθεί από την apple εδώ και ένα χρόνο (αν είναι δυνατόν), υπαρχει και το σχετικό θέμα στο reddit: Οπότε υποθέτω επειδή το προσπάθησα αρκετές φορές θεώρησαν ότι υπάρχει κάποια ύποπτη κίνηση. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα δω.
kormos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, godfather0991 είπε Ουσιαστικά κατέβασα την εφαρμογή από το microsoft store (apple tv) για να συνδεθώ εκεί όμως έπρεπε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μέσω του browser, μου έβγαζε το σχετικό μήνυμα. Όμως όσο και να προσπάθησα δεν γινόταν γιατί υπάρχει ένα bug που δεν έχει λυθεί από την apple εδώ και ένα χρόνο (αν είναι δυνατόν), υπαρχει και το σχετικό θέμα στο reddit: Οπότε υποθέτω επειδή το προσπάθησα αρκετές φορές θεώρησαν ότι υπάρχει κάποια ύποπτη κίνηση. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα δω. Σε iOS, macOS και webOS που το έχω δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα όπως και μέσω Web που δοκίμασα.... Ίσως λόγο πολλαπλών ενεργειών να έχει περιοριστεί προσωρινά Επεξ/σία 21 Απριλίου από kormos
godfather0991 Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, kormos said: Σε iOS, macOS και webOS που το έχω δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα όπως και μέσω Web που δοκίμασα.... Ίσως λόγο πολλαπλών ενεργειών να έχει περιοριστεί προσωρινά Ναι προσωρινά είχε περιοριστεί πάτησα να γίνει επαναφορά, μου είχαν στείλει ότι θα γίνει review και μου στείλανε email ότι αρνούνται την επαναφορά και ότι κλειδώθηκε. Το θέμα μου είναι ότι πέρα ότι πλήρωσα μια υπηρεσία που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, δεν μπορώ να συνδεθώ για να κάνω cancel την συνδρομή. Ελπίζω να βρεθεί άκρη... Νομίζω ότι το παραπάνω bug υπάρχει μόνο στους χρήστες windows ή εμφανιστηκε μεσα στον τελευταιο χρονο, δεν ξερω... Δεν είναι σωστό εφόσον το app τους υποστηρίζεται επισήμως σε windows πάντως να υπάρχει τέτοιο σοβαρό θέμα... Επεξ/σία 21 Απριλίου από godfather0991
kormos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 13 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Ναι προσωρινά είχε περιοριστεί πάτησα να γίνει επαναφορά, μου είχαν στείλει ότι θα γίνει review και μου στείλανε email ότι αρνούνται την επαναφορά και ότι κλειδώθηκε. Το θέμα μου είναι ότι πέρα ότι πλήρωσα μια υπηρεσία που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, δεν μπορώ να συνδεθώ για να κάνω cancel την συνδρομή. Ελπίζω να βρεθεί άκρη... Νομίζω ότι το παραπάνω bug υπάρχει μόνο στους χρήστες windows ή εμφανιστηκε μεσα στον τελευταιο χρονο, δεν ξερω... Δεν είναι σωστό εφόσον το app τους υποστηρίζεται επισήμως σε windows πάντως να υπάρχει τέτοιο σοβαρό θέμα... Δεν έχεις άδικο με αυτό... αλλά... Το θέμα είναι να βρεθεί η λύση του λογαριασμού σου τώρα και το bug έρχεται σε δεύτερη μοίρα... 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα