drapanakis Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Γειά κύριοι. Χριστός ανέστη. Θέλω να ενεργοποιήσω τη λειτουργία nfc στο κινητό μου. Θέλω να;με πληρώνουν οι πελάτες μου με κάρτα κάνοντας χρήση της συσκευής. Δεν γνωρίζω πως να το κάνω. Ξέρει κάποιος;
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 17 ώρες πριν, drapanakis είπε Θέλω να;με πληρώνουν οι πελάτες μου με κάρτα κάνοντας χρήση της συσκευής. Χαχαχα! Καλό. Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Αν δεν πληρώσεις σε τράπεζα για ενεργοποίηση pos, να κατεβάσεις το ανάλογο app της τράπεζας και λογαριασμό με τέτοια δυνατότητα δε νομίζω να καταφέρεις κάτι. Μίλα με την τράπεζα σου. π.χ. από Eurobank πυ πέτυχα... https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/tropoi-eispraksis/eurobank-merchant-services/smart-pos
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Προσωπικά αν μου έχωνες στην μουρη ενα κινητό για να σε πληρώσω θα έμενες με το κινητο στο χερι και θα με έχανες απο πελατη 4
Sherlock_7 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Προσωπικά αν μου έχωνες στην μουρη ενα κινητό για να σε πληρώσω θα έμενες με το κινητο στο χερι και θα με έχανες απο πελατη Τσουτσούριασα 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Προσωπικά αν μου έχωνες στην μουρη ενα κινητό για να σε πληρώσω θα έμενες με το κινητο στο χερι και θα με έχανες απο πελατη γιατί θα αντιδρούσες έτσι; 1
infin1tyGR Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 19 minutes ago, NikosKallithea said: Προσωπικά αν μου έχωνες στην μουρη ενα κινητό για να σε πληρώσω θα έμενες με το κινητο στο χερι και θα με έχανες απο πελατη Δεν ακούγεσαι και κελεπούρι πελάτης, to be honest. 1 2
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 6:20 ΜΜ, drapanakis είπε Γειά κύριοι. Χριστός ανέστη. Θέλω να ενεργοποιήσω τη λειτουργία nfc στο κινητό μου. Θέλω να;με πληρώνουν οι πελάτες μου με κάρτα κάνοντας χρήση της συσκευής. Δεν γνωρίζω πως να το κάνω. Ξέρει κάποιος; Μπορεις να δεις και την λυση της payzy
Kthulhou Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Δες κ viva wallet κλπ και από τη στιγμή που μιλάς για πελάτες, θα πρέπει να είναι ικανό να εκδίδει απόδειξη (μέσω email, κλπ)
NikosKv Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://www.viva.com/el-gr/businesses/freelancers Επεξ/σία 23 Απριλίου από NikosKv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα