mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 7 minutes ago, Basilhs1982 said: Τότε εποχάρες CRT Eποχαρες που τρωγαμε την μιση ζωη μας να κεντραρουμε την εικονα. Δεν θα μου λειψουν 1
jemadux Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, mphxths είπε Eποχαρες που τρωγαμε την μιση ζωη μας να κεντραρουμε την εικονα. Δεν θα μου λειψουν εποχές που κατεβαζάμε μια εικόνα και περιμέναμε 5 λεπτά . και μετά το σήκωνε το τηλεφωνώ η μάνα και μας το χάλασε στο καλύτερο .. καλές εποχές
comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 2 hours ago, mphxths said: Να πω "μπραβο ρε φιλε θα βοηθησει καποιους" το να βαλει ενα script να παιζει βιντεο για screensaver επειδη καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει το Χ στο Χscreensaver ? Nα πω μπραβο ρε φιλε σε μια διαδικασια που εν ετει 2025 δεν θα επρεπε να προτεινεται οχι μονο σε νεους στο λινουξ χρηστες αλλα ουτε σε μπασμενους ? Να πω μπραβο ρε φιλε στην χρηση xcreensaver που αναθεμα να υπαρχουν δυο ατομα σε ολο τον πλανητη που χρησιμοποιουν πια screensaver. Με τετοια σκριπτς θα τραβηξετε κοσμο στο λινουξ ? Σοβαρα τωρα ? Ή να σου πουμε μπραβο που εψαξες και βρηκες ενα ακυρο σκριπτ για να γινει μια δουλεια που δεν θα επρεπε να γινεται στις μερες μας ? Εψαξες στο φορουμ να δεις αν αναφερθηκε τετοιο θεμα σε ολοκληρο το φορουμ ? Γιατι πολυ πιθανο να νομισες οτι ειναι τραγικα μεγαλο και ευρυ προβλημα στην κοινοτητα και για αυτο εκανες αυτο το θεμα. Οχι , απλα νομισες οτι εκανες κατορθωμα και ειπες να μοιραστεις το ... κατορθωμα να νοιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου. Το τελειο δεν βελτιωνεται αλλο Θελεις likes και καρδουλες ? Με αυτα ζει ο κοσμος στις μερες μας ? Βιντεος/ποστς για τα likes/καρδουλες για να νοιωσουν σημαντικοι ? Το κακο ειναι οτι υποθετεις πραγματα χωρις να γνωριζεις. Και ετσι υποθετεις οτι εγω ανηκω στην νεα γενια. Κουνια που σε κουναγε που λεγαμε και στην εποχη μου Δεν νομίζω να είχε κατά νου ότι αυτό το script θα έφερνε κόσμο στο linux, είναι άλλα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν για να φέρουν κόσμο προς το linux. Το script που μας μοίρασε όπως το κατάλαβα εγώ, είναι για να βοηθήσει κόσμο που έχει αυτές τις προδιαγραφές και αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, οπότε μια λύση σε ένα πρόβλημα είναι πάντα καλοδεχούμενη, αν πάλι δεν χρειάζεται μπράβο γιατί υπάρχουν άλλες μέθοδοι για την προστασία οθόνης τότε σίγουρα δεν χρειάζεται και κράξιμο. 1
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 9 minutes ago, comfuzio said: Δεν νομίζω να είχε κατά νου ότι αυτό το script θα έφερνε κόσμο στο linux, είναι άλλα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν για να φέρουν κόσμο προς το linux. Το script που μας μοίρασε όπως το κατάλαβα εγώ, είναι για να βοηθήσει κόσμο που έχει αυτές τις προδιαγραφές και αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, οπότε μια λύση σε ένα πρόβλημα είναι πάντα καλοδεχούμενη, αν πάλι δεν χρειάζεται μπράβο γιατί υπάρχουν άλλες μέθοδοι για την προστασία οθόνης τότε σίγουρα δεν χρειάζεται και κράξιμο. Δεν εκραξα κανεναν. Κανενας δεν αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα. Δεν υπαρχει αυτο το προβλημα γιατι δεν υπαρχει λογος υπαρξης των συνθηκων που δημιουργουν το προβλημα. Εχω να ακουσω την λεξη "screensaver" εδω και χρονια. Δεν εχω πετυχει πουθενα στα φορουμς που τριγυρναω αυτο το "προβλημα". Και η λυση , ακομα και προβλημα να υπηρχε , να τρεχει καποιος σκριπτ που τρεχει ενα βιντεο με το mpv ... μου θυμιζει κιτσαριο εποχων windows 7/vista που επαιζε φαση να βαλεις βιντεο για background στα windows ... Δεν αναφερομαι καν στο overkill του θεματος ... δηλ να τρεχεις βιντεο... για screensaver... Αν θες εσυ δωστου like και φιλακια και καρδουλες για τον κοπο του να βρει το σκριπτ , εγω οχι... Αν βρω και εγω κανα σκριπτακι για κανα ανυπαρκτο προβλημα να ανοιξω θεμα ? Να ζητησω να μου πειτε και μπραβο ?
Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Δεν εκραξα κανεναν. Κανενας δεν αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα. Δεν υπαρχει αυτο το προβλημα γιατι δεν υπαρχει λογος υπαρξης των συνθηκων που δημιουργουν το προβλημα. Εχω να ακουσω την λεξη "screensaver" εδω και χρονια. Δεν εχω πετυχει πουθενα στα φορουμς που τριγυρναω αυτο το "προβλημα". Και η λυση , ακομα και προβλημα να υπηρχε , να τρεχει καποιος σκριπτ που τρεχει ενα βιντεο με το mpv ... μου θυμιζει κιτσαριο εποχων windows 7/vista που επαιζε φαση να βαλεις βιντεο για background στα windows ... Δεν αναφερομαι καν στο overkill του θεματος ... δηλ να τρεχεις βιντεο... για screensaver... Αν θες εσυ δωστου like και φιλακια και καρδουλες για τον κοπο του να βρει το σκριπτ , εγω οχι... 4 ώρες πριν, mphxths είπε Να πω "μπραβο ρε φιλε θα βοηθησει καποιους" το να βαλει ενα script να παιζει βιντεο για screensaver επειδη καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει το Χ στο Χscreensaver ? Nα πω μπραβο ρε φιλε σε μια διαδικασια που εν ετει 2025 δεν θα επρεπε να προτεινεται οχι μονο σε νεους στο λινουξ χρηστες αλλα ουτε σε μπασμενους ? Να πω μπραβο ρε φιλε στην χρηση xcreensaver που αναθεμα να υπαρχουν δυο ατομα σε ολο τον πλανητη που χρησιμοποιουν πια screensaver. Με τετοια σκριπτς θα τραβηξετε κοσμο στο λινουξ ? Σοβαρα τωρα ? Ή να σου πουμε μπραβο που εψαξες και βρηκες ενα ακυρο σκριπτ για να γινει μια δουλεια που δεν θα επρεπε να γινεται στις μερες μας ? Εψαξες στο φορουμ να δεις αν αναφερθηκε τετοιο θεμα σε ολοκληρο το φορουμ ? Γιατι πολυ πιθανο να νομισες οτι ειναι τραγικα μεγαλο και ευρυ προβλημα στην κοινοτητα και για αυτο εκανες αυτο το θεμα. Οχι , απλα νομισες οτι εκανες κατορθωμα και ειπες να μοιραστεις το ... κατορθωμα να νοιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου. Ολη η κάκια και η τοξικότητα σε ενα μήνυμα σου. Δεν ειχα σκοπο να απαντήσω... Αλλα ας κανω μια προσπάθεια (και ειναι η τελευταία, ειλικρινά. Γράψε οτι θελεις απο εδω και κατω, ΔΕΝ θα ξανα ασχοληθώ). 1) Ποιος σου είπε οτι εκανα αυτο το ποστ για να τραβήξω κόσμο στο λινουξ?. Αυτό ειναι καθαρα δικο σου συμπέρασμα. Πως μπορεις να κρίνεις τι μπορεί κάποιος να δημοσιεύει και τι οχι για τους νεους η τους παλιούς χρήστες στο linux? Άνοιξες εσυ ποτε κανενα θεμα για να πεις κατι πανω στο linux?. Γιατι πάντα πάνω στα θέματα άλλων σε βλέπω να κάνεις σχόλια. 2) Ποιος σου ειπε οτι πρέπει να σε ρωτήσω εσένα και τον οποιοδήποτε άλλον για το τι θέλω να δημοσιεύσω?. Εσυ ποιος εισαι δηλαδή?. Θα μας πεις και τι θα δημοσιεύουμε?. Αν για εσένα αυτο το ποστ ειναι "η άχρηστη πληροφορία της ημέρας" Άπλα το προσπερνάς και τελειώνει το θέμα.. Ένας νοήμων άνθρωπος αυτο θα έκανε.. Άλλα εσυ εκει να βγάλεις την κάκια σου..Σε εχω δει και σε αλλα ποστς.. Ασε ρε @mphxths σε εχω καταλάβει.. 3) Αν κάνεις μια ερευνά θα δεις οτι εκει εξω υπάρχει αρκετός κοσμος που ρωτάει για αυτο το θέμα οποτε δεν ειμαι ο μοναδικός. Ανύπαρκτο λοιπόν ειναι το πρόβλημα αυτό ειναι για "εσένα" και στην ιστορία σου εγώ είμαι ο "κανένας", ω ναι τι ωραία που "χειρίζεσαι" τον λόγο.. 4) Εχω κανει αλλα πράγματα στην ζωη μου που με κάνουν να νιώσω καλύτερα, δεν περίμενα να νιώσω καλύτερα απο μια δημοσίευση σε ενα φορουμ με ενα μάτσο ξένους.. αυτό ειναι λοιπόν δικο σου συμπέρασμα. Και ειναι και κατι το άχρηστο αυτο (κατα την γνώμη σου, και την γνώμη αλλων), ε και λοιπόν τι εγινε?. Οκ ενα μη τοσο επικαιρο και χρησημο θεμα.. ε και ?..Πρέπει να το πυροβολήσουμε?. Ετσι θα νιώσεις ωραία εσυ μάλλον με τον εαυτο σου.. 5) Κιτσαριο ε?. Οκ.. συγνώμη κύριε "poweruser" που δεν κινούμαι στα δικα σου γούστα και δεν εχω στήσει το λειτουργικό μου με τις σούπερ ντουπερ απαιτήσεις και τα τελεία fonts και χρώματα.. Συγνώμη κύριε "ξερόλα" μεγαλε guru του linux που δεν εκπέμπω στην δικη σου συχνότητα (θα έπρεπε?). Εκει εξω υπαρχουν ενα μάτσο άχρηστα σκριπτακια και εφαρμογές.. Ε και ?. Η χαρά της δημιουργίας λέγετε αυτή αγαπητέ μου. 6) Μπορεί να μην ανήκεις στην "νεα γενιά" όπως μου λες, αλλα απο την σκεψη στα γραφόμενα σου καταλαβαίνω οτι κατι δεν παει καλα. Να το κοιτάξεις αυτο "φιλικά" στο λεω.. πολλά απωθημένα βλέπω οτι έχεις.. 🤷♂️ 7) 10.518 αναρτήσεις και μονο 17 λύσεις, οποτε μάλλον ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν βοηθάς και πολύ την κοινότητα. Και κλείνοντας απλα και ωραια και ΣΤΑΡΑΤΑ. Ολοι εσεις που δεν θέλετε να βάλετε αυτο το σκριπτ, η κρίνετε μη σκόπιμο πλεον το screensaver δικαίωμα σας. Αν το ποστ μου βοηθήσει έστω και ενα ατομο εγω θα χαρώ. Αν παλι δεν βοηθησει κανεναν δεν με πειραζει.. Εγω μοιραστηκα την λυση για το δικο μου προβλημα. Ετσι ενοιωσα ετσι εκανα.. Δεν αποσκοπώ καμιά διασημότητα, κανενα like, και καμιά επιβεβαίωση ,την επιβεβαίωση την εχω πετύχει σε άλλους τομείς της ζωης μου δεν περιμένω απο εδώ. Εγω εχω ενα βίντεο με τα παιδια μου και αυτό βγαίνει για προφύλαξη οθόνης. To προτιμώ από μια "μαύρη" οθόνη, και ας πληρωσω και 10 ευρω ρευμα παραπανω τον χρονο απο αυτο.. Σιγα τα λαχανα... Αυτο θελω και αυτο μου αρέσει και αυτο κραταω απο αυτο το σκριπτακι. (το οποίο το λέει στην περιγραφη " old school") Μια καλη κουβεντα δεν εκανε κακο σε κανεναν.. Επεξ/σία 21 Απριλίου από Petros Electron 3
comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 hour ago, mphxths said: Δεν εκραξα κανεναν. Κανενας δεν αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα. Δεν υπαρχει αυτο το προβλημα γιατι δεν υπαρχει λογος υπαρξης των συνθηκων που δημιουργουν το προβλημα. Εχω να ακουσω την λεξη "screensaver" εδω και χρονια. Δεν εχω πετυχει πουθενα στα φορουμς που τριγυρναω αυτο το "προβλημα". Και η λυση , ακομα και προβλημα να υπηρχε , να τρεχει καποιος σκριπτ που τρεχει ενα βιντεο με το mpv ... μου θυμιζει κιτσαριο εποχων windows 7/vista που επαιζε φαση να βαλεις βιντεο για background στα windows ... Δεν αναφερομαι καν στο overkill του θεματος ... δηλ να τρεχεις βιντεο... για screensaver... Αν θες εσυ δωστου like και φιλακια και καρδουλες για τον κοπο του να βρει το σκριπτ , εγω οχι... Αν βρω και εγω κανα σκριπτακι για κανα ανυπαρκτο προβλημα να ανοιξω θεμα ? Να ζητησω να μου πειτε και μπραβο ? Μάλλον δεν διαβάζεις το τι γράφεις για να λες ότι δεν έκραξες κανέναν. Προφανώς ο άνθρωπος για να κάτσει να φάει κάποιες ώρες από την ζωή του, αντιμετώπιζε το πρόβλημα και έκατσε και έφτιαξε την λύση στα μέτρα του. Το ότι εσύ και εγώ και μάλλον οι πλειοψηφία δεν έχουμε screensavers εδώ και 20+ χρόνια δεν λέει κάτι. Πχ και εγώ έκατσα και έγραψα guide για το lancache χωρίς να βλέπω κανέναν να το ψάχνει εδώ, ακόμα και εγώ που το έγραψα δεν το χρησιμοποιώ καν από τότε που έβαλα 1000άρα γραμμή και δεν το έκανα για τα likes ή τις καρδούλες ή δεν ξέρω και γω τι αλλά γιατί το βρήκα ενδιαφέρον, αν και εδώ το έγραψα για cache για παιχνίδια, το έχω σετάρει πολλές φορές σε εταιρικά περιβάλλοντα όπου υπάρχουν πολλά pc και 1 γραμμή internet και μάλιστα αργή. Το να κάνεις κάτι που μπορεί να βοηθήσει κάποιον έχει να κάνει καθαρά με το τι μπορείς και θες να κάνεις. Αν το κάνεις για τα likes και τις καρδούλες, ίσως χάσεις το παιχνίδι από την σέντρα. Αν το κάνεις γιατί θες να βοηθήσεις την κοινότητα, καλώς. Μπορεί να βοηθήσεις 1 μόνο άτομο, μπορεί και κανέναν, σίγουρα όμως δεν θα βλάψεις και κανέναν, ούτε καν χώρο δεν θα πιάσεις στην db του site. To να κάτσεις να κράξεις όμως ένα άλλο μέλος που είχε την καλωσύνη να μοιραστεί την λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε...όπως καταλαβαίνεις δεν βοηθάς και κανέναν Δεν θα το κουράσω περισσότερο με off-topic, όπως είπα και πιο πάνω, ούτε σε εμένα έχει πρακτική εφαρμογή αλλά ευχαριστώ τον ts για τον χρόνο που αφιέρωσε να δώσει αυτές τις οδηγίες. 1 1
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 43 minutes ago, comfuzio said: Μάλλον δεν διαβάζεις το τι γράφεις για να λες ότι δεν έκραξες κανέναν. Πηγαινε και διαβασε το πρωτο μου ποστ σε αυτο εδω το θεμα και πες μου αν κραζω καποιον. 43 minutes ago, comfuzio said: Προφανώς ο άνθρωπος για να κάτσει να φάει κάποιες ώρες από την ζωή του, αντιμετώπιζε το πρόβλημα και έκατσε και έφτιαξε την λύση στα μέτρα του. Δεν εφτιαξε καμμια λυση. Απλα βρηκε ενα σκριπτακι που εφτιαξε καποιος αλλος. Και εγω τις τελευταιες βδομαδες εχω φτιαξει ενα καρο σκριπτακια (με Α.Ι. βοηθεια) για διαφορα προβληματα μου. Να κατσω να φτιαξω ισαριθμα θεματα ξεροντας οτι δεν θα βοηθησω κανεναν γιατι τα προβληματα που λυνουν τα σκριπτς αυτα ειναι μονο για μενα ? Αλλο να φτιαχνεις ενα θεμα για κατι που ειδες/ακουσες/εφτιαξες που ξερεις οτι θα βοηθησει πανω απο ενα ατομο και αλλο αυτο που γινεται σε αυτο εδω το θεμα. 43 minutes ago, comfuzio said: δεν το έκανα για τα likes ή τις καρδούλες Ναι αλλα ο αλλος ηθελε τα μπραβο του (=likes) 43 minutes ago, comfuzio said: To να κάτσεις να κράξεις όμως ένα άλλο μέλος που είχε την καλωσύνη να μοιραστεί την λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε...όπως καταλαβαίνεις δεν βοηθάς και κανέναν Δεν εκραξα κανεναν και δευτερον δεν το εκανε απο καλοσυνη , αλλα επειδη ενοιωσε καλα με τον εαυτο του και ηθελε την επιβεβαιωση αυτου απο το φορουμ. 46 minutes ago, Petros Electron said: 1) Ποιος σου είπε οτι εκανα αυτο το ποστ για να τραβήξω κόσμο στο λινουξ?. Αυτό ειναι καθαρα δικο σου συμπέρασμα. Δεν ειπα οτι εκανες το ποστ για να τραβηξεις κοσμο στο λινουξ. Ειπα οτι με τετοιες λυσεις σε τετοια προβληματα , διαβαζοντας καποιο το θεμα , δεν προκειται να ερθει κοσμος αλλα να φυγει. 46 minutes ago, Petros Electron said: Πως μπορεις να κρίνεις τι μπορεί κάποιος να δημοσιεύει και τι οχι για τους νεους η τους παλιούς χρήστες στο linux? Άνοιξες εσυ ποτε κανενα θεμα για να πεις κατι πανω στο linux?. Γιατι πάντα πάνω στα θέματα άλλων σε βλέπω να κάνεις σχόλια. Δεν αναζητω καρδουλες και likes. Προσπαθω να δινω λυσεις σε θεματα που ανοιγουν αλλοι. Αν και κατα καιρους εχω ανοιξει θεματα. Εισαι νεος εδω περα , ρωτα να μαθεις 46 minutes ago, Petros Electron said: 2) Ποιος σου ειπε οτι πρέπει να σε ρωτήσω εσένα και τον οποιοδήποτε άλλον για το τι θέλω να δημοσιεύσω?. Εσυ ποιος εισαι δηλαδή?. Θα μας πεις και τι θα δημοσιεύουμε?. Αν για εσένα αυτο το ποστ ειναι "η άχρηστη πληροφορία της ημέρας" Άπλα το προσπερνάς και τελειώνει το θέμα.. Ένας νοήμων άνθρωπος αυτο θα έκανε.. Δεν χρειαζεται να ρωτησεις κανεναν για να ανοιξεις ενα θεμα. Οπως δεν χρειαζεται να ρωτησω και εγω κανεναν για να σχολιασω κατι σε ενα θεμα. Ειτε ειναι σοβαρο θεμα ειτε ειναι η αχρηστη πληροφορια της δεκαετιας. 46 minutes ago, Petros Electron said: Άλλα εσυ εκει να βγάλεις την κάκια σου..Σε εχω δει και σε αλλα ποστς Μηπως θα κλαψεις κιολας ? Πες οτι σου κανω και μπουλινγκ στο τελος. Πρεπει να εισαι πιστος φαν μου για να παρακολουθεις τα ποστς μου Αν βαλω donate button , θα σταξεις κανα φραγκο ? χαχα 47 minutes ago, Petros Electron said: 4) Εχω κανει αλλα πράγματα στην ζωη μου που με κάνουν να νιώσω καλύτερα, δεν περίμενα να νιώσω καλύτερα απο μια δημοσίευση σε ενα φορουμ με ενα μάτσο ξένους.. αυτό ειναι λοιπόν δικο σου συμπέρασμα. Εσυ ζηταγες να σου πουμε "μπραβο ρε φιλε". χαχα 47 minutes ago, Petros Electron said: 5) Κιτσαριο ε?. Οκ.. συγνώμη κύριε "poweruser" που δεν κινούμαι στα δικα σου γούστα και δεν εχω στήσει το λειτουργικό μου με τις σούπερ ντουπερ απαιτήσεις και τα τελεία fonts και χρώματα.. Συγνώμη κύριε "ξερόλα" μεγαλε guru του linux που δεν εκπέμπω στην δικη σου συχνότητα (θα έπρεπε?). Συγχωρεμενος. 48 minutes ago, Petros Electron said: 6) Μπορεί να μην ανήκεις στην "νεα γενιά" όπως μου λες, αλλα απο την σκεψη στα γραφόμενα σου καταλαβαίνω οτι κατι δεν παει καλα. Να το κοιτάξεις αυτο "φιλικά" στο λεω.. πολλά απωθημένα βλέπω οτι έχεις.. Κοιτα την δικη σου καμπουρα πρωτα και ασε να μας ψυχολογησει κανας αλλος πιο ειδικος. Δεν ειναι η θεση σου να τριγυρνας στα φορουμς και να το παιζεις ψυχολογος οταν νοιωθεις θιγμενος. 49 minutes ago, Petros Electron said: 7) 10.518 αναρτήσεις και μονο 17 λύσεις, οποτε μάλλον ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν βοηθάς και πολύ την κοινότητα. Δεν ειναι αυτοσκοπος μου να βοηθαω την κοινοτητα. Ουτε μετραω την αξια μου με αυτον τον τροπο. Αν το κανεις εσυ , δικο σου θεμα.
comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 25 minutes ago, mphxths said: Πηγαινε και διαβασε το πρωτο μου ποστ σε αυτο εδω το θεμα και πες μου αν κραζω καποιον. Οκ το πρώτο σου είναι κυριλέ, δεν έκανες ένα μόνο ποστ έτσι; και η απάντηση που παίρνω αυτό το απόσπασμα μέλι στάζει 😛 27 minutes ago, mphxths said: Δεν εφτιαξε καμμια λυση. Απλα βρηκε ενα σκριπτακι που εφτιαξε καποιος αλλος. Και εγω τις τελευταιες βδομαδες εχω φτιαξει ενα καρο σκριπτακια (με Α.Ι. βοηθεια) για διαφορα προβληματα μου. Να κατσω να φτιαξω ισαριθμα θεματα ξεροντας οτι δεν θα βοηθησω κανεναν γιατι τα προβληματα που λυνουν τα σκριπτς αυτα ειναι μονο για μενα ? Αλλο να φτιαχνεις ενα θεμα για κατι που ειδες/ακουσες/εφτιαξες που ξερεις οτι θα βοηθησει πανω απο ενα ατομο και αλλο αυτο που γινεται σε αυτο εδω το θεμα. Ναι οκ δεν την έφτιαξε όπως λες, δικό μου λάθος πιο πριν. Να το αλλάξω: ότι την μοιράστηκε μαζί μας. Πράγμα που νομίζω λίγο-πολύ όλοι κάνουμε. Δεν νομίζω να έχει ξεκινήσει κανείς εδώ κάτι από το μηδέν και να το μοιράσει στην κοινότητα. Και ναι, αν έχεις και εσύ scripts είτε από Α.Ι. είτε δικά σου που μπορεί να βοηθήσουν, γιατί να μην τα μοιραστείς; αν όχι εδώ, στο github τότε όπου θα μπορέσει και άλλος κόσμος να προσθέσει κώδικα και να συνεισφέρει γενικότερα. 32 minutes ago, mphxths said: Ναι αλλα ο αλλος ηθελε τα μπραβο του (=likes) Αυτό εγώ δεν το κατάλαβα διαβάζοντας τις απαντήσεις. Από αυτό δλδ: 9 hours ago, Petros Electron said: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να γράψεις ενα σχόλιο του τύπου (εφόσον θέλεις κατι να γράψεις, ετσι και αλλιως) του τύπου ¨μπράβο φιλε θα βοηθήσει κάποιους έστω αυτούς τους λίγους που θέλουν να έχουν την επιλογή..." εγώ δεν έφτασα στο ίδιο συμπέρασμα, νομίζω έχει να κάνει με το πως θέλει κανείς να το ερμηνεύσει, εγώ σε στεγνή ανάγνωση δεν το είδα ότι ζητάει likes. 37 minutes ago, mphxths said: Δεν εκραξα κανεναν και δευτερον δεν το εκανε απο καλοσυνη , αλλα επειδη ενοιωσε καλα με τον εαυτο του και ηθελε την επιβεβαιωση αυτου απο το φορουμ. Οκ δεν είναι κράξιμο. Έχεις πάρει έναν αρκετά επιθετικό τόνο με τον ts που κατά την άποψη μου δεν χρειάζεται. Δεν είναι θέμα vs για να πέσουν κεφάλια και να ανάψουν τα αίματα. Και έτσι να είναι, να επιζητά επιβεβαίωση, συγγνώμη αλλά δεν το εξέλαβα έτσι το όλο νήμα, καλύτερα κάνε μια αναφορά το νήμα να το δει κάποιος mod παρά να ανάβουν τα αίματα σε ένα τόπικ που δεν μας αφορά κιόλας! Εγώ να ζητήσω συγγνώμη και από τον ts και από τον @mphxths αλλά και από το forum. Όπως είπα δεν με αφορά το νήμα και κακώς μπήκα, οπότε σας καληνυχτώ!
mphxths Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 6 minutes ago, comfuzio said: Οκ το πρώτο σου είναι κυριλέ, δεν έκανες ένα μόνο ποστ έτσι; και η απάντηση που παίρνω αυτό το απόσπασμα μέλι στάζει 😛 To πρωτο μου μηνυμα οχι μονο ηταν κυριλε αλλα εθετε το θεμα στις σωστες βασεις του. Θα μπορουσε να πει , οκ μπηχτη εχεις δικιο , καπως ετσι ειναι τα πραγματα , αλλα για μενα και οσους χρειαζονται ακομα screensavers αυτη ειναι μια καποια λυση. Και καπου εκει θα εληγε το θεμα. Αλλα προσπαθησε να με/μας πεισει με λινκ απο την microsoft κιολας , ουτε καν δικες του σκεψεις , για ποιον λογο χρειαζομαστε screensavers... Και απλα επιχειρηματολογησα πανω σε αυτο... και μετα αρχισε να επιτιθεται. Αλλα εγω ειμαι ο τοξικος και ο φταιχτης !! 10 minutes ago, comfuzio said: Και ναι, αν έχεις και εσύ scripts είτε από Α.Ι. είτε δικά σου που μπορεί να βοηθήσουν, γιατί να μην τα μοιραστείς; αν όχι εδώ, στο github τότε όπου θα μπορέσει και άλλος κόσμος να προσθέσει κώδικα και να συνεισφέρει γενικότερα. Δηλαδη μου λες οτι για καθε σκριπτ που εχω φτιαξει τελευταια να ανοιξω ενα θεμα ? Να περιγραψω το προσωπικο προβλημα που αντιμετωπισα και πως το ελυσα με το σκριπτ που εφτιαξα ? Για ποιον λογο ? Ποιον θα ωφελησει περα απο το ΕΓΩ μου ? Την αναγκη μου για προσοχη απο τους αλλους ? Αν κρινω οτι κατι απο αυτα που εχω κανει εχει ευρυτερη εφαρμογη , π.χ. εναν οδηγο για εγκατασταση μιας διανομης , ρυθμιση vpn που ειναι και της μοδας τελευταια ή κατι τελοσπαντων που θα ενδιαφερει μια σημαντικη μεριδα ανθρωπων , προφανως και θα ανοιξω ενα σχετικο θεμα. Αλλα όποτε βρισκω κατι στο ιντερνετ δεν χρηζει ανοιγματος θεματος ... να ειμαστε δηλ καπου λογικοι !! 13 minutes ago, comfuzio said: εγώ δεν έφτασα στο ίδιο συμπέρασμα, νομίζω έχει να κάνει με το πως θέλει κανείς να το ερμηνεύσει, εγώ σε στεγνή ανάγνωση δεν το είδα ότι ζητάει likes. Ναι , να του χτυπησουμε την πλατη στοργικα , και να του πουμε μπραβο μπραβο ... αξιος! Ουτε παιδακια δημοτικου δεν αναζητουν τετοια επιβραβευση! 14 minutes ago, comfuzio said: Έχεις πάρει έναν αρκετά επιθετικό τόνο Καθολου επιθετικο τονο. Δεν μου σκοτωσε και τον πατερα δηλ ! Εγω μπηκα να γραψω πως εχει η κατασταση με τα screensavers τα τελευταια 15 χρονια. Αν καποιος διαβασει το θεμα και κρινει οτι το να τρεχει σκριπτακια που τρεχουν βιντεος για screensaver ειναι κατι που θα εκανε καποιος σοβαρος ανθρωπος εν ετει 2025 , θα καλπασει μακρυα απο το λινουξ με χερια και με ποδια. Αν δεν ειναι δηλ ηδη μακρυα απο αυτο. Και θελει και τα μπραβο του που βρηκε το σκριπτακι. Δηλαδη πες οτι δεν ξερεις τιποτα απο λινουξ , και βρισκεις ενα θεμα που περιγραφει οτι για να εχεις screensaver (που δεν χρησιμοποιει κανενας πια) σε λινουξ και σε wayland (που δεν ξερεις τι ειναι αυτο) , πρεπει να τρεχεις σκριπτακι που θα τρεχει καποιο βιντεο , τι θα σκεφτεις για το λειτουργικο ?
Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 10:23 ΜΜ, Petros Electron είπε Στις 20/4/2025 στις 10:00 ΜΜ, comfuzio είπε υπάρχουν ακόμα screen savers? μάλλον όχι.. Άλλα για έμενα που είμαι "παλιός" και ποιο μεγάλος σε ηλικία, από την εποχή των Win 98SE το screensaver έχει συνδεθεί άμεσα.. επιθυμία , νοσταλγία ? ίσως.. Οπως και να εχει το παραθέτω το παραπάνω "σεντόνι" σε οτι μπορεί να φανει χρήσιμο.. Ωπ, αδιάβαστος.. Απαντάω @mphxths στο 3ο ποστ και εχοντας το "Γνώθι σαυτόν" αναφερω εμεσως πλην σαφως οτι δεν υπαρχουν τα screensavers.. Αλλα εσυ άρχισες να πυροδοτείς την συζήτηση για τους γνωστούς σου λογούς που κανεις παντα και σε αλλα ποστς σου οταν κατι που δεν σου αρεσει. Είπαμε δεν ειχα σκοπο να ασχοληθώ αλλο μαζι σου αλλα γραφεις ανακρίβειες, και προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με λαθος επιχειρήματα.. 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ναι , να του χτυπησουμε την πλατη στοργικα , και να του πουμε μπραβο μπραβο ... αξιος! Ουτε παιδακια δημοτικου δεν αναζητουν τετοια επιβραβευση! στάζεις μελι ρε μπαγασα.. 15 λεπτά πριν, mphxths είπε Δηλαδη μου λες οτι για καθε σκριπτ που εχω φτιαξει τελευταια να ανοιξω ενα θεμα ? Να περιγραψω το προσωπικο προβλημα που αντιμετωπισα και πως το ελυσα με το σκριπτ που εφτιαξα ? Για ποιον λογο ? Ποιον θα ωφελησει περα απο το ΕΓΩ μου ? Την αναγκη μου για προσοχη απο τους αλλους ? Αν κρινω οτι κατι απο αυτα που εχω κανει εχει ευρυτερη εφαρμογη , π.χ. εναν οδηγο για εγκατασταση μιας διανομης , ρυθμιση vpn που ειναι και της μοδας τελευταια ή κατι τελοσπαντων που θα ενδιαφερει μια σημαντικη μεριδα ανθρωπων , προφανως και θα ανοιξω ενα σχετικο θεμα. Αλλα όποτε βρισκω κατι στο ιντερνετ δεν χρηζει ανοιγματος θεματος ... να ειμαστε δηλ καπου λογικοι !! Δεν μας ενδιαφερει τι πιστεύεις εσυ και τι θελεις να μοιραστείς η οχι. Αλλα δεν βλεπω να εχεις ανοιξει και κανένα θέμα.. Ισα ισα σε ενα πρόβλημα που ειχα με το Gnome σε mint, μου ειπες εχεις παλιά διανομή άλλαξε την.. Οκ και ενας μηχανικός αυτοκίνητων αν του παει ενα παλιο αμαξι ο πελάτης θα του πει "αλλαξε το" ειναι παλιο γιατι προφανώς δεν θα ξερει να το φτιάξει!. Μπραβο ωραίος. Με πάντα αποτελεσματικές συμβουλές και νοοτροπία εγωιστική. 20 λεπτά πριν, mphxths είπε To πρωτο μου μηνυμα οχι μονο ηταν κυριλε αλλα εθετε το θεμα στις σωστες βασεις του. Θα μπορουσε να πει , οκ μπηχτη εχεις δικιο , καπως ετσι ειναι τα πραγματα , αλλα για μενα και οσους χρειαζονται ακομα screensavers αυτη ειναι μια καποια λυση Το έγραψα στο 3ο ποστ! Τυφλός εισαι φιλε μου ?????????? Στις 20/4/2025 στις 11:10 ΜΜ, mphxths είπε Αν βεβαια καποιος θελει να βλεπει την οθονη του ματριξ και να νομιζει οτι κανει επανασταση κατα των μηχανων , αυτο ειναι αλλη ιστορια Απο αυτο ξεκινάει η ειρωνεία σου και η μετέπειτα επίθεση.. Αλλα κατα τα αλλα την δικη μου καμπούρα να κοιτάξω!. Παω για υπνο πολυ ασχολήθηκα. 47 λεπτά πριν, comfuzio είπε Δεν εκραξα κανεναν και δευτερον δεν το εκανε απο καλοσυνη , αλλα επειδη ενοιωσε καλα με τον εαυτο του και ηθελε την επιβεβαιωση αυτου απο το φορουμ. Ναι βρε ηθελα δόξες, λεφτα, κότερα, ελικόπτερα, οικόπεδα! Για αυτο το εκανα!. Μπράβο μυαλό παιδιού δημοτικού εχεις εσυ!!
dpolal Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 10:23 ΜΜ, Petros Electron είπε Άλλα για έμενα που είμαι "παλιός" και ποιο μεγάλος σε ηλικία, από την εποχή των Win 98SE το screensaver έχει συνδεθεί άμεσα.. επιθυμία , νοσταλγία ? ίσως.. Πες μου ότι είχες και αυτό:
mphxths Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 29 minutes ago, Petros Electron said: Το έγραψα στο 3ο ποστ! Τυφλός εισαι φιλε μου ?????????? Δεν με ενδιαφερει τι γραφεις στο 3ο ποστ σου. Δεν απαντας σε εμενα σε αυτο , γιατι εγω εγραψα πιο μετα. 29 minutes ago, Petros Electron said: Δεν μας ενδιαφερει τι πιστεύεις εσυ και τι θελεις να μοιραστείς η οχι. Αλλα δεν βλεπω να εχεις ανοιξει και κανένα θέμα.. Ισα ισα σε ενα πρόβλημα που ειχα με το Gnome σε mint, μου ειπες εχεις παλιά διανομή άλλαξε την.. Οκ και ενας μηχανικός αυτοκίνητων αν του παει ενα παλιο αμαξι ο πελάτης θα του πει "αλλαξε το" ειναι παλιο γιατι προφανώς δεν θα ξερει να το φτιάξει!. Μπραβο ωραίος. Με πάντα αποτελεσματικές συμβουλές και νοοτροπία εγωιστική. Δεν με ενδιαφερει να ανοιγω θεματα. Δεν ειναι επαγγελμα μου να ανοιγω θεματα στο ινσομνια. Τελικα δεν μας ειπες , αλλαξες διανομη ? 30 minutes ago, Petros Electron said: Απο αυτο ξεκινάει η ειρωνεία σου και η μετέπειτα επίθεση. Καμμια ειρωνια και καμμια επιθεση. Εκτος και αν θεωρεις οτι οποιος απανταει σε ο,τι γραφεις ειναι επιθεση. Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι τοξικος και σου επιτιθεται. Οσο για την ειρωνια που επικαλεισαι , δεν ειναι ειρωνια. Οταν ειχε βγει το Ματριξ στα σινεμα το κοντινο ... 1999 , οι πρασινες οθονες με τα γραμματα του ματριξ ηταν πολυ μοδα και ειδικα στα screensavers. Ολοι τα ειχαμε βαλει. Δεν πιστευαμε οτι κανουμε επανασταση κατα των μηχανων , απλα ηταν ... μοδα. Αν εσυ ενδομυχα πιστευεις οτι κανεις επανασταση κατα των μηχανων και αυτο που εγραψα χτυπησε "φλεβα" , δεν ειναι δικο μου θεμα που πρεπει να κοιταξω , αλλα δικο σου
Petros Electron Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν με ενδιαφερει τι γραφεις στο 3ο ποστ σου. Δεν απαντας σε εμενα σε αυτο , γιατι εγω εγραψα πιο μετα. To οτι απαντώ σε συνεχεια του δικου μου νήματος και εσυ απο κατω γραφεις τα "δικα σου" αγνοώντας στο τι εχω πει (και τι εχω παραδεχτει) τι ειναι αυτο τοτε?. Δηλαδη τι θέλεις να σου απαντήσουμε προσωπικά σε εσένα?. Ποιος εισαι εσυ ? Ο κόμης των Παρισίων? 🤣🤣 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν με ενδιαφερει να ανοιγω θεματα. Δεν ειναι επαγγελμα μου να ανοιγω θεματα στο ινσομνια. Τελικα δεν μας ειπες , αλλαξες διανομη ? Γιατι οποίος άλλος δηλαδή ανοίγει νέα θέματα ειναι επάγγελμα του?. Ετσι αντιλαμβάνεσαι εσυ την εννοια ενος φόρουμ? Παίζεις με την νοημοσύνη μας μηπως γράφοντας τετοια πράγματα? Απο ενα παιδάκι με μυαλο δημοτικού οπως γράφεις στο παραπανω ποστ σου, τι σε νοιαζει αν αλλαξα διανομή?. Θα με βοηθήσεις μηπως οταν θα εχω κάποιο πρόβλημα?, και αν ναι πως? με το να κανω format? 9 λεπτά πριν, mphxths είπε Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι τοξικος και σου επιτιθεται Οχι φιλε μου, εσυ εισαι αυτός και σε κατονομάζω. Δεν ειναι λίγες οι φορες που σε εχω πετύχει σε αλλα ποστ να "ξεκατινιάζεσαι" με αλλα μελη εδω μεσα. Και ξέρεις πολυ καλα σε ποιους αναφέρομαι. Μήπως τελικά εισαι εσυ αυτος που εχει την μυγα? 11 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν εσυ ενδομυχα πιστευεις οτι κανεις επανασταση κατα των μηχανων και αυτο που εγραψα χτυπησε "φλεβα" , δεν ειναι δικο μου θεμα που πρεπει να κοιταξω , αλλα δικο σου Αυτο το εγραψες εσυ.. Εγω το matrix σαν παράδειγμα το εγραψα στο ποστ μου.. θα μπορούσε να ηταν κατι αλλο.. Ο Μπομπ ο σφουγγαρακης με τον Patric. Ο τομ και ο τζερι.. Ποια φλέβα μωρε χτύπησα?. Ναι εσενα περίμενα.. Ειπαμε σε ξερω.. Σε εχω διαβάσει και σε αλλα ποστς... Και οτι εγραψα για εσενα δεν ειναι τυχαίο. Ουτε ειχα όρεξη να ασχοληθω.. Αλλα κάποιος πρεπει επιτελούς να σου πει 5 πραγματα για την συμπεριφορα σου εδω μεσα.. Για εξω δεν ξερω, μπορεί να εισαι το καλύτερο παιδί.. Δεν με ενδιαφέρει.. Εγω κρινω απο αυτα που βλεπω εδω μεσα.. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Απλα τα πραγματα. Μην το ζαλιζουμε αλλο.
mphxths Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 16 minutes ago, Petros Electron said: Γιατι οποίος άλλος δηλαδή ανοίγει νέα θέματα ειναι επάγγελμα του?. Ετσι αντιλαμβάνεσαι εσυ την εννοια ενος φόρουμ? Mαλλον εσυ αντιλαμβανεσαι ετσι την εννοια του φορουμ. Συνεχεια αυτο λες , πως δεν ανοιγω θεματα , ποσα ποστς εχω , ποσες "λυσεις" εχω , λες και η καθημερινη μου εννοια ειναι να μπαινω στο ινσομνια και να δινω λυσεις !! Αν ειναι δυνατον !! 16 minutes ago, Petros Electron said: τι σε νοιαζει αν αλλαξα διανομή?. Θα με βοηθήσεις μηπως οταν θα εχω κάποιο πρόβλημα?, και αν ναι πως? με το να κανω format? Με νοιαζει , γιατι αν αλλαξες διανομη , να πατησεις "solved" στην προταση μου να αλλαξεις διανομη Φορματ δεν εχουμε στο λινουξ. Ουτε καν στα windows εδω και χρονια !! 17 minutes ago, Petros Electron said: Αλλα κάποιος πρεπει επιτελούς να σου πει 5 πραγματα για την συμπεριφορα σου εδω μεσα. Χαχα , καλα που βρεθηκες εσυ και με εβαλες στην θεση μου. Μου εκανες την μουρη κρεας !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα