R.E.M. Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου Καλησπέρα. Εκανα το τεστ με το screenshot απο το cinebecnh να είναι το παρακάτω. Δεν είχα κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 15 λεπτά πριν, R.E.M. είπε Καλησπέρα. Εκανα το τεστ με το screenshot απο το cinebecnh να είναι το παρακάτω. Δεν είχα κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις Για εντελώς stock επεξεργαστή είσαι καλά, τόσο σε σκορ όσο και σε θερμοκρασίες. Είναι σταθερό το σύστημα με τα 11ρια? 4
R.E.M. Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 21 minutes ago, Πέτρος said: Για εντελώς stock επεξεργαστή είσαι καλά, τόσο σε σκορ όσο και σε θερμοκρασίες. Είναι σταθερό το σύστημα με τα 11ρια? Εντάξει, αμήν!! Τα 11άρια είναι τα ίδια που είχα τα θέματα όταν τον πρωτοέβαλα, που είχα τις επανεκκινήσεις. 4 μέρες που τα έχω τώρα πάνω πάλι με το δίσκο αυτό, δεν έχω θέματα. Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ τι έφταιγε(ελπίζω να μην έχω άλλα θέματα). Θα δω μήπως αύριο στήσω windows απο την αρχή με καθαρή εγκατάσταση για να έχω τι κεφάλι μου ήσυχο. 3
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 2 ώρες πριν, R.E.M. είπε Θα δω μήπως αύριο στήσω windows απο την αρχή με καθαρή εγκατάσταση για να έχω τι κεφάλι μου ήσυχο. Σίγουρα είναι η καλύτερη λύση για να αποκλείσεις τέτοιες κουλαμάρες. 1
STORM1978 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 17 ώρες πριν, R.E.M. είπε Καλησπέρα. Εκανα το τεστ με το screenshot απο το cinebecnh να είναι το παρακάτω. Δεν είχα κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις Καλό το ότι για μέρες τώρα δεν έχεις κολλήματα. Για stock πάντως 5950Χ δεν έχεις καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το δικό μου με ότι ρυθμίσεις είχε default η μητρική μου. Η διαφορά απο 3200 στα 4000 που τέχω εγώ τις μνήμες μου δεν νομίζω να δίνει τέτοια διαφορά μεταξύ μας. Οπότε μια καινούρια εγκατάσταση θα είναι ότι καλύτερο για το σύστημα σου. 2
sakis han Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 2 ώρες πριν, STORM1978 είπε Για stock πάντως 5950Χ δεν έχεις καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το δικό μου με ότι ρυθμίσεις είχε default η μητρική μου. Η διαφορά απο 3200 στα 4000 που τέχω εγώ τις μνήμες μου δεν νομίζω να δίνει τέτοια διαφορά μεταξύ μας. Στο cinebench παιζουν πολλα ρολο δεν ειναι μονο οι μνημες. Εξαρταται ποια προτεραιοτητα δινεις στο προγραμμα, τι τασεις δινει η μητρικη, οι θερμοκρασιες, πιο power plan εχουν τα windows και φυσικα αν εχεις κατι αλλο ανοιχτο οταν τρεχει το cinebench. 2
R.E.M. Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 3 hours ago, STORM1978 said: Καλό το ότι για μέρες τώρα δεν έχεις κολλήματα. Για stock πάντως 5950Χ δεν έχεις καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το δικό μου με ότι ρυθμίσεις είχε default η μητρική μου. Η διαφορά απο 3200 στα 4000 που τέχω εγώ τις μνήμες μου δεν νομίζω να δίνει τέτοια διαφορά μεταξύ μας. Οπότε μια καινούρια εγκατάσταση θα είναι ότι καλύτερο για το σύστημα σου. Σήμερα που έστησα Windows και πάλι, είχα χειρότερα αποτελέσματα(στο Cinebench) και χωρίς άλλα προγράμματα επάνω στο PC. Windows, Drivers, Windows Updates, Benchmark. Τουλάχιστον εξακολουθεί να μη σβήνει και να μην κάνει επανεκκινήσεις. Και ανέβηκε και η θερμοκρασία σε σχέση με τα χτεσινά αποτελέσματα...
aetos1988 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 35 λεπτά πριν, R.E.M. είπε Σήμερα που έστησα Windows και πάλι, είχα χειρότερα αποτελέσματα(στο Cinebench) και χωρίς άλλα προγράμματα επάνω στο PC. Windows, Drivers, Windows Updates, Benchmark. Τουλάχιστον εξακολουθεί να μη σβήνει και να μην κάνει επανεκκινήσεις. Και ανέβηκε και η θερμοκρασία σε σχέση με τα χτεσινά αποτελέσματα... 86 βαθμούς είναι τσιμπημένη θερμοκρασία! Επίσης στο δικό σου σύστημα η κατανάλωση είναι στα 131W cpu. Και η δική μου Asus μητρική έδινε πολύ στα default. Μπες στο BIOS και απενεργοποίησε ότι έχει να κάνει με PBO. 2
R.E.M. Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 7 minutes ago, sakis han said: Λογικο. Η υδροψυξη δουλευε σωστα? Δεν άλλαξα κάτι απο χτες...Windows έστησα... Σήμερα το CPU είναι όπως το είδατε στο cinebench + το screenshot που παραθέτω, μεγάλη διαφορά απο τα idle (39-42 βαθμούς που είχα χτες...) Απενεργοποίησα το PBO αλλά δεν βλέπω διαφορά..
sakis han Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Κατι γινεται με την υδροψυξη. Μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο το icue? γιατι η AIO pump ειναι πολυ χαμηλα. ...ενταξει και το vcore ειναι λιγο αυξημενο αλλά δεν δικαιολογουνται αυτες οι θερμοκρασιες. 1
R.E.M. Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 11 minutes ago, sakis han said: Κατι γινεται με την υδροψυξη. Μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο το icue? γιατι η AIO pump ειναι πολυ χαμηλα. ...ενταξει και το vcore ειναι λιγο αυξημενο αλλά δεν δικαιολογουνται αυτες οι θερμοκρασιες. To έχω στο balanced το pump με προφίλ όπως φαίνεται για τα ανεμιστήρια της υδρόψυξης Και με παραπάνω στρόφες η AIO δεν κάνει διαφορά αν δεις το screenshot απο hWinfo
STORM1978 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, R.E.M. είπε To έχω στο balanced το pump με προφίλ όπως φαίνεται για τα ανεμιστήρια της υδρόψυξης Και με παραπάνω στρόφες η AIO δεν κάνει διαφορά αν δεις το screenshot απο hWinfo Πόσα χρόνια έχεις την υδρόψυξη? Είχα και εγώ παλιότερα υδρόψυξη αν και 240αρα και στα 3 χρόνια άρχισε τις λαλακίες οπότε και την άλλαξα με την U14S που έχω έκτοτε σε Push/Pull διάταξη και ηρέμησε το κεφάλι μου. Δες και εδώ : 2 ώρες πριν, sakis han είπε Στο cinebench παιζουν πολλα ρολο δεν ειναι μονο οι μνημες. Εξαρταται ποια προτεραιοτητα δινεις στο προγραμμα, τι τασεις δινει η μητρικη, οι θερμοκρασιες, πιο power plan εχουν τα windows και φυσικα αν εχεις κατι αλλο ανοιχτο οταν τρεχει το cinebench. Αυτό το γνωρίζω αλλά και εγώ το έτρεξα με defaults στο BIOS και ότι άλλο έτρεχε στην μνήμη. Δηλαδή optimization 0! Επεξ/σία 4 Μαϊου από STORM1978 1
R.E.M. Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου Την υδρόψυξη την έχω 5 χρόνια, από τότε που έφτιαξα το pc με τον 3900x. Δε μου παρουσίασε ποτέ θέμα(όχι ότι μπορεί να μην βγάλει τώρα...). Πως θα ξέρω όμως ότι δε λειτουργεί σωστά;;; Με τον 3900x ήταν πάντα μια χαρά χωρίς ψηλές θερμοκρασίες. Βέβαια είναι και άλλος επεξεργαστής Ίσως θα πρέπει να συνηθίσω ότι θα παίζω εκεί στους 50-55 σε idle και έως 75-80 με φορτίο.... Τι να πω Στο bios απενεργοποίησα το PBO. Έχετε να προτείνετε κάτι σε υδρόψυξη; Για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή;
isosnai Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Καλησπέρα ο φίλος στην Άρη αναφέρει ότι έχει πάστα mx5 μήπως φταίει αυτό,εάν δεν κάνω λάθος εχει αποσυρθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα