Προς το περιεχόμενο

Clear case iphone 16PM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! ρε παιδιά 60ευρό έκανε η ρημαδοθήκη και τρίζει σαν παλιό κρεβάτι.. αποτέλεσμα όταν τραβάω βίντεο να ακούγεται αυτός ο ήχος πολύ δυνατά... για να μην αναφερθώ στο οτι μου σπάει τα νεύρα όσο το κρατάω στα χέρια μου.

Πάω στο μαγαζί να ζητήσω να μου την αλλάξουν και ο άνθρωπος μου λέει οτι δεν γίνεται και οτι όλες ετσι κάνουν...

Έχει κανείς την ίδια που να του έτυχε κατι ανάλογο; 

Σας κάνει αυτό το τρίξιμο όντως η είναι ελαττωματική;

Επεξ/σία από mentas22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/4/2025 στις 3:24 ΠΜ, mentas22 είπε

Καλημέρα! ρε παιδιά 60ευρό έκανε η ρημαδοθήκη και τρίζει σαν παλιό κρεβάτι.. αποτέλεσμα όταν τραβάω βίντεο να ακούγεται αυτός ο ήχος πολύ δυνατά... για να μην αναφερθώ στο οτι μου σπάει τα νεύρα όσο το κρατάω στα χέρια μου.

Πάω στο μαγαζί να ζητήσω να μου την αλλάξουν και ο άνθρωπος μου λέει οτι δεν γίνεται και οτι όλες ετσι κάνουν...

Έχει κανείς την ίδια που να του έτυχε κατι ανάλογο; 

Σας κάνει αυτό το τρίξιμο όντως η είναι ελαττωματική;

Δοκιμασε καποια αλλη μαρκα σε θήκες & δες αν στο εμφανιζει.

Δοκιμασμενες απο Ελλαδα ειναι αυτες παρακατω σε αυτα τα 2 καταστηματα. 

Spigen https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/compatibility-iphone-16-pro-max/

Torras & ESR https://the-istore.gr/thikes-iphone-16-pro-max/

Spigen για πιο οικονομικα

Torras εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα

και ESR για κατι ενδιαμεσο απο τα 2 ;)

Επεξ/σία από aces
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα! 

Φίλε, νιώθω τον πόνο σου, δεν υπάρχει χειρότερο. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια «δήθεν καλή» θήκη για iphone 11 που είχα πάρει από γνωστό κατάστημα γύρω στα 60 ευρώ , και από την πρώτη χρήση έτριζε. Ειλικρινά ήταν σαν να είχα βάλει μικρόφωνο πάνω σε κούνια. 
Πήγα κι εγώ πίσω στο μαγαζί και ο τύπος μου είπε το ίδιο πράγμα — ότι "έτσι κάνουν όλες". Ε, όχι ρε φίλε, άμα δίνω τόσα λεφτά, περιμένω τουλάχιστον να μη με εκνευρίζει η θήκη κάθε φορά που κρατάω το κινητό. Δηλάδη too much!
Μετά από αυτό το φιάσκο, άρχισα να ψάχνω κάτι πιο αξιόπιστο και κατέληξα τελείως τυχαία στο mythiki.gr. Είχα ακούσει καλά λόγια, οπότε είπα να δοκιμάσω. Η διαφορά ήταν από την αρχή εμφανής — άλλη αίσθηση στο χέρι, καθόλου τριξίματα, και η εφαρμογή στο κινητό ήταν τέλεια, ούτε χαλαρή ούτε σφιχτή. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με θήκες από φυσικά καταστήματα. Δεν το λέω για διαφήμιση, απλά πραγματικά μου έλυσε τα χέρια. 

Τσέκαρε να δεις τι παιζει εκεί. Εγώ παρ' ότι εχω παλιό μοντέλο iphone βρήκα αρκετές επιλογές για θήκες apple😉

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ίδια θήκη ίδιο κινητό, δεν τρίζει. Το ίδιο και σε παλιότερο μοντέλο 14/15αρι πάλι με clear case. Βέβαια τις αποφεύγω γιατί η προστασία στο κάτω μέρος είναι αστεία αλλά οκ. Εγώ θα πρότεινα να επικοινωνήσεις κατευθείαν με apple και να άνοιγες ένα τικετ σαν παράπονο εφόσον η θήκη είναι ολοκαίνουργια. Με το κατάστημα δεν θα βγάλεις άκρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...