Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bill999r είπε

Πάντως εμείς μετά από 25 χρόνια που ήταν η συμφωνία ξέρεις τι πήραμε; Ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Τα λεφτά είχαν υπεξαιρεθει με πλαστογραφία.

Όταν απευθύνθηκα στην ελληνική δικαιοσύνη δίνοντας στον δικηγόρο πάνω από 1000 ευρώ για αγωγή ξέρεις τι μου απάντησαν;

Ότι τα πλημμελήματα παραγράφονται στην πενταετία από την τέλεση τους. Όταν το πήραμε εμείς χαμπάρι ήταν αργά για την ελληνική δικαιοσύνη.

Οπότε και κερατάς και δαρμενος.

Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να πάει να πετάξει τα λεφτά σε τέτοιες ασφαλιστικές. Όμως σε κάθε περίπτωση θα τον κλέψουν.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ ! Όπως φαίνεται κομμένα και ραμμένα όλα στα μέτρα τους που λέει και η γιαγιά μου .

29 λεπτά πριν, Kondicus είπε

Το καλό του προγράμματος είναι ότι σε βάζει στη διαδικασία να βάζεις στην άκρη κάποια χρήματα, και ότι εγγυάται την επιστροφή του 85%. Με τα διαχειριστικά έξοδα που έχει, και αν όντως ισχύει το 3,85% του κεφαλαίου κάθε χρόνο, η πιθανότητα θετικής απόδοσης είναι πρακτικά μηδενική. Καμία σχέση με αποταμιευτικο λογαριασμό. Αν είσαι άνθρωπος που δεν αφήνει κάτι στην άκρη, συνέχισέ το. Αν είσαι εγκρατής και δεν ξοδεύεις μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ, πιο πολλά θα συγκεντρώσεις ακόμα και σε έναν απλό (άτοκο) λογαριασμό. Βέβαια αν το διακόψεις τώρα, θα χάσεις ένα σημαντικό ποσό. Κοίταξε, για το καλό σου, και για να μην πέφτεις θύμα του κάθε ασφαλιστή, τραπεζικού υπαλλήλου, που θέλει να προωθήσει προϊόντα που του δίνουν bonus, να αποκτήσεις μία στοιχειώδη οικονομική και επενδυτική παιδεία.

Αν το πρόγραμμα αυτό εξασφάλιζε, όπως κάποια προγράμματα παλαιότερα, έκπτωση φόρου, θα ήταν μια χαρά. Αλλά το συγκεκριμένο μου μοιάζει η χαρά του ασφαλιστή και της εταιρείας, που ψάχνει θύματα, για να τους δεσμεύσει σε τακτικές καταβολές για τα επόμενα 20 χρόνια, με μηδενική έως ελάχιστη απόδοση.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση ! Η αλήθεια είναι ότι για απλό αποταμιευτικό πήγαινα και με έπιασε η υπάλληλος που πρέπει να ήταν και διευθύντρια του υποκαταστήματος και στην αρχή ήθελε να με πείσει να βάλω όλο το ποσό που είχα στην χρεωστική μου (μισθοδοσίας). Ευτυχώς στο δεύτερο ραντεβού γιατί ήθελα να το σκεφτώ κιόλας , δεν κατέθεσα το ποσό και συμφώνησα στα 200. Η αλήθεια είναι ότι τόσα περίπου μπορώ να τα βάζω στην άκρη και καλύτερα να το έκανα μόνη μου , η να ψαχνόμουν με κάτι πιο safe όπως ρεβολουτ. 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Valerie2000 είπε

Δεν περίμενα να δω απόδοση από τους πρώτους 3 μήνες προφανώς , περίμενα να μην χάνω χρήματα . Από 600€ που πληρώνω , η αξία να είναι στα 475€ , το λες και χάσιμο χρημάτων . Δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα εδώ γνώμες , είμαι μόνο 24 , εγώ πήγα για άνοιγμααπλού αποταμιευτιξου  λογαριασμού και βρέθηκα σε αυτή τη θέση 

Μα δεν ειναι οτι χανεις χρηματα, δε παει με το μηνα. Στο τελος της προβλεπομενης περιοδου θα ξυρισεις το γαμπρο. Δλδ εσυ νομιζες οτι μετα απο 3 μηνες εχασες 125€. Απλα δεν εχει παρει ακομα κερδος το προγραμμα σου.

Δεν ανοιξες αποταμιευτικο λογ/σμο, υπεγραψες ενα πολυετες επενδυτικο/ασφαλιστικο συμβολαιο.

1 ώρα πριν, bill999r είπε

Πάντως εμείς μετά από 25 χρόνια που ήταν η συμφωνία ξέρεις τι πήραμε; Ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Τα λεφτά είχαν υπεξαιρεθει με πλαστογραφία.

Όταν απευθύνθηκα στην ελληνική δικαιοσύνη δίνοντας στον δικηγόρο πάνω από 1000 ευρώ για αγωγή ξέρεις τι μου απάντησαν;

Ότι τα πλημμελήματα παραγράφονται στην πενταετία από την τέλεση τους. Όταν το πήραμε εμείς χαμπάρι ήταν αργά για την ελληνική δικαιοσύνη.

Οπότε και κερατάς και δαρμενος.

Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να πάει να πετάξει τα λεφτά σε τέτοιες ασφαλιστικές. Όμως σε κάθε περίπτωση θα τον κλέψουν.

Ποια ηταν αυτη η τραπεζα/εταιρια που εκανε πλαστογραφια?? συνηθως τετοιες απατες τις κανουν οι υπαλληλοι οταν ενεργουν παρατυπως και ο πελατης τους εμπιστευεται. Πόσα ηταν τα λεφτα και χαρακτηριστηκε πλημμελημα?

Καθε μερα γινονται πληρωμες απο ληξη τετοιων προγραμματων.

1 ώρα πριν, Kondicus είπε

Το καλό του προγράμματος είναι ότι σε βάζει στη διαδικασία να βάζεις στην άκρη κάποια χρήματα, και ότι εγγυάται την επιστροφή του 85%. Με τα διαχειριστικά έξοδα που έχει, και αν όντως ισχύει το 3,85% του κεφαλαίου κάθε χρόνο, η πιθανότητα θετικής απόδοσης είναι πρακτικά μηδενική.

3,85% x 15 χρονια ισον 57,75% μειον φυσικα το φορο και μονο στο 70% του ποσου, αν εχω καταλαβει καλα. Δε το λες και μηδενικη. Το προβλημα ειναι πως δεν ειναι εγγυημενη οταν σου λεει "χαμηλο ρισκο".

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο που είδα, 2%/κεφαλαίου + 30€/χρόνο. 1 φορά τον χρόνο μπορεί να γίνει ανακατανομή της επένδυσης δωρεάν(από την λίστα επιλογών τους).

ΔΕΝ είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα αλλά Επενδυτικό(συνήθως χαμηλού κινδύνου, αλλά μπορεί και υψηλότερου, αναλόγως την επιλογή) + Ασφαλιστικό. 

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Ποια ηταν αυτη η τραπεζα/εταιρια που εκανε πλαστογραφια??

Τα αρχικά συμβόλαια είχαν γίνει στην NN, που αργότερα έγινε ING και στη συνέχεια ξαναλλαξε όνομα ( γιατί άραγε;;;). Όντως τα συμβόλαια τα σύναψε γνωστή της οικογένειας μας που αυτοαποκαλούνταν ασφαλιστρια όπως όλοι οι αμόρφωτοι τεμπέληδες που δεν ήθελαν να δουλέψουν αλλά προτιμούσαν να ξεζουμισουν γνωστούς και συγγενείς. Ήταν η περίοδος όπου σε κάθε ελληνικό σπίτι έμπαιναν τέτοια κατακάθια τάζοντας επενδυτικά προγράμματα με καλούς όρους που θα εξασφάλιζαν στα παιδιά της οικογένειάς ένα καλό κομποδεμα για το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους. Οι γονείς μας , άνθρωποι της βιοπάλης που είχαν στερηθεί πραγματικά στη ζωή τους, έδιναν το υστέρημα τους ώστε εγώ κ η αδερφή μου να έχουμε ένα κεφάλαιο ώστε να μετά τις σπουδές μας να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την επαγγελματική μας σταδιοδρομία. Κάθε εξάμηνο λοιπόν το προαναφερθέν παράσιτο ερχόταν σπίτι μας, καθόταν στο σαλόνι του πατρικού μου, μπουκωνε το κερασματακι που της πρόσφερε η μάνα μου, έλεγε το ποίημα ότι όλα είναι καλά και τα λεφτά βρίσκονται σε καλά χέρια, ίσως να έδειχνε και κανένα παλιοχαρτο με αποδόσεις κ αριθμούς και στο τέλος τσεπωνε το χρήμα κ πήγαινε να κλέψει κάποιο άλλο σπίτι.

Τα χρόνια κύλησαν και αφού συμπλήρωσα τα 25 πήγα από την NN (έτσι την έλεγαν τότε μετά απο τις αλλεπάλληλες αλλαγές ονομάτων) να είσπραξω. Η ίδια κυρία είχε το θράσος να μου πει πως εντός εβδομάδας θα παραλάμβανα τα χρήματα μου. Η βδομάδα έγινε 2 βδομάδες και στη συνέχεια ένα λάθος που θα διορθωνοταν. Μετά από κανένα μήνα το παραμύθι άλλαξε και περιμέναμε ενημέρωση από τα κεντρικά.  Στο τέλος μας είπαν ότι δεν είχαμε ενεργά συμβόλαια , αφού εγώ και η αδερφή μου τα είχαμε σπάσει εμπροθεσμα και είχαμε πάρει τα χρήματα.

Το σπάσιμο είχε γίνει σε υποκατάστημα της Πειραιώς. Πήγα κατευθείαν σε δικηγόρο, βρήκαμε τα αντίγραφα των διάγραμμων επιταγών όπου υπέγραφα εγώ σε ημερομηνία που αποδεδειγμένα ήμουν εκτός Ελλάδος και η αδερφή μου που ήταν αποδεδειγμένα ανήλικη και δεν μπορούσε να υπογράψει δογραμμη επιταγή.

Έγινε η αγωγή αλλά καθώς το ποσο ήταν κάτω από 100.000 ευρώ, το αδίκημα θεωρείται πλημμέλημα και έτσι έγινε αυτό που είπα παραπάνω. Στην υγειά των κοροιδων λοιπόν.

Το μόνο που μετανιώνω πλέον στα 37 είναι που φέρθηκαν τόσο φλωρικα και πήγα σε δικηγόρο. Ήμουν 25 χωρίς υποχρεώσεις και παιδιά. Έπρεπε απλά να αρπάξω ένα μαχαίρι και να το μπηξω κατευθείαν στην καρδιά της ασφαλιστριας.

Με την ωραία ελληνική δικαιοσύνη που έχουμε τωρα θα ήμουν έξω και θα γινομουν τραπερ.

Τουλάχιστον ορκίστηκα πως ότι και να μου συμβεί στη ζωή, όσο απεγνωσμένος και να είμαι,ποτέ δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε ασφαλιστική και δεν θα ξαναπλησιασω δικηγόρο για να βρώ το δίκιο μου. 

Στην μαφία πας μόνο αν είσαι μαφιόζος.

Επεξ/σία από bill999r
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bill999r είπε

Έγινε η αγωγή αλλά καθώς το ποσο ήταν κάτω από 100.000 ευρώ, το αδίκημα θεωρείται πλημμέλημα και έτσι έγινε αυτό που είπα παραπάνω.

Φιλε μου συμπασχω, αλλα απο 67χιλ. και πανω ειναι κακουργημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά όταν με κάλεσαν στο ειρηνοδικείο της Καλλιθέας για κατάθεση, αυτά μου είπαν. Ότι έχω δίκιο, έχω αποδείξεις αλλά επειδή το ποσό είναι κάτω από 100.000 πρόσκειται για πλημμελήμα και έχει παραγραφει άσχετα αν εγώ έλαβα γνώση τον τελευταίο χρόνο. Κακούργημα γίνεται για πόσο άνω των 100.000.

Edit 

Διάβασε το άρθρο 386  Π.Κ

Πλημμελήμα είναι έως 120.000 ευρώ και παραγράφεται στα 5 έτη από την ΤΕΛΕΣΗ του αδικήματος και όχι από το πότε θα λάβει γνώση το θύμα... Αυτά μου αρέσουν στην Μπανανια...

Επεξ/σία από bill999r
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πραγματικα λυπαμαι για την περιπτωση σου. Κοποι μιας ζωης πηγανε χαμενοι.

Απλα θα ηθελα να επισημανω πως ο νεος Π.Κ. εχει ισχυ απο το 2019 κι η παραγραφη οριζεται πλεον στα 20 ετη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bill999r είπε

Τα αρχικά συμβόλαια είχαν γίνει στην NN, που αργότερα έγινε ING και στη συνέχεια ξαναλλαξε όνομα ( γιατί άραγε;;;). Όντως τα συμβόλαια τα σύναψε γνωστή της οικογένειας μας που αυτοαποκαλούνταν ασφαλιστρια όπως όλοι οι αμόρφωτοι τεμπέληδες που δεν ήθελαν να δουλέψουν αλλά προτιμούσαν να ξεζουμισουν γνωστούς και συγγενείς. Ήταν η περίοδος όπου σε κάθε ελληνικό σπίτι έμπαιναν τέτοια κατακάθια τάζοντας επενδυτικά προγράμματα με καλούς όρους που θα εξασφάλιζαν στα παιδιά της οικογένειάς ένα καλό κομποδεμα για το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους. Οι γονείς μας , άνθρωποι της βιοπάλης που είχαν στερηθεί πραγματικά στη ζωή τους, έδιναν το υστέρημα τους ώστε εγώ κ η αδερφή μου να έχουμε ένα κεφάλαιο ώστε να μετά τις σπουδές μας να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την επαγγελματική μας σταδιοδρομία. Κάθε εξάμηνο λοιπόν το προαναφερθέν παράσιτο ερχόταν σπίτι μας, καθόταν στο σαλόνι του πατρικού μου, μπουκωνε το κερασματακι που της πρόσφερε η μάνα μου, έλεγε το ποίημα ότι όλα είναι καλά και τα λεφτά βρίσκονται σε καλά χέρια, ίσως να έδειχνε και κανένα παλιοχαρτο με αποδόσεις κ αριθμούς και στο τέλος τσεπωνε το χρήμα κ πήγαινε να κλέψει κάποιο άλλο σπίτι.

Τα χρόνια κύλησαν και αφού συμπλήρωσα τα 25 πήγα από την NN (έτσι την έλεγαν τότε μετά απο τις αλλεπάλληλες αλλαγές ονομάτων) να είσπραξω. Η ίδια κυρία είχε το θράσος να μου πει πως εντός εβδομάδας θα παραλάμβανα τα χρήματα μου. Η βδομάδα έγινε 2 βδομάδες και στη συνέχεια ένα λάθος που θα διορθωνοταν. Μετά από κανένα μήνα το παραμύθι άλλαξε και περιμέναμε ενημέρωση από τα κεντρικά.  Στο τέλος μας είπαν ότι δεν είχαμε ενεργά συμβόλαια , αφού εγώ και η αδερφή μου τα είχαμε σπάσει εμπροθεσμα και είχαμε πάρει τα χρήματα.

Το σπάσιμο είχε γίνει σε υποκατάστημα της Πειραιώς. Πήγα κατευθείαν σε δικηγόρο, βρήκαμε τα αντίγραφα των διάγραμμων επιταγών όπου υπέγραφα εγώ σε ημερομηνία που αποδεδειγμένα ήμουν εκτός Ελλάδος και η αδερφή μου που ήταν αποδεδειγμένα ανήλικη και δεν μπορούσε να υπογράψει δογραμμη επιταγή.

Έγινε η αγωγή αλλά καθώς το ποσο ήταν κάτω από 100.000 ευρώ, το αδίκημα θεωρείται πλημμέλημα και έτσι έγινε αυτό που είπα παραπάνω. Στην υγειά των κοροιδων λοιπόν.

Το μόνο που μετανιώνω πλέον στα 37 είναι που φέρθηκαν τόσο φλωρικα και πήγα σε δικηγόρο. Ήμουν 25 χωρίς υποχρεώσεις και παιδιά. Έπρεπε απλά να αρπάξω ένα μαχαίρι και να το μπηξω κατευθείαν στην καρδιά της ασφαλιστριας.

Με την ωραία ελληνική δικαιοσύνη που έχουμε τωρα θα ήμουν έξω και θα γινομουν τραπερ.

Τουλάχιστον ορκίστηκα πως ότι και να μου συμβεί στη ζωή, όσο απεγνωσμένος και να είμαι,ποτέ δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε ασφαλιστική και δεν θα ξαναπλησιασω δικηγόρο για να βρώ το δίκιο μου. 

Στην μαφία πας μόνο αν είσαι μαφιόζος.

Εγώ μετά από αυτό πείστηκα , και ας χάσω τα 600€ , μπροστά σε αυτό που πάθατε εσείς … εγώ έκανα και το λάθος να πάω μόνη μου χωρίς κάποιον από τους γονείς μου , αν και πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη … αποταμιευτικό ζήτησα να ανοίξω στην τράπεζα μισθοδοσίας μου και με τις μ@@@ που μου έλεγε με έπεισε . Στην αρχή μου έκανε πλύση εγκεφάλου να καταθέσω κάτι χιλιάδες που έχω στην άκρη από τα δεδουλευμένα μου . Όταν την ρώτησα τι γίνεται στην περίπτωση που τα χρειαστώ μου είπε πως πριν τα 6 χρόνια δε θα μπορώ να πάρω όλο το ποσό και έτσι έκανα πίσω .  Ήταν και γυναίκα , όποτε το δούλεψε καλά λέγοντας μου ότι σε 6 χρόνια που θα είμαι 30 , και μπλα μπλα…

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Πραγματικα λυπαμαι για την περιπτωση σου. Κοποι μιας ζωης πηγανε χαμενοι.

Απλα θα ηθελα να επισημανω πως ο νεος Π.Κ. εχει ισχυ απο το 2019 κι η παραγραφη οριζεται πλεον στα 20 ετη.

Μπορείς να παραθέσεις το αντίστοιχο άρθρο γτ με τον καινούριο Π. Κ. το μόνο που αλλάζει είναι η αυστηροποιηση των ποινών 

Δημοσ.

Με μια ματια φαινεται οτι το προγραμμα Ultra Plan σου επιτρεπει να βάζεις ενα ποσο το μηνα σε επενδυτικο πλανο και τουλάχιστον 50Ε/μηνα σε ασφαλεια ζωης. Στο τελος θα παρεις ο, τι έχεις βαλει στο επενδυτικο, το ασφαλιστικο μερος δε βλέπω να το ξαναπαιρνεις,τουλάχιστον στους ορους που βλέπω στην ιστοσελίδα. Επισης αν πληρωνεις λιγοτερα απο 1000Ε/χρονο στο ασφαλιστικο μερος το προγραμμα επεκτείνεται στα 20 χρονια. 

Αν δεν επιστρέφεται στο τελος το ποσο που δινεις για ασφαλιση ζωης χανεις actively λεφτα το μηνα. Αυτο το 25% (50/200€ που καταθετεις το μηνα) δεν μπορει να στο υπερκαλυψει η αποδοση του επενδυτικού σκελους. Εκτος και αν ΟΝΤΩΣ ηθελες ασφαλεια ζωης

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, bill999r είπε

Διάβασε το άρθρο 386  Π.Κ

Πλημμελήμα είναι έως 120.000 ευρώ και παραγράφεται στα 5 έτη από την ΤΕΛΕΣΗ του αδικήματος και όχι από το πότε θα λάβει γνώση το θύμα... Αυτά μου αρέσουν στην Μπανανια...

Στη wiki λεει 67.000

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε

Στη wiki λεει 67.000

Προφανώς είναι λάθος, ο ποινικός κώδικας λέει αυτό που αναφέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Με μια ματια φαινεται οτι το προγραμμα Ultra Plan σου επιτρεπει να βάζεις ενα ποσο το μηνα σε επενδυτικο πλανο και τουλάχιστον 50Ε/μηνα σε ασφαλεια ζωης. Στο τελος θα παρεις ο, τι έχεις βαλει στο επενδυτικο, το ασφαλιστικο μερος δε βλέπω να το ξαναπαιρνεις...................................

Αν δεν επιστρέφεται στο τελος το ποσο που δινεις για ασφαλιση ζωης χανεις actively λεφτα το μηνα.

Μα το ασφαλιστικο δεν ειναι για να παρεις λεφτα πισω, ειναι για να σε ασφαλισει. Ψοφησες κατα τη διαρκεια του προγραμματος? θα κονομησει αυτος που εχεις ορισει😁

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Μα το ασφαλιστικο δεν ειναι για να παρεις λεφτα πισω, ειναι για να σε ασφαλισει. Ψοφησες κατα τη διαρκεια του προγραμματος? θα κονομησει αυτος που εχεις ορισει😁

Είναι κ αυτό που λες, αλλά τα περισσότερα είναι ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά. Συνήθως σε πρόβλημα υγείας έχουν ρήτρα αυτό εξυπηρέτησης, δηλαδή ο ασφαλισμένος σταματάει να τα πληρώνει χωρίς κάποια ποινή ενώ πολλές φορές αποδεσμεύεται αυτομάτως κεφάλαιο για τις ανάγκες που προκύπτουν. Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί τότε ή παίρνεις εφάπαξ το ποσό που έχει μαζευτεί μαζί με τα κέρδη ή τα λαμβάνεις περιοδικά σαν σύνταξη.

Στην περίπτωση που τα τίναξεις όντως τα παίρνουν οι κληρονόμοι εφόσον είναι και πρόγραμμα ασφαλείας ζωής.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Valerie2000 είπε

Πραγματικά λυπάμαι πολύ ! Όπως φαίνεται κομμένα και ραμμένα όλα στα μέτρα τους που λέει και η γιαγιά μου

τα λεφτα του φιλου παραπανω δεν τα εφαγε η ασφαλιστικη εταιρια. Καποιος αλητης στην διαδρομη τα εφαγε, και ο φιλος δεν πηρε χαμπαρι τιποτα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...