bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Θεωρητικά όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία και δημιουργούν την εντύπωση της οικονομικής ασφάλειας. Όμως η αλήθεια είναι μία όσα καλά και να τα παρουσιάζουν οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές. Πρόκειται για κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για καπιταλιστές με μόνο στόχο το κέρδος. Καμία ασφαλιστική δεν νοιάζεται να σου αυγατισει τα λεφτά όπως κ καμία δεν νοιάζεται τι θα απογινουν τα παιδιά σου όταν τα τίναξεις. Το μόνο που τους νοιάζει ειναι να σου πάρουν τα λεφτά που με δυσκολία βγάζεις πατώντας πάνω στους δικαιολογημένους φόβους που η ανεπάρκεια του κράτους δημιουργεί . Όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε χρηματοοικονομικά είναι αρπακτικά. Τέλος. Όπως δεν θα χάσει ποτέ η τράπεζα, όπως δεν θα χάσει ποτέ το καζίνο έτσι δεν θα χάσει και η ασφαλιστική. Κανένας δεν έβγαλε λεφτά από τέτοια προϊόντα, εκτός και αν ήταν λαμόγιο ή κλέφτης. Όπως όλοι γνωρίζουμε για να έχω εγώ περισσότερα πρέπει κάποιος άλλος να έχει λιγότερα. Στην αλυσίδα πελατών ασφαλιστικής μαντεψτε ποιοςεθα είναι αυτός που έχει λιγότερα για να έχει ο άλλος περισσότερα... 2 3
Vstromrider Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Αντι να χαλας τα λεφτα σου σε προγραμματα που εχουν σχεδιαστει αποκλειστικα και μονο για να παιρνει προμηθεια η τραπεζα, πηγαινε παρε ενα δανειο 40.000€, βαλε και οτι αλλο εχεις, δανεισου απο καμια μανα , πατερα, αδερφη, αδερφο, φιλο, και αγορασε οτι ακινητο μπορεις. Χρεπι στον αγ παντελεημωνα ? χρεπι! μπορεις καλυτερο? παρε καλυτερο! Απο την πρωτη μερα θα αρχισεις να εισπρατεις κατι, και τα λεφτα σου δεν θα τα χασεις. Ακομα εκει θα ειναι και θα αυγατιζουν. Μονο πανω θα πανε τα ακινητα και ας φαινονται σε καποιους οτι ειναι εξωφρενικες οι τιμες. Κανε και το σκ@το σου παξιμαδι αν μπορεις και ανακαινισε το. Δεν θες σπιτι? πηγαινε παρε θεσεις γκαραζ. Παρε αποθηκες. Παρε λιοστασι στο χωριο. Αγορασα 2 θεσεις παρκινγ περυσι. Φετος μου της ζητανε να τις δωσω διπλασια λεφτα, και με το ενοικιο που μου δινουν θα παρω τα λεφτα μου πισω σε 7 χρονια και θα εχω και τις θεσεις με 3πλασια αξια απο την αγοραια οταν τις πηρα. Παρε εν ολιγης αυτα που αγοραζουν και αυτοι οι "επενδυτες" που σου επενδυουν τα λεφτα, και σου πετανε το ξεροκοματο του 1 και 2% με 4-5-6% πραγματικο πληθωρισμο. 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Όπως δεν θα χάσει ποτέ η τράπεζα, όπως δεν θα χάσει ποτέ το καζίνο έτσι δεν θα χάσει και η ασφαλιστική. Εχουν κλεισει πανω απο 40 ασφαλιστικες εταιριες τα τελευταια 30 χρονια. Συνεπως, φυσικα και θα χασει λεφτα η ασφαλιστικη εταιρια. 3
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Vstromrider είπε τα λεφτα του φιλου παραπανω δεν τα εφαγε η ασφαλιστικη εταιρια. Καποιος αλητης στην διαδρομη τα εφαγε, και ο φιλος δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Τα έφαγαν όλοι μαζί, στελέχη της ασφαλιστικής ήταν. Η ασφαλιστική δεν είναι ένα κτήριο ή μια ιδέα, είναι οι λοποδυτες που την συστήνουν και την δουλεύουν.
Valerie2000 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 6 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Με μια ματια φαινεται οτι το προγραμμα Ultra Plan σου επιτρεπει να βάζεις ενα ποσο το μηνα σε επενδυτικο πλανο και τουλάχιστον 50Ε/μηνα σε ασφαλεια ζωης. Στο τελος θα παρεις ο, τι έχεις βαλει στο επενδυτικο, το ασφαλιστικο μερος δε βλέπω να το ξαναπαιρνεις,τουλάχιστον στους ορους που βλέπω στην ιστοσελίδα. Επισης αν πληρωνεις λιγοτερα απο 1000Ε/χρονο στο ασφαλιστικο μερος το προγραμμα επεκτείνεται στα 20 χρονια. Αν δεν επιστρέφεται στο τελος το ποσο που δινεις για ασφαλιση ζωης χανεις actively λεφτα το μηνα. Αυτο το 25% (50/200€ που καταθετεις το μηνα) δεν μπορει να στο υπερκαλυψει η αποδοση του επενδυτικού σκελους. Εκτος και αν ΟΝΤΩΣ ηθελες ασφαλεια ζωης Σας ευχαριστώ για την απάντηση με κατατοπίσατε αρκετά ! Μου έκλεισαν ραντεβού να πάω στην τράπεζα , όποτε θα χάσω και αλλά χρήματα πριν διακόψω το συμβόλαιο . Το ετήσιο είναι 2400€ , το μήνα βάζω 200€ . Εγώ όχι δεν ήθελα ασφάλεια ζωής , πήγα για άνοιγμα απλού αποταμιευτικού και βλακωδώς έμπλεξα σε μια κατάσταση που δεν κατάλαβα και πως λειτουργεί
Vstromrider Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Πρόκειται για κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για καπιταλιστές με μόνο στόχο το κέρδος. Καμία ασφαλιστική δεν νοιάζεται να σου αυγατισει τα λεφτά όπως κ καμία δεν νοιάζεται τι θα απογινουν τα παιδιά σου όταν τα τίναξεις Εισαι λάθος. Και τα 8 δις ανθρωπων επανω σε αυτο τον πλανητη, νοιαζονται για το κερδος. Κανεις δεν εργαζεται ουτε επενδυει για την ψυχη της μανας του. Φυσικα και την νοιαζει να σου αυγατισει τα λεφτα, για να παρει και αυτη να παρεις και εσυ. Το θεμα ειναι οτι δεν φτανει το αυγατισμα για να καλυψει και τους δυο με σοβαρα νουμερα. 1
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε Εχουν κλεισει πανω απο 40 ασφαλιστικες εταιριες τα τελευταια 30 χρονια. Συνεπως, φυσικα και θα χασει λεφτα η ασφαλιστικη εταιρια. ΠΟΤΕ δεν χάνει η ασφαλιστική όπως δεν έχασε κανένα στέλεχος της ΑΣΠΙΣ Ούτε κανένα στέλεχος της JP Morgan και των άλλων οίκων. Αυτοί που έχασαν ήταν οι πελάτες.
Vstromrider Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, bill999r είπε Τα έφαγαν όλοι μαζί, στελέχη της ασφαλιστικής ήταν. Η ασφαλιστική δεν είναι ένα κτήριο ή μια ιδέα, είναι οι λοποδυτες που την συστήνουν και την δουλεύουν. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Αν σε κλεψει ο ταμιας στο ΑΒ , δεν σε κλεβει το ΑΒ. Σε κλέβει ο "Κωστας". Μόλις τώρα, bill999r είπε ΠΟΤΕ δεν χάνει η ασφαλιστική όπως δεν έχασε κανένα στέλεχος της ΑΣΠΙΣ Φυσικα και χανει. 40 εταιριες εκλεισαν. Οι μετοχοι εχασαν την περιουσια τους. Αν ειχα 1.000.000€ μετοχες της ΑΣΠΙΣ, σημερα εχω ZERO!
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Αν σε κλεψει ο ταμιας στο ΑΒ , δεν σε κλεβει το ΑΒ. Σε κλέβει ο "Κωστας". Φυσικα και χανει. 40 εταιριες εκλεισαν. Οι μετοχοι εχασαν την περιουσια τους. Αν ειχα 1.000.000€ μετοχες της ΑΣΠΙΣ, σημερα εχω ZERO! Λοιπόν εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου και την άποψη. Όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει. Οι υπόλοιποι θα με καταλάβετε όταν κάποια καλή ασφαλιστική σας φάει τα λεφτά, κατι που φυσικά δεν εύχομαι αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο. 1 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill999r είπε Οι υπόλοιποι θα με καταλάβετε όταν κάποια καλή ασφαλιστική σας φάει τα λεφτά, κατι που φυσικά δεν εύχομαι αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο. τι μαθηματικα βεβαιο? Προσωπικα εχω ηδη παρει και μαλιστα απο δυο. Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι τα λεφτα που τελικα παιρνεις ειναι λιγοτερα απο αυτα που περιμενες. Στη περιπτωση σου απ οτι καταλαβα σε εκλεψε ο υπαλληλος που (κακως)εμπιστευτηκες, οχι η ιδια η εταιρια. Τον υπαλληλο αυτο τον εχει απολυσει, σωστα? 1 ώρα πριν, Valerie2000 είπε Σας ευχαριστώ για την απάντηση με κατατοπίσατε αρκετά ! Μου έκλεισαν ραντεβού να πάω στην τράπεζα , όποτε θα χάσω και αλλά χρήματα πριν διακόψω το συμβόλαιο . Το ετήσιο είναι 2400€ , το μήνα βάζω 200€ . Εγώ όχι δεν ήθελα ασφάλεια ζωής , πήγα για άνοιγμα απλού αποταμιευτικού και βλακωδώς έμπλεξα σε μια κατάσταση που δεν κατάλαβα και πως λειτουργεί Προσεχουμε τι υπογραφουμε. 2400 το χρονο δεν ειναι πατατακια. Θα σου συνιστουσα να φυγεις μετα την υποχρεωτικη προβλεπομενη χρονικη περιοδο, ωστε να μην εχεις ποινη. Επεξ/σία 23 Απριλίου από fitsoulas2024 3
Valerie2000 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 58 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε τι μαθηματικα βεβαιο? Προσωπικα εχω ηδη παρει και μαλιστα απο δυο. Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι τα λεφτα που τελικα παιρνεις ειναι λιγοτερα απο αυτα που περιμενες. Στη περιπτωση σου απ οτι καταλαβα σε εκλεψε ο υπαλληλος που (κακως)εμπιστευτηκες, οχι η ιδια η εταιρια. Τον υπαλληλο αυτο τον εχει απολυσει, σωστα? Προσεχουμε τι υπογραφουμε. 2400 το χρονο δεν ειναι πατατακια. Θα σου συνιστουσα να φυγεις μετα την υποχρεωτικη προβλεπομενη χρονικη περιοδο, ωστε να μην εχεις ποινη. Αν φύγω τώρα θα χάσω 600€ , μέχρι να φτάσω την στιγμή που δε θα έχω ποινή θα χάσω ένα σημαντικό ποσό . Εγώ αποταμιευτικό ζήτησα ούτε επενδύσεις ούτε τίποτα , αλλά τι ωραία πλύση εγκεφάλου που μου έκανε αυτή και πως ωραία μου τα παρουσίασε . Τα έγγραφα φυσικά τα υπέγραψα ηλεκτρονικά και μιας και είχε πάει 2 η ώρα και ήταν κοντά στο κλείσιμο δεν είχα τον χρόνο να τα διαβάσω σωστά . Μετά που γύρισα μου είχε στείλει τα μισά και το ασφαλιστήριο μου ήρθε στο email 10 μέρες μετά . Εγώ ήδη είχα αρχίσει τις δεύτερες σκέψεις
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Στη περιπτωση σου απ οτι καταλαβα σε εκλεψε ο υπαλληλος που (κακως)εμπιστευτηκες, οχι η ιδια η εταιρια. Τον υπαλληλο αυτο τον εχει απολυσει, σωστα Ρε παιδια η εταιρία με έκλεψε.. γτ σας φαίνεται περίεργο.. ο άλλος λέει για τον ΑΒ βασιλόπουλο και τον υπάλληλο Κώστα και ιστορίες με αρκούδες. Όταν αντιλήφθηκα την απάτη έβαλα δικηγόρο. Αρχικα ο δικηγόρος αφού του πήγα όλα τα αποδεικτικά, έκανε εξώδικο στην εταιρία. Όταν πήγε στα γραφεία στην Αθήνα και τους παρουσίασε τα στοιχεία, η εταιρεία ζήτησε προθεσμία μιας βδομάδας για να εξετάσει την υπόθεση. Την επόμενη εβδομάδα όντως η εταιρεία τον πήρε τηλέφωνο και του απλά και λιτά ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί οπότε κόψτε τον λαιμό σας. Καταλάβατε τώρα πως ο ΑΒ βασιλόπουλος είναι διαφορετικός; Αν με έκλεβε ένας υπάλληλος σουπερμάρκετ και πήγαινα στα κεντρικά, τα κεντρικά θα εξέταζαν την υπόθεση, θα έβλεπαν τα στοιχεία και ίσως έβρισκα το δίκιο μου . Από την άλλη η ασφαλιστική είχε τα στοιχεία μου ,τα συμβόλαια μου, τις αποδείξεις πληρωμής ασφαλίστρων, τις πλαστογραφημένες επιταγές και όταν είδε ότι μπορεί να την σκαπουλαρει και να μην με αποζημιώσει πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο μου κ του είπε ας πρόσεχε ο πελάτης σου. Χαχαχαχαχ καλό ε; Και επειδή αναφέρεις ότι έχεις πάρει λεφτά από τέτοια συμβόλαια, επειδή και εγώ έχω πάρει από την interamerican, πάλι από ασφαλιστικό που είχε κάνει ο πατέρας μου, εισέπραξα ακριβώς το ποσό που τόσα χρόνια έδινε ο πατέρας μου, ούτε ευρώ παραπάνω. Ήταν δηλαδή σαν να έβαζε τα λεφτά σε έναν κουμπαρά στο σπίτι, όχι σε αποταμιευτικο πρόγραμμα. Αν τα είχε βάλει στην τράπεζα περισσότερα θα παίρναμε από τους τόκους. Τεσπά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, η ιστορία έχει δείξει ότι πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Τουλάχιστον εγώ έμαθα και δεν πρόκειται να ξαναδουνε δικά μου λεφτά. Για τη ιστορία η υπάλληλος παρέμεινε στη θέση της και τώρα σαν κωλογρια που είναι βγήκε στη σύνταξη. Δεν ξέρω τι απέγινε αλλά εύχομαι μια πολύ άσχημη αρρώστια να της τερματίσει τη ζωή αφού πρώτα την λιώσει και την ταλαιπωρήσει. Επεξ/σία 23 Απριλίου από bill999r 3
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 hours ago, Valerie2000 said: Σας ευχαριστώ για την απάντηση με κατατοπίσατε αρκετά ! Μου έκλεισαν ραντεβού να πάω στην τράπεζα , όποτε θα χάσω και αλλά χρήματα πριν διακόψω το συμβόλαιο . Το ετήσιο είναι 2400€ , το μήνα βάζω 200€ . Εγώ όχι δεν ήθελα ασφάλεια ζωής , πήγα για άνοιγμα απλού αποταμιευτικού και βλακωδώς έμπλεξα σε μια κατάσταση που δεν κατάλαβα και πως λειτουργεί Μια υποσημειωση: αν δεν βαζετε 1000 ευρω το χρονο ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ μερος, τοτε το προγραμμα επεκτεινεται απο τα 15 στα 20 χρονια. Το πλανο που διαλεξατε εχει δυο μερη: το επενδυτικο και το ασφαλιστικο. Αν βάζετε 200Ε το μηνα στο προγραμμα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 πηγαινουν στην ασφαλεια ζωης, τα υπολοιπα πανε στην επενδυση. Αν το σύνολο των εισφορων στο ασφαλιστικο μερος ειναι κατω απο 1000/ετος (50x12=600 <1000 ευρω ανα ετος). Αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι θα επρεπε να εχετε 450 και οχι 475 στην άκρη. Μια διευκρινηση που αξιζει είναι αν το ποσο που βαζετε για ασφαλεια ζωης επιστρέφεται στο τελος του προγράμματος ή οχι (κάποιες ασφάλειες ζωης το κανουν με καποιο επιτοκιο). Συμφωνα με αυτα που γραφει η ιστοσελιδα του προγραμματος, οχι δεν επιστρεφεται. Πρακτικα "πετατε" 50ευρω το μηνα σε ασφαλεια ζωης. Εκτος κι αν πεθανετε, που και τοτεμαλλον δεν θα σας ενδιαφέρει και πολύ ποιος θα εισπράξει 2
Valerie2000 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, bill999r είπε Είναι κ αυτό που λες, αλλά τα περισσότερα είναι ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά. Συνήθως σε πρόβλημα υγείας έχουν ρήτρα αυτό εξυπηρέτησης, δηλαδή ο ασφαλισμένος σταματάει να τα πληρώνει χωρίς κάποια ποινή ενώ πολλές φορές αποδεσμεύεται αυτομάτως κεφάλαιο για τις ανάγκες που προκύπτουν. Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί τότε ή παίρνεις εφάπαξ το ποσό που έχει μαζευτεί μαζί με τα κέρδη ή τα λαμβάνεις περιοδικά σαν σύνταξη. Στην περίπτωση που τα τίναξεις όντως τα παίρνουν οι κληρονόμοι εφόσον είναι και πρόγραμμα ασφαλείας ζωής. Εντωμεταξύ κοιτάζοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου , στο σημείο «δικαιούχοι-κληρονόμοι» δεν υπάρχουν ονόματα . Δεν μου είχε κάνει καν την ερώτηση αν θέλω να ορίσω τα αδέλφια η τους γονείς μου χτυπά ξύλο . Άρα σκ@ ασφάλεια . Πως την πάτησα έτσι 1
XSpectre1 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 hours ago, bill999r said: Για τη ιστορία η υπάλληλος παρέμεινε στη θέση της και τώρα σαν κωλογρια που είναι βγήκε στη σύνταξη. Δεν ξέρω τι απέγινε αλλά εύχομαι μια πολύ άσχημη αρρώστια να της τερματίσει τη ζωή αφού πρώτα την λιώσει και την ταλαιπωρήσει. την έφτυσες στο προσωπο τουλάχιστον?? 29 minutes ago, Valerie2000 said: Εντωμεταξύ κοιτάζοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου , στο σημείο «δικαιούχοι-κληρονόμοι» δεν υπάρχουν ονόματα . Δεν μου είχε κάνει καν την ερώτηση αν θέλω να ορίσω τα αδέλφια η τους γονείς μου χτυπά ξύλο . Άρα σκ@ ασφάλεια . Πως την πάτησα έτσι Πες ότι πληρώσεις ένα μάθημα..Ακριβά μεν αλλά παραμένει εμπειρία . Αν και δυσάρεστη
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 ώρες πριν, Valerie2000 είπε Αν φύγω τώρα θα χάσω 600€ , μέχρι να φτάσω την στιγμή που δε θα έχω ποινή θα χάσω ένα σημαντικό ποσό . οταν θα μπορεις να φυγεις χωρις ποινη δε θα χασεις τιποτα. Το τι θα χασεις τωρα προβλεπεται απο το συμβολαιο σου. Τα περι της "χασουρας" των 600€ τα συζητησαμε. 4 ώρες πριν, bill999r είπε Και επειδή αναφέρεις ότι έχεις πάρει λεφτά από τέτοια συμβόλαια, επειδή και εγώ έχω πάρει από την interamerican, πάλι από ασφαλιστικό που είχε κάνει ο πατέρας μου, εισέπραξα ακριβώς το ποσό που τόσα χρόνια έδινε ο πατέρας μου, ούτε ευρώ παραπάνω. Ήταν δηλαδή σαν να έβαζε τα λεφτά σε έναν κουμπαρά στο σπίτι, όχι σε αποταμιευτικο πρόγραμμα. Αν τα είχε βάλει στην τράπεζα περισσότερα θα παίρναμε από τους τόκους. Απο την Ιντεραμερικαν εχω παρει κι εγω. Καμποσα χιλιαρικα που θα ηταν περισσοτερα αν δεν ειχε μεσολαβησει η κριση. Τωρα ο πατερας σου δε ξερω τι ακριβως προγραμμα ειχε κανει και αν ειχε μεσα ρισκο, το δικο μου ειχε 0 ρισκο. Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις δε ξερω, περιεργα και κουφα μου ακουγονται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα