Προς το περιεχόμενο

πως να βαλω global rom στο xiaomi redmi k70

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από greekfragma,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει το redmi k70 το οποιο εχει την κινεζικη ρομ εγω θελω να βαλω την global rom αλλα και απο καποια βιντεακια που ειδα στο youtube ειδα οτι μπορει και να μην πετυχει και οτι μπορει να παρει πολυ καιρο. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να την βαλω και αν συμφερει απο αποψη χρονου και χρηματος αυτη η κινηση. ευχαριστω εκ των προτερων 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να βάλεις ROM διαφορετικής προέλευσης πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Χωρίς αυτό ΔΕΝ γίνεται.

Για να ξεκλειδώσεις πρέπει να το αιτηθείς στο Xiaomi account support και όντως χρειάζεται κάποιες μέρες.

Αφού ξεκλειδώσει τότε κατεβάζεις τις κατάλληλες εφαρμογές και βάζεις το κινητό σε fastboot mode και φορτώνεις μέσω υπολογιστή ολόκληρο το firmware image (όχι απλά την τελευταία έκδοση αν είναι από update)

Αν δε γνωρίζεις από αυτά παίζει να καταστρέψεις το τηλέφωνο οριστικά, οπότε δώστο σε έναν τεχνικό να το αναλάβει με κάποια αμοιβή.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
14 ώρες πριν, crazyFox είπε

καλησπερα εχω παρει το redmi k70 το οποιο εχει την κινεζικη ρομ εγω θελω να βαλω την global rom αλλα και απο καποια βιντεακια που ειδα στο youtube ειδα οτι μπορει και να μην πετυχει και οτι μπορει να παρει πολυ καιρο. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να την βαλω και αν συμφερει απο αποψη χρονου και χρηματος αυτη η κινηση. ευχαριστω εκ των προτερων 

Άμα δεν έχεις γνώσεις μην το πιάσεις καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...