sp3cial Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Καλησπέρα! Ενώ όλα πήγαιναν άψογα ξαφνικά έχω αρχίσει να έχω πολλά lagspikes και το Ping ανεβοκατεβαίνει στο παιχνίδι που παίζω. Δοκίμασα και σε άλλο και τα ίδια.. Αν δεν βαριέστε διαβάστε εδώ την ιστορία μου. Οπότε ήρθα εδώ να ρωτήσω για κάποιον extender. Έχω μια πρίζα εδώ στο δωμάτιο που θα ήταν ιδανική αλλά για να είμαι ειλικρινής την χρειάζομαι καθώς έχω άλλη συσκευή επάνω της. Ποιο wifi extender να πάρω; Θα ήθελα ιδανικά να το βάλω στη πρίζα στο δωμάτιο, και απο εκει να παίρνω ethernet στο PC! Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη αν φταίει αυτό γιατι τόσο καιρό μια χαρά ήταν το internet και τα νούμερα άρχισαν απο εχτές το βράδυ, βέβαια δεν έπαιζα τόσο online action παιχνίδια... Το extender μπορεί να μπει σε καλό πολύπριζο;
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Δες κάτι τέτοιο... https://www.skroutz.gr/s/22955225/TP-LINK-TL-PA7017P-KIT-v4-Powerline-Diplo-gia-Ensyrmati-Syndesi-me-Passthrough-Priza-kai-THyra-Gigabit-Ethernet.html
kostasbm Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 6 hours ago, sp3cial said: Καλησπέρα! Ενώ όλα πήγαιναν άψογα ξαφνικά έχω αρχίσει να έχω πολλά lagspikes και το Ping ανεβοκατεβαίνει στο παιχνίδι που παίζω. Δοκίμασα και σε άλλο και τα ίδια.. Αν δεν βαριέστε διαβάστε εδώ την ιστορία μου. Οπότε ήρθα εδώ να ρωτήσω για κάποιον extender. Έχω μια πρίζα εδώ στο δωμάτιο που θα ήταν ιδανική αλλά για να είμαι ειλικρινής την χρειάζομαι καθώς έχω άλλη συσκευή επάνω της. Ποιο wifi extender να πάρω; Θα ήθελα ιδανικά να το βάλω στη πρίζα στο δωμάτιο, και απο εκει να παίρνω ethernet στο PC! Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη αν φταίει αυτό γιατι τόσο καιρό μια χαρά ήταν το internet και τα νούμερα άρχισαν απο εχτές το βράδυ, βέβαια δεν έπαιζα τόσο online action παιχνίδια... Το extender μπορεί να μπει σε καλό πολύπριζο; αν έχεις πρίζα στο ίδιο δωμάτιο που λες ότι χρησιμοποιείς γιατί δε βάλεις ρουτερ παλιό και να πάρεις από κει γραμμή ???
sp3cial Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου Συγνώμη εννοούσα πρίζα ρεύματος. Βέβαια αλλαγή σχεδίων! Θα κάνω αίτηση για οπτική ίνα πρώτα και βλέπουμε! Αύριο κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα