Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταγα για ένα samsung a36 σε skroutz και ενώ παλιά έγραφαν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τώρα όσα είδα γράφουν εγγύηση 2 ετών πωλητή κλπ 

Δεν έχω ψάξει για αλλά προϊόντα. 

Πήρα την smartec και μου είπαν ότι μόνο αν το imei της συσκευής ανήκει σε συσκευή που έχει γίνει εισαγωγή από αυτούς το καλύπτουν με εγγύηση. 

Με email μου απάντησαν ότι καλύπτουν όλα τα ευρωπαϊκα κινητά 

Που να ξέρουμε από ποια χώρα έχει γίνει η εισαγωγή; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κοίταγα για ένα samsung a36 σε skroutz και ενώ παλιά έγραφαν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τώρα όσα είδα γράφουν εγγύηση 2 ετών πωλητή κλπ 

Δεν έχω ψάξει για αλλά προϊόντα. 

Πήρα την smartec και μου είπαν ότι μόνο αν το imei της συσκευής ανήκει σε συσκευή που έχει γίνει εισαγωγή από αυτούς το καλύπτουν με εγγύηση. 

Με email μου απάντησαν ότι καλύπτουν όλα τα ευρωπαϊκα κινητά 

Που να ξέρουμε από ποια χώρα έχει γίνει η εισαγωγή; 

Θα γράψει στην περιγραφή EU. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον στα κινητά που κοίταξα κανένα δεν έγραψε EU 

Από samsung Hellas μου είπαν προσοχή ειδικά σε κινητά από skroutz για παραεισαγωηη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να παραθέσεις λινκ; 

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Από samsung Hellas μου είπαν προσοχή ειδικά σε κινητά από skroutz 

Καλά σου είπαν, αν και η εμπειρία μου, μου λέει πως 90% τα samsung είναι από EU.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να παραθέσεις λινκ; 

Καλά σου είπαν, αν και η εμπειρία μου, μου λέει πως 90% τα samsung είναι από EU.

Γιατί ομως σε skroutz όσα είδα τουλάχιστον δεν το γράφουν; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατί ομως σε skroutz όσα είδα τουλάχιστον δεν το γράφουν; 

Τις περισσότερες φορές το αναγράφουν τα καταστήματα στη δική τους ιστοσελίδα. 

Δημοσ.

Αν η τιμή είναι αρκετά κάτω απο Πλαίσιο κλπ  τότε είναι παρεισαγωγή (κατα 99,99%),   δεν θα σε καλύψει η samsung πχ,  αλλά θα σε καλύψει το skroutz αν κάνεις την αγορά μέσω καλαθιου.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Αν η τιμή είναι αρκετά κάτω απο Πλαίσιο κλπ  τότε είναι παρεισαγωγή (κατα 99,99%),   δεν θα σε καλύψει η samsung πχ,  αλλά θα σε καλύψει το skroutz αν κάνεις την αγορά μέσω καλαθιου.

Δε ισχύει αυτό. 

Το επίσημο service της Samsung, η Smartec στο Χαϊδάρι, καλύπτει όλα τα κινητά, είτε είναι αγορασμένα από αλυσίδες, είτε από skroutz, είτε από bestprice, είτε από το πανέρι, αρκεί να είναι eu. 

Δεν ισχύει τίποτα άλλο πέραν αυτού. 

Οπότε ts, μάθε αν η συσκευή σου είναι eu και μην ασχολείσαι ούτε με καλάθια του skroutz ούτε με τίποτα. 

Αν πάθει κάτι ή συσκευή σου, στην Smartec θα απευθυνθείς. Όχι στο skroutz. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Δε ισχύει αυτό. 

Το επίσημο service της Samsung, η Smartec στο Χαϊδάρι, καλύπτει όλα τα κινητά, είτε είναι αγορασμένα από αλυσίδες, είτε από skroutz, είτε από bestprice, είτε από το πανέρι, αρκεί να είναι eu. 

Οπότε ts, μάθε αν η συσκευή σου είναι eu και μην ασχολείσαι ούτε με καλάθια του skroutz ούτε με τίποτα. 

Το θεμα από skroutz είναι ότι δεν ξέρουμε αν η συσκευή είναι EU 

Τυχαίο που δεν το γράφουν ενώ παλιά θυμάμαι πολύ καλά ότι το έγραφαν; 

Λογικό η τιμή του skroutz να είναι σημαντικά πιο φτηνή. Τα πιο πολλά μαγαζιά εκεί είναι μικρές αποθήκες ή μικρά μαγαζιά χωρίς πολλά λειτουργικά έξοδα που έχει ένα μαγαζί αλυσίδας. 

Μερικά δεν έχουν καν φυσικό κατάστημα 

Δημοσ.
4 minutes ago, Rebelos2018 said:

Δε ισχύει αυτό. 

Ναι δεν ισχύει,  όπως τα λες είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ναι δεν ισχύει,  όπως τα λες είναι

Δε κατάλαβα, ειρωνεύεσαι; 

Δεν φτάνει που παραπληροφορείς τον κόσμο, ειρωνεύεσαι κιόλας;

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
Just now, Γιάννης Platano said:

Λογικό η τιμή του skroutz να είναι σημαντικά πιο φτηνή. Τα πιο πολλά μαγαζιά εκεί είναι μικρές αποθήκες ή μικρά μαγαζιά χωρίς πολλά λειτουργικά έξοδα που έχει ένα μαγαζί αλυσίδας. 

Δεν είναι μόνο αυτό, είναι άλλες οι τιμές που θα πληρώσει κάποιος για να αγοράσει χονδρική απο την εδώ αντιπροσωπεία,  άλλες απο παρεισαγωγή, ακομα θα τον υποχρεώσουν να μην πουλήσει κάτω απο κάποια τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φίλε σου απάντησα. 

Οι ιστοσελίδες αναγράφουν αν είναι eu. 

Επίσης, σου είπα αν μπορείς να βάλεις ένα λινκ. 

Ξεφεύγουμε από το θέμα. 

Δε συζητάμε πως το σκρουτζ έχει καλύτερες τιμές από τον ανταγωνισμό. Έχουν αναφερθεί πολλάκις και εδώ μέσα οι λόγοι. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Από samsung Hellas μου είπαν προσοχή ειδικά σε κινητά από skroutz για παραεισαγωηη

Αν δεν είναι από ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύεται να πουληθούν στον Σκρουτζ σύμφωνα με τους κανόνες του Σκρουτζ ,και πρέπει να επιστραφεί σε τέτοια περίπτωση πίσω και επιστροφή χρημάτων φυσικά 

Αννδεν είναι από Ευρώπη δεν θα έχει καν ελληνικά σε display language ,στο startup της οθόνης ,θα πρέπει να κατεβάσεις μετά display language από τις ρυθμίσεις 

Οπότε όλα είναι ευρωπαϊκά και αν έχεις απόδειξη έχεις και δεύτερο χρόνο εγγύησης 

Στο σκορυτζ στην εισαγωγή προϊόντος στο XML ,πρέπει να γράφεται ο κωδικός Mpn η ean ,ο οποίος σε ευρωπαϊκά είναι διαφορετικός από τις άλλες χώρες 

Αν έχουν βάλει Mpn άλλης Ηπείρου ο Σκρουτζ δεν το ανεβάζει 

Σου επισυνάπτω από Σκρουτζ merchants 

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην πλατφόρμα μας προβάλλονται μόνο προϊόντα συμβατά με την ελληνική αγορά. Eπιπλέον, είναι απαραίτητο να αποστέλλετε τα προϊόντα που κοινοποιείτε μέσω του XML, χωρίς να διαφέρει το ΕΑΝ ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απο αυτή που μας έχετε κοινοποιήσει.

Για να διατηρηθεί η απρόσκοπτη προβολή και να αποφευχθεί ενδεχόμενη απενεργοποίηση της υπηρεσίας, παρακαλούμε να εξετάσετε το σύνολο των προϊόντων  και να αφαιρέσετε όσα δεν είναι συμβατά με την ευρωπαϊκή αγορά.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...