N3M3SiS Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 10 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ολες ψευτικες δηλαδη. Αρα το νομικο μας συστημα πασχει? Ναι. Οι δικές του κατηγορίες δηλαδή. Για αυτό και εγώ αθωώθηκα ήδη απο την έδρα του αυτοφώρου, ενώ ο άλλος ακόμα με παρακαλάει να τον γλυτώσω στις 2 του ερχόμενου μηνός που εκδικάζεται η έφεση του, καθώς πρωτόδικα εισέπραξε 9 μήνες με αναστολή και 3Κ χρηματικό. Και σου λέω.. αντε εγώ έτρεξα και βρήκα υλικό απο κάμερες και μαρτυρίες αυτόπτων όπου αποδεικνυόταν πέραν πάσης αμφιβολίας πως δεν διέπραξα αυτά που με κατηγόρησε. Αν ήμασταν στο πουθενά και εγώ δεν είχα καμία απόδειξη πέραν του λόγου μου; Θα έτρεχα και εγώ ακόμα με δικαστήρια; Ναι.. It is the way things are.. Δεν είναι τόσο οτι πάσχει το σύστημα όμως. Σε οποιαδήποτε χώρα μπορείς να κατηγορηθείς απο κάποιον ψευδώς και να μπλέξεις απο το πουθενά. Το δικό μας σύστημα όμως είναι θανατηφόρα αργό, γραφειοκρατικό και χρονοβόρο..
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Το δικό μας σύστημα όμως είναι θανατηφόρα αργό, γραφειοκρατικό και χρονοβόρο.. και οικονομικο...
N3M3SiS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mike15 είπε ς παλι? δεν ενοοω σε οτι αφορα το προστιμο αλλα ας πουμε οτι γραφει οτι ο πολιτης τον εβρισε...μπορει οπως εγω που ειχα υφος αλλα δεν εβρισα ,αυτος να το γραψει σαν βρισια..μιλαμε για κακο οργανο αλλα πες οτι γινεται..υπογραφεις ενα τετοιο ψεμα? Επειδή αυτό που ρώτησες τώρα το πρόσεξα, μπορείς να παραλάβεις την κλήση ανυπόγραφη και να κάνεις μετά την ενσταση σου επι των παραβάσεων που σου καταλογίστηκαν. Αν ο Διοικητης δε κάνει δεκτή την ενσταση σου, μπορείς να το προχωρήσεις και δικαστικα. Δηλαδή οι επιλογές σου κατά την στιγμή της βεβαίωσης ειναι τρεις. - Υπογράφεις ως παραβάτης και παραλαμβάνεις - Δεν υπογράφεις ως παραβάτης και παραλαμβάνεις - Δεν υπογράφεις ως παραβάτης και δεν παραλαμβανεις. Και στις δυο τελευταίες περιπτώσεις, οφειλει να υπογράψει και δεύτερος αστυνομικός πως όσα βεβαιώνονται στην κλήση ειναι αληθή και πως εσύ αρνήθηκες υπογραφής ή / και παραλαβής. Υ.Γ. Η υπογραφη και η παραλαβή της κλήσης, δεν σημαίνει αποδοχη της παράβασης. Υπογράφεις πως σου επιδόθηκε. Επεξ/σία 27 Απριλίου από N3M3SiS 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, N3M3SiS είπε - Δεν υπογράφεις ως παραβάτης και παραλαμβάνεις 7 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Υπογράφεις πως σου επιδόθηκε. Πως γινεται η υπογραφη να μην ειναι αναγκαια για να την παραλαβεις αλλα ταυτοχρονως η υπογραφη να αναγνωριζει πως παρελαβες - πως σου επιδοθηκε -??? Πριν καταργηθουν τα πταισματα γινοταν απευθειας αναθεση σε πταισματοδικείο αν δεν υπεγγραφες ετσι δεν ειναι? Αυτο προφανως σημαινει πως τοτε δηλαδη η υπογραφη ηταν και αποδοχη της παραβασης σωστα? Καθως η μη υπογραφη σε οδηγουσε αυτοματα στην δικαιοσυνη να εξεταστει. Αυτο πως αλλαξε με την καταργηση των πταισματων? Επισης αν δεις εδω λεει ο Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ αν ομως δεν ειναι αποδοχη παραβασης αλλα εν αντιθεσει υπογραφη παραλαβης/επιδοσης δε θα επρεπε να αναγραφει Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ / Ο ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩΝ??? 7 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Και στις δυο τελευταίες περιπτώσεις, οφειλει να υπογράψει και δεύτερος αστυνομικός πως όσα βεβαιώνονται στην κλήση ειναι αληθή και πως εσύ αρνήθηκες υπογραφής ή / και παραλαβής. Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα ο δευτερος τσεος υπογραφει πως ο,τι αναγραφεται στην κληση ειναι αληθεια, αλλα αν υπογραψεις εσυ ως παραβατης υπογραφεις οτι απλως την παρελαβες/σου επιδοθηκε. Αν πχ μεσα εχει ανακριβειες η υπογραφη σου ή μη δεν εχει να κανει με αν θεωρεις το περιεχόμενο αληθες? Δεδομενων ολων αυτων δεν μπορω να καταλαβω τι αξια φερουν οι υπογραφες ολων των μελων. Η υπογραφη μου ως ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ δεν εχει να κανει με το αν αποδεχομαι ή οχι την παραβαση, αλλα απλως υπογραφω πως παρελαβα την κληση. Ομως μπορω να την παραλαβω χωρις να υπογραψω. Αρα για ποιο λογο να υπογραψω? Η υπογραφη του δευτερου τσεου αν δεν υπογραψω εχει να κανει με την αληθεια και την ακριβεια των αναγραφόμενων επι της κλησης και με την βεβαιωση οτι αρνηθηκα να υπογραψω. Οχι ομως οτι αρνηθηκα να παραλαβω, καθως μπορω να παραλαβω ειπαμε χωρις να υπαρχει αναγκη υπογραφης. Μα πραγματικα δεν βγαζει νοημα αυτο. Επεξ/σία 27 Απριλίου από 11osmikrosmhtsos
N3M3SiS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μήτσο.. σκέτη ταλαιπωρία είσαι. Δεν ασχολούμαι άλλο.. sorry. Y.Γ. Δε γνωρίζω αν κάποτε ήταν πταίσμα η μη υπογραφή / παραλαβή, αλλα δε νομίζω κι όλας. Και βαριέμαι απίστευτα να το ψάξω επίσης. Επεξ/σία 27 Απριλίου από N3M3SiS 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 2 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Μήτσο.. σκέτη ταλαιπωρία είσαι. Δεν ασχολούμαι άλλο.. sorry. Δεν μου εξηγεις ομως τωρα που σε ρωταω πραγματικα, ρωταω πανω ακριβως σε αυτα που γραφεις. 3 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Y.Γ. Δε γνωρίζω αν κάποτε ήταν πταίσμα η μη υπογραφή / παραλαβή, αλλα δε νομίζω κι όλας. Και βαριέμαι απίστευτα να το ψάξω επίσης. Αστο αυτο ηταν παρελθον, μιλαω για το παρων
mike15 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Επειδή αυτό που ρώτησες τώρα το πρόσεξα, μπορείς να παραλάβεις την κλήση ανυπόγραφη και να κάνεις μετά την ενσταση σου επι των παραβάσεων που σου καταλογίστηκαν. Αν ο Διοικητης δε κάνει δεκτή την ενσταση σου, μπορείς να το προχωρήσεις και δικαστικα. Δηλαδή οι επιλογές σου κατά την στιγμή της βεβαίωσης ειναι τρεις. - Υπογράφεις ως παραβάτης και παραλαμβάνεις - Δεν υπογράφεις ως παραβάτης και παραλαμβάνεις - Δεν υπογράφεις ως παραβάτης και δεν παραλαμβανεις. Και στις δυο τελευταίες περιπτώσεις, οφειλει να υπογράψει και δεύτερος αστυνομικός πως όσα βεβαιώνονται στην κλήση ειναι αληθή και πως εσύ αρνήθηκες υπογραφής ή / και παραλαβής. Υ.Γ. Η υπογραφη και η παραλαβή της κλήσης, δεν σημαίνει αποδοχη της παράβασης. Υπογράφεις πως σου επιδόθηκε. το 3 πρωτη φορα το ακουω.και δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει ,αν δεν την παραλαβεις.σε περιπτωση αντιδικιας εχεις καποιο ελαφρυντικο,η' ειναι απλα σταση? καλα 100 η κληση να μην την δεχτεις και να κανεις μετα νομικα τοσα εξοδα που θα κοστισουν πολυ παραπανω δεν παιζει.εκτος εαν εισαι καποιος που θελει πραγματικα να ασχοληθει και εχει χρονο και χρημα για χασιμο και θελει να αντιταχθει στο συστημα. εγω παντως κυκλοφορησα με το αυτοκινητο μετα τον πρωτο μηνα χωρις διπλωμα για κοντινες αποστασεις καθως τους εξηγησα οτι ανθρωπινα το χρειαζομαι και δεν ειχα αλλο.αυτην την αποφαση την πηρα γιατι συζητησα με γνωστους μου και εκαναν και εκεινοι το ιδιο.με ολο το ρισκο βεβαια. Επεξ/σία 27 Απριλίου από mike15 1
N3M3SiS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Έχω απαντήσει. Ακριβώς απο πάνω. Εχεις αμφιβολίες για την παράβαση σου; Δε την αποδέχεσαι; Μην υπογράψεις. Η υπογραφή παρ'όλα αυτά, δεν είναι παραδοχή ενοχής, αλλά επίδοσης. Το χαρτί της κλήσης δε μπορεί να έχει προβλέψει όλα τα πιθανά σενάρια που έχει ο οποισδήποτε στο μυαλό του. Αναγράφει λοιπόν απλως Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ. Τι ήθελες να λέει; Ο Ελεγχόμενος; Ο φερόμενος παραβάτης; Ο 11ος Μικρος Μήτσος; 1 λεπτό πριν, mike15 είπε το 3 πρωτη φορα το ακουω. Κανένα όργανο δε μπορεί να σε βάλει να υπογράψεις με το ζόρι ή να παραλάβεις με το ζόρι. Δε θες, μην παραλάβεις. Δε θα στη χώσει στην τσέπη φεύγοντας.. 1
mike15 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) συμπληρωσα κατι στην απαντηση μου. οκ,υπαρχει αυτη η περιπτωση αφου το λες αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο καποιος που μπορει να μην θελει να την δεχτει.απλα για την λογικη το ψαχνουμε,εκτος αν υπαρχει δικονομικος λογος αν το τραβηξεις μετα.η' εαν ειναι μειονεκτημα για τον παραβατη.αλλα εχουμε αποδεχτει οτι πολλες φορες δεν υπαρχει κοινη λογικη σαυτα τα θεματα. εγω ολοκληρωσα την ενημερωση μου σαυτο το θεμα. Επεξ/σία 27 Απριλίου από mike15
N3M3SiS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mike15 είπε το 3 πρωτη φορα το ακουω.και δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει ,αν δεν την παραλαβεις.σε περιπτωση αντιδικιας εχεις καποιο ελαφρυντικο,η' ειναι απλα σταση? Eίναι απλά στάση. Δικονομικά είναι απλώς άλλο ένα επιχείρημα σου. "Να ορίστε, αρνούμαι ολοκληρωτικά την παράβαση, εδω δεν υπόγραψα ούτε την κλήση". Οχι πως παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο, αλλα σου είπα, δε μπορεί κανείς να σε αναγκάσει να υπογράψεις ή να παραλάβεις. Θα σου αφαιρέσει όμως το δικαίωμα οχι να κάνεις ένσταση επι του περιεχομένου της παράβασης, αλλά της ένστασης κατά την οποία ζητάς τα έγγραφα σου (αν σου αφαιρέθηκαν) νωρίτερα. Δήλαδη μην περιμένεις να αρνηθείς τα υπογράψεις ή να παραλάβεις, αλλά να πας μετα απο 10 μέρες να ζητήσεις πίσω το δίπλωμα που σου αφαιρέθηκε για 60 μέρες. Θα απορριφθεί, φαντάζομαι το καταλαβαίνουμε αυτο.. Επεξ/σία 27 Απριλίου από N3M3SiS
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 22 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Δήλαδη μην περιμένεις να αρνηθείς τα υπογράψεις ή να παραλάβεις, αλλά να πας μετα απο 10 μέρες να ζητήσεις πίσω το δίπλωμα που σου αφαιρέθηκε για 60 μέρες. Θα απορριφθεί, φαντάζομαι το καταλαβαίνουμε αυτο.. retaliation δηλαδη 33 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Αναγράφει λοιπόν απλως Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ. Τι ήθελες να λέει; Ο Ελεγχόμενος; Ο φερόμενος παραβάτης; Ο 11ος Μικρος Μήτσος; Ξερεις πολυ καλα και σιγουρα καλυτερα απο εμας οτι οι λεξεις στον κοσμο της νομικης φερουν τεραστια σημασια. Μεχρι και που μπαινει ενα σημειο στιξης φερει σημασια. Προ 10 αναρτησεων εκανες κυρηγμα για την φραση επ' αυτοφωρω...
N3M3SiS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Retaliation; Φυσικά και όχι. Εφόσον διαφωνείς με την παράβαση, διεκδίκησε το δίκιο σου στα διοικητικά δικαστήρια, μην πηγαίνεις στον Διοικητη της υπηρεσίας να ζητάς εξυπηρετήσεις, γιατί εξυπηρέτηση είναι να σου επιστραφούν νωρίτερα τα έγγραφα σου. Όσον αφορά για την υπογραφή στο Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, για τον αστυνομικό που βεβαιώνει την παράβαση, ο παραβάτης είσαι. Όταν σου έρχεται μια κλήση για δικαστήριο, στο οποίο είσαι κατηγορούμενος, παραλαμβάνοντας την επίδοση, δεν σημαίνει πως αποδέχεσαι την κατηγορία σου, επειδή υπογράφεις πως παρέλαβες την κλήση του κατηγορουμένου. Την επίδοση υπογράφεις. Τι δεν καταλαβαίνεις. Ρε φίλε με αυτά που γράφεις με βάζεις στη μέρα της μαρμότας όλη την ώρα για πράγματα που έχω απαντήσει. Αποχωρώ τελείως απο το νήμα. Οι υπόλοιποι αναγνώστες ελπίζω να έχουν καταλάβει. 3
mike15 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Eίναι απλά στάση. Δικονομικά είναι απλώς άλλο ένα επιχείρημα σου. "Να ορίστε, αρνούμαι ολοκληρωτικά την παράβαση, εδω δεν υπόγραψα ούτε την κλήση". Οχι πως παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο, αλλα σου είπα, δε μπορεί κανείς να σε αναγκάσει να υπογράψεις ή να παραλάβεις. Θα σου αφαιρέσει όμως το δικαίωμα οχι να κάνεις ένσταση επι του περιεχομένου της παράβασης, αλλά της ένστασης κατά την οποία ζητάς τα έγγραφα σου (αν σου αφαιρέθηκαν) νωρίτερα. Δήλαδη μην περιμένεις να αρνηθείς τα υπογράψεις ή να παραλάβεις, αλλά να πας μετα απο 10 μέρες να ζητήσεις πίσω το δίπλωμα που σου αφαιρέθηκε για 60 μέρες. Θα απορριφθεί, φαντάζομαι το καταλαβαίνουμε αυτο.. lol,ακριβως αυτο εκανα.δεν υπογραψα πρωτη φορα για την σταση και μονο και μου αρνηθηκε την ενσταση παροτι εδειξα καλη διαθεση ,πληρωσα και παραδεχθηκα την παραβαση στην αιτηση.οκ,150+ θεωρεισαι επικινδυνος για τον νομο,δεν την γλυτωνα απλα ηθελα να μειωσει τις μερες για το διπλωμα γιατι πραγματι ειχα αναγκη. 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε retaliation δηλαδη καπως ετσι,εαν δεν υπαρχει καπου γραμμενο στον κανονισμο-νομο να το πω ,τοτε ειναι ανεπισημο και θεμα διαθεσης,που κιαυτο ομως ειναι μεσα στην αρμοδιοτητα ενος διοικητη. 1
lector Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε λεει ο Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ αν ομως δεν ειναι αποδοχη παραβασης αλλα εν αντιθεσει υπογραφη παραλαβης/επιδοσης δε θα επρεπε να αναγραφει Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ / Ο ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩΝ??? Απο δημοσιουπαλληλακο εχει συνταχθει, τι περιμενες, ακριβεια; Εδω κυκλοφορουν ακομα μπλοκακια που γραφουν για το 50% στις 10 μερες, που εχει καταργηθει εδω και χρονια. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 2 λεπτά πριν, lector είπε Εδω κυκλοφορουν ακομα μπλοκακια που γραφουν για το 50% στις 10 μερες Βαζουν γραμμουλα σε παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα