Gamers_st Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Χριστός Ανέστη! Έχω μια πιστωτική κάρτα Silver από την Εθνική Τράπεζα. Είχα χρέωση 1.000€ και ενώ ήταν προγραμματισμένο να τα τραβήξουν αυτόματα στις 15 Απριλίου, εγώ τα πλήρωσα χειροκίνητα μία μέρα πριν, στις 14 Απριλίου, μέσω του λογαριασμού μισθοδοσίας μου. Παρόλα αυτά, στις 15 Απριλίου η τράπεζα προχώρησε κανονικά στην αυτόματη χρέωση και τράβηξε άλλα 1.000€. Δηλαδή πλήρωσα δύο φορές το ίδιο ποσό. Τώρα στην εφαρμογή της Εθνικής φαίνεται «Τρέχουσα οφειλή: -1.000€» και είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω αν θα μου τα επιστρέψουν αυτόματα ή αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Τα χάνω τα λεφτά ή θα μου τα επιστρέψουν; Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 22 Απριλίου από Gamers_st
VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αφου ηταν προγραμματισμενο γιατι πηγες και τα πληρωσες? Ηταν μια δοση και τελος ή υπαρχουν και αλλες? Δλδ μπηκες μεσα στο λογαριασμο σου και βλεπεις 2000 ευρω λιγοτερα? Επεξ/σία 22 Απριλίου από VasKag
chios Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Πιστωμενα λεφτά είναι τα κάνεις ότι θέλεις. Το μπέρδεμα που είναι; 1
Gamers_st Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 7 λεπτά πριν, VasKag είπε Αφου ηταν προγραμματισμενο γιατι πηγες και τα πληρωσες? Ηταν μια δοση και τελος ή υπαρχουν και αλλες? Δλδ μπηκες μεσα στο λογαριασμο σου και βλεπεις 2000 ευρω λιγοτερα? Σε ευχαριστώ. Πίστευα ότι πέρασε η ημερομηνία και δεν τα τράβηξαν. Μετά είδα την ημερομηνία. 7 λεπτά πριν, chios είπε Πιστωμενα λεφτά είναι τα κάνεις ότι θέλεις. Το μπέρδεμα που είναι; Δηλαδή που γράφει οφειλές -1000€ είναι πιστωτικό. Τα χρήματα δεν χάνονται; Σε ευχαριστώ.
Rmacobra Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Το εχω παθει και εγω οταν πας να πληρωσεις τελευταια μερα δεν προλαβαινει να ενημερωθεί το συστημα και σου τραβαει απο λογαριασμο για να μην χρεωθεις τοκους, δεν θα στα επιστρέψουν απλα εχεις +1000 ευρω στον λογαριασμο σου.
Gamers_st Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Rmacobra είπε Το εχω παθει και εγω οταν πας να πληρωσεις τελευταια μερα δεν προλαβαινει να ενημερωθεί το συστημα και σου τραβαει απο λογαριασμο για να μην χρεωθεις τοκους, δεν θα στα επιστρέψουν απλα εχεις +1000 ευρω στον λογαριασμο σου. Είναι στην εθνική τράπεζα. Οφειλές γράφει -1000€. Άρα αυτό είναι πιστωτικό; τι μπορώ να τα κάνω τα χρήματα αυτά;
chios Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Gamers_st είπε Είναι στην εθνική τράπεζα. Οφειλές γράφει -1000€. Άρα αυτό είναι πιστωτικό; τι μπορώ να τα κάνω τα χρήματα αυτά; Τώρα μας κάνεις πλάκα; Πρώτη φορά χρησιμοποιείς πιστωτική; Κάνε τα ότι θέλεις.αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις να σου στείλω λογαριασμό 😁😁 Πάμπολλες φορές έχω βάλει παραπάνω λεφτά στην πιστωτική για να τα έχω καβατζα.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 46 λεπτά πριν, Gamers_st είπε Καλησπέρα σας, Χριστός Ανέστη! Έχω μια πιστωτική κάρτα Silver από την Εθνική Τράπεζα. Είχα χρέωση 1.000€ και ενώ ήταν προγραμματισμένο να τα τραβήξουν αυτόματα στις 15 Απριλίου, εγώ τα πλήρωσα χειροκίνητα μία μέρα πριν, στις 14 Απριλίου, μέσω του λογαριασμού μισθοδοσίας μου. Παρόλα αυτά, στις 15 Απριλίου η τράπεζα προχώρησε κανονικά στην αυτόματη χρέωση και τράβηξε άλλα 1.000€. Δηλαδή πλήρωσα δύο φορές το ίδιο ποσό. Τώρα στην εφαρμογή της Εθνικής φαίνεται «Τρέχουσα οφειλή: -1.000€» και είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω αν θα μου τα επιστρέψουν αυτόματα ή αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Τα χάνω τα λεφτά ή θα μου τα επιστρέψουν; Σας ευχαριστώ πολύ! Φίλε τι τρικυμία είναι αυτή;-1000€ ως οφειλή σημαίνει ότι έχεις βάλει παραπάνω 1000€. Εβαλες παραπάνω λεφτά,θα αφαιρούνται κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς την κάρτα. Το μόνο λάθος σου ήταν που έκανες την κατάθεση μια μέρα πριν την αυτόματη πληρωμή.Δεν πρόλαβε το σύστημα να ενημερωθεί ώστε να μην τα πάρει απο μονο του. Κούλαρε.
Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φίλε τι τρικυμία είναι αυτή;-1000€ ως οφειλή σημαίνει ότι έχεις βάλει παραπάνω 1000€. Εβαλες παραπάνω λεφτά,θα αφαιρούνται κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς την κάρτα. Το μόνο λάθος σου ήταν που έκανες την κατάθεση μια μέρα πριν την αυτόματη πληρωμή.Δεν πρόλαβε το σύστημα να ενημερωθεί ώστε να μην τα πάρει απο μονο του. Κούλαρε. Σε ευχαριστώ πολύ.
ulalume Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Επειδή ομως τα 1000 δεν ειναι 10, και καλύτερα θα ηταν να τα ειχες στον λογαριασμό σου παρα σαν πιστωτικο στην καρτα, μπορεις να κανεις αιτημα για αντιλογισμο του ποσου, αλλα μονο τηλεφωνικα στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα ανοιχτει αιτημα και θα αου επιστραφούν στον λογαριασμό απο οπου πληρωσες, αλλα μπορει να κανει και κανένα μηνα...
christos4 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν έχεις κάποια χασούρα, εκτός του ότι δεν μπορείς αυτά τα 1000 ευρώ να τα χρησιμοποιείς ως μετρητά ή μεταφορά σε άλλους λογαριασμούς. Συνεχίζεις να κάνεις αγορές, πληρωμές λογαριασμών κλπ με την κάρτα (αν τα χρειάζεσαι αμεσα ως μετρητά, τα φορτώνεις σε μια revolut, και τα βγάζεις μέσω της revolut από κάποιο atm. Εκεί θα έχεις μια χρέωση από το atm της τράπεζας (η κλασσική προμήθεια για ανάληψη μέσω κάρτας εκτός δικτύου) Επεξ/σία 23 Απριλίου από christos4
Ace Of Spades Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 ώρες πριν, christos4 είπε (αν τα χρειάζεσαι αμεσα ως μετρητά, τα φορτώνεις σε μια revolut, και τα βγάζεις μέσω της revolut από κάποιο atm. Εκεί θα έχεις μια χρέωση από το atm της τράπεζας (η κλασσική προμήθεια για ανάληψη μέσω κάρτας εκτός δικτύου) Η τα στέλνεις στο Iban σου, μέσω της Revolut. Μπορείς να κάνεις αίτημα να στα μεταφέρει κατευθείαν η Εθνική βέβαια, για μικροποσά δέν το κάνουν, αλλά για 1000 γίνεται μέσω τηλεφώνου
Free Bird Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Οι κάρτες της Eurobank δε δουλεύουν έτσι. Πληρώνεις μέσω app, e-banking κλπ, ενημερώνεται η κάρτα αμέσως. Φαίνεται η κίνηση αμέσως όλα κανονικά. Πας στην κίνηση της κάρτας και βλέπεις την πληρωμή και το νέο υπόλοιπο. Στην εθνική την πάτησε και η γυναίκα μου. Πλήρωσε μια δυο μέρες πριν την ημερομηνία αυτόματης χρέωσης και το σύστημά τους δεν το είδε ποτέ. Εν τω μεταξύ ΔΕ φαινόταν εκείνη τη στιγμή η πληρωμή που έκανε από την εφαρμογή. Δε θυμάμαι πόσες μέρες μετά φάνηκε. Και μιλάμε πριν από ένα χρόνο, όχι το ... 1995. Και απ' ότι βλέπω η ΕΤΕ ακόμα και σήμερα στην εποχή της ΑΙ δουλεύει με κάρβουνο ...
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Εν τω μεταξύ ο τίτλος είναι λάθος,δεν ειναι χρέωση αλλά πίστωση
geo9419 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Μπορείτε να φορτώσετε χρήματα στην πιστωτική σας κάρτα για να αυξηθεί το υπόλοιπο σας. Εμενα τραπεζιτης μου το ειχε πει οταν ηθελα να φυγω για σπουδες στο εξωτερικό να βαλω 5000 ευρώ ωστε να μην κουβαλαω μαζι μου τοσα πολλά χρηματα. Ηταν πριν 20 χρονια που τα εμβασματα ήταν δύσκολα και δεν ειχα λογαριασμο στην χώρα που πήγαινα. Επίσης μπορεις να βάλεις την πιστωτική στο ΑΤΜ (δεν ξερω αν ισχυει ακόμα) και να τραβηξεις χρηματα αναλογα το πιστωτικό υπολοιπο που εχεις. Απλώς στο τελος του μήνα πρεπει να τα βαλεις πισω για να μην χρεωθείς τόκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα