Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μήνες έχω θέμα με τους λογαριασμούς του αερίου, ο τελευταίος που έλαβα ήταν για κατανάλωση Από Μάιο του 24 έως Οκτωβρίου του 24

Από Νοέμβριο εως και σήμερα δεν έχουν έρθει λογαριασμοί 

Η ζενίθ με παρέπεμψε στην εδα η εδα θέλει χρόνο να το ελέγξει 

Τι μπορεί να φταίει; 

Υπ όψιν ο Μετρητής είναι ηλεκτρονικός, οι μετρήσεις πάνε αυτόματα στην ζενίθ απ την εδα τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dina85 είπε

Εδώ και μήνες έχω θέμα με τους λογαριασμούς του αερίου, ο τελευταίος που έλαβα ήταν για κατανάλωση Από Μάιο του 24 έως Οκτωβρίου του 24

Τι μπορεί να φταίει; 

Υπ όψιν ο Μετρητής είναι ηλεκτρονικός, οι μετρήσεις πάνε αυτόματα στην ζενίθ απ την εδα τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό 

Γιατί δεν στέλνεις εσυ μια ένδειξη;

Δημοσ.

Δες την ένδειξη σου, υπολόγισε τη διαφορά από τον τελευταίο λογαριασμό που σου ήρθε. Πολλαπλασίασε τα m3 με το 11,5 και το αποτέλεσμα πολλαπλασίασε το με την τιμή /kWh που έχεις. Πρόσθεσε 50€ χονδρικά για τα λοιπά και κράτα τα λεφτά στην άκρη. Εάν αυτοί δεν ζητάνε λεφτά, εσύ γιατί αγχώνεσαι;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Γιατί δεν στέλνεις εσυ μια ένδειξη;

Τους την έστειλα 2549 είναι το θέμα είναι ποτέ θα την στλ. Στην ζενίθ 

Δημοσ.

Άνοιξε αίτημα στο myrae κατά ΕΔΑ και μετά άλλο αίτημα κατά Ζενίθ. Αν η ΕΔΑ γράψει ότι έχει στείλει ενδείξεις στη Ζενίθ και η Ζενίθ υποστηρίζει το αντίθετο... τραβάς screenshot την απάντηση της ΕΔΑ και την επισυνάπτεις στη Ζενίθ. Στα αιτήματα για να απαντήσεις στις δικές τους απαντήσεις θα πατάς το κόκκινο. Όταν πατήσεις το πράσινο "αποδοχή" το αίτημα ολοκληρώνεται. 

6 hours ago, ekechagi said:

Εάν αυτοί δεν ζητάνε λεφτά, εσύ γιατί αγχώνεσαι;

Γιατί θα τα πληρώσει όλα μαζεμένα, δε τα γλυτώνει. 

Δημοσ.

Έχω μιλήσει και με ζενίθ, η ζένιθ απάντησε πως θέλει χρόνο για να το ελέγξουν η εδα ζήτησε εξουσιοδότηση για να μπορέσουμε να μιλήσουμε γιατί η παροχή είναι στην μητέρα μου μύλος 

Δημοσ.

Μάιος με Νοέμβριο είναι 6 μήνες.

Άρα ο λογαριασμός έρχεται κάθε 6 μήνες (?)

Αν είναι όντως έτσι θα πρέπει ο επόμενος να έρθει τον Μάιο οπότε δεν έχει αργήσει τίποτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτη φορά γίνεται αυτό, πέντε χρόνια έχουμε αέριο πρώτη φορά γίνεται πάντα κάθε δύο μήνες έρχονταν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/4/2025 στις 12:49 ΠΜ, Dina85 είπε

Τι μπορεί να φταίει; 

Κάνε καταγγελία στο myrae ή σε οποιαδήποτε αρχη μπορεί να βοηθήσει πχ συνήγορο καταναλωτή κλπ, δυστυχώς μόνο έτσι θα σε πάρουν στα σοβαρά.

Εννοείται την καταγγελία πρέπει να την κάνει αυτός ο οποίος στο όνομα του είναι η παροχή.

Επεξ/σία από Trikala_city

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...