zxcv Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την κάρτα του εταιρικού τηλέφωνου να την βάλω σαν δεύτερο νούμερο στο προσωπικό μου. Επειδή στο εταιρικό δουλεύουμε πολύ Viber, γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να έχω δύο Viber (το εταιρικό και το προσωπικό). Αν έχει σημασία να πω ότι σαν συσκευή χρησιμοποιώ iPhone. ευχαριστω
divnt Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Angvas είπε Οχι δυστυχώς δεν γίνεται. Όταν έχεις μια φυσική sim & μια esim σε iPhone μπορείς να κάνεις εναλλαγή στις κάρτες αναλόγως με ποιον αριθμό θέλεις να καλέσεις ή να στείλεις sms;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, divnt είπε Όταν έχεις μια φυσική sim & μια esim σε iPhone μπορείς να κάνεις εναλλαγή στις κάρτες αναλόγως με ποιον αριθμό θέλεις να καλέσεις ή να στείλεις sms; Δεν έχω iphone αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
divnt Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχω iphone αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε android αυτό που ρώτησε ο νηματοθέτης, γίνεται;
pp6210 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 7 ώρες πριν, divnt είπε Σε android αυτό που ρώτησε ο νηματοθέτης, γίνεται; σε samsung γινεται μεσω του secure folder, εγω ειχα 2 λογαριασμους viber ετσι, ζευγαρωμενους σε καθε ενα απο τους 2 αριθμους κινητου καθε σιμ. βεβαια οποιο μπει στο secure folder θα εχει δυσχρηστια τοσο στις ειδοποιησεις (πχ αν δεν κανεις unlock το secure folder σε ρεσταρτ δεν εχεις ειδοποιησεις) κ γενικα πρεπει να κανεις unlock καθε φορα που θες προσβαση 1
J0hn82 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Από σχεδίασης των εφαρμογών αυτών δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Δουλεύουν μόνο με έναν αριθμό. Θα βρεις μόνο workarounds όπως αυτό που περιγράφηκε για Samsung. 1
NoirMarket Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ Στις 30/6/2025 στις 1:12 ΜΜ, J0hn82 είπε Από σχεδίασης των εφαρμογών αυτών δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Δουλεύουν μόνο με έναν αριθμό. Θα βρεις μόνο workarounds όπως αυτό που περιγράφηκε για Samsung. έχεις να προτείνεις;
tyxeros Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 πμ (επεξεργασμένο) On 29/06/2025 at 23:36, divnt said: Όταν έχεις μια φυσική sim & μια esim σε iPhone μπορείς να κάνεις εναλλαγή στις κάρτες αναλόγως με ποιον αριθμό θέλεις να καλέσεις ή να στείλεις sms; Ναι γινεται. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:41 πμ από tyxeros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα