kite26 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σωστή λειτουργία προγράμματος, γιατί μου πετάγεται το μήνυμα αυτό. Τι να κάνω; Δεν είμαι καλός με τα τεχνικά και ζητάω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 23 Απριλίου από kite26
Aris_ Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kite26 said: ... Έχεις βάλει μη λατινικό όνομα χρήστη ? Επεξ/σία 23 Απριλίου από Aris_
kite26 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 39 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Κακή επιλογή. Και τώρα;
Λύση micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου Λύση Δημοσ. 24 Απριλίου Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο (ή άνοιξε την εκτέλεση) και δώσε intl.cpl Πήγαινε στην καρτέλα "Διαχείριση" και δες τι έχει στο "Γλώσσα για τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode". Αν ΔΕΝ είναι "Ελληνικά (Ελλάδος)", άλλαξε το και κάνε επανεκκίνηση. Αν δεν διορθωθεί θα έλεγα να δημιουργήσεις νέο χρήστη (με Αγγλικά γράμματα στο γκρούπ των Administrators) και αφού μεταφέρεις ότι έχεις από το παλιό προφίλ, να διαγράψεις το προβληματικό προφίλ 1
kite26 Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ωραία, βρήκα τον τρόπο, τώρα να δούμε αν παίζει σωστά η εφαρμογή. Ωραία, παίζει μια χαρά τώρα. Επειδή βαριέμαι να μεταφέρω δεδομένα, όταν θα θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή, θα μπαίνω από το λατινικό λογαριασμό. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Απριλίου από kite26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα