Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω πλέον στο σπίτι οπτική ίνα nova 500 Mbps αλλά όταν κάνω μέτρηση ταχύτητας κάποιες φορές πιάνει 20 με 30 mbps και κάποιες 200-300 mbps ενώ κανονικά στο πρόγραμμα λέει το λιγότερο 480 mbps πρέπει να πιάνω. Είμαι συνδεδεμένος μέσω WiFi και είμαι στο δωμάτιο όχι δίπλα στο ρόυτερ τι μπορεί να φταίει. Ίσως αν έβαζα ένα WiFi extender στο σωματείο βελτιωνόταν η κατάσταση?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

Καλησπέρα έχω πλέον στο σπίτι οπτική ίνα nova 500 Mbps αλλά όταν κάνω μέτρηση ταχύτητας κάποιες φορές πιάνει 20 με 30 mbps και κάποιες 200-300 mbps ενώ κανονικά στο πρόγραμμα λέει το λιγότερο 480 mbps πρέπει να πιάνω. Είμαι συνδεδεμένος μέσω WiFi και είμαι στο δωμάτιο όχι δίπλα στο ρόυτερ τι μπορεί να φταίει. Ίσως αν έβαζα ένα WiFi extender στο σωματείο βελτιωνόταν η κατάσταση?

Προφανώς το wifi φταίει, οι μετρησεις γίνονται παντα με καλώδιο 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Προφανώς το wifi φταίει, οι μετρησεις γίνονται παντα με καλώδιο 

Ένα WiFi mesh η WiFi extender θα βελτιώνε το σήμα?

Δημοσ.

Εγω συνδεσα ενα αλλο ρουτερ μεσω ethernet πανω στο main router , το εβαλα στο χωλ και πιανω κοντα 500 στις συσκευες μου (οχι παντα σταθερά αλλα καλυτερα απο τα μαξ 200 που επιανα)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Εγω συνδεσα ενα αλλο ρουτερ μεσω ethernet πανω στο main router , το εβαλα στο χωλ και πιανω κοντα 500 στις συσκευες μου (οχι παντα σταθερά αλλα καλυτερα απο τα μαξ 200 που επιανα)

Εγώ παρήγγειλα ένα wifi network access point ελπίζω να με βοηθήσει να πιάσω την μέγιστη ταχύτητα του fiber

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...