Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν χρειάζεσαι μητρική, με 5 ευρώ έχεις ανεμιστηράκι και κάνεις δουλειά.

Αυτό ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το λέτε με τόση περίσσια σιγουριά, έχω χάσει κάτι;

Η ds3h είναι πολύ βασικό μοντέλο της gb, με τα vrm και την ποιότητα που διαθέτει, αρκεί να τρέξει εως και r5 χωρίς προβλήματα. Ακόμη και σε χαμηλό Utilization πολύ αμβιβάλλω οτι θα τα βγάλει πέρα με το συγκεκριμένο cpu.

Spoiler

image.png.4d935ea98b3d734d9f0bb845f249eb4d.png

Έχοντας κάνει την πατέντα ανεμιστηράκι στα vrm επίσης θα πω οτι δεν είναι οτι καλύτερο καθώς σε σχετικά μικρό διάστημα, θα συσσωρευτεί αρκετή σκόνη στο σημείο.

Όπως και να έχει, για 5€ σίγουρα δεν έχει μεγάλη χασούρα ώστε να το δοκιμάσει...

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Αυτό ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το λέτε με τόση περίσσια σιγουριά, έχω χάσει κάτι;

Η ds3h είναι πολύ βασικό μοντέλο της gb, με τα vrm και την ποιότητα που διαθέτει, αρκεί να τρέξει εως και r5 χωρίς προβλήματα. Ακόμη και σε χαμηλό Utilization πολύ αμβιβάλλω οτι θα τα βγάλει πέρα με το συγκεκριμένο cpu.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.4d935ea98b3d734d9f0bb845f249eb4d.png

Έχοντας κάνει την πατέντα ανεμιστηράκι στα vrm επίσης θα πω οτι δεν είναι οτι καλύτερο καθώς σε σχετικά μικρό διάστημα, θα συσσωρευτεί αρκετή σκόνη στο σημείο.

Όπως και να έχει, για 5€ σίγουρα δεν έχει μεγάλη χασούρα ώστε να το δοκιμάσει...

Γιατί μιλάμε για στοκ κατάσταση, και έχοντας δει πολλά σε HWunboxed αλλά και σε δικές μου μητρικές, λίγο airflow βελτιώνει πάααρα πολύ τις θερμοκρασίες. 

Είχα μητρική του κιλού H81, με τρεις φάσεις χωρίς ψύκτρα στα VRM και έναν i74770s. Παίζαν 60κάτι βαθμούς. Με μεταλλικά ψυκτράκια και έναν 4άρι noctua έπεσε στους 31 βαθμούς.

Αντίστοιχα έχω απλή 4φασική μητρική Gigabyte Ζ370 D3 με τον 8700, που τρώει κάπου 91 βαττ σε full load. Με ένα 3cm ανεμιστηράκι στην πολύ μικρή ψύκτρα, και είμαι σε θερμοκρασίες απο 27 μέχρι 41 βαθμούς. Χωρίς ήμουν πάνω απο 60.

Σκόνη, απο την στιγμή που δεν θα φέρνει αέρα απο έξω αλλά ότι υπάρχει στο κουτί, δεν θα έχει. Εκτός αν δεν καθαρίζει σήτες και φίλτρα απο το κουτί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...