Προς το περιεχόμενο

Clair Obscur: Expedition 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγώ πλέον περιμένω να ολοκληρώσω την κεντρική ιστορία για να γράψω τελικές εντυπώσεις.

Πότε πρόλαβες κιόλας ρε? στο easy χωρίς qte's το παίζεις μωρή κουλομαρία? :P

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Πότε πρόλαβες κιόλας ρε? στο easy χωρίς qte's το παίζεις μωρή κουλομαρία? :P

Act 2 ειμαι, δεν είμαι κοντά στο τέλος.

Θέλω να δω πως θα πάει το παιχνίδι μέχρι τέλους(ιστορία/χαρακτηρες/οπλα/explore mini map κλπ) και να μην μείνω σχολιάζοντας κυρίως το Act 1.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω βρει την Arena και κάνω εξάσκηση και φαρμινγκ συγχρόνως, βλέπω να πάει μακρυά το γραμμα θα γράψω πολλές ώρες.  Επισης μολις πηρα την Sciel και ενώ οι άλλοι είναι 22 Level αυτή είναι 15 και δεν βλέπω να συγχρονίζουν τα Level γι αυτό την πήγα στην Arena να την ανεβάσω όσο είναι οι άλλοι.

Sand-Fall-Win-GDK-Shipping-2025-04-29-13

Δημοσ.
2 minutes ago, Saloufas said:

Εγώ έχω βρει την Arena και κάνω εξάσκηση και φαρμινγκ συγχρόνως, βλέπω να πάει μακρυά το γραμμα θα γράψω πολλές ώρες.  Επισης μολις πηρα την Sciel και ενώ οι άλλοι είναι 22 Level αυτή είναι 15 και δεν βλέπω να συγχρονίζουν τα Level γι αυτό την πήγα στην Arena να την ανεβάσω όσο είναι οι άλλοι.

Η αρένα δίνει ΧΡ μία φορά ανά μπός.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, seithan είπε

Η αρένα δίνει ΧΡ μία φορά ανά μπός.

Spoiler

Δεν λέω την Arena στο χωριό, έχει μια didden arena  στον κεντρικό χάρτη που δίνει συνέχεια xp σε κάθε boss.

Δημοσ.
5 minutes ago, Saloufas said:
  Hide contents

Δεν λέω την Arena στο χωριό, έχει μια didden arena  στον κεντρικό χάρτη που δίνει συνέχεια xp σε κάθε boss.

Spoiler

Μπήκα στο χωριό λίγο πρίν τερματίσω την συνεδρία μου εχτές. Δεν είναι δλδ η Αρένα που βρίσκεται ένα τσικ κάτω από τον δείκτη του ποντικιού (το όρθιο παραλληλόγραμμο με το ρόμβο εντός);;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, seithan είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μπήκα στο χωριό λίγο πρίν τερματίσω την συνεδρία μου εχτές. Δεν είναι δλδ η Αρένα που βρίσκεται ένα τσικ κάτω από τον δείκτη του ποντικιού (το όρθιο παραλληλόγραμμο με το ρόμβο εντός);;

Spoiler

Ναι αυτή είναι και δίνει συνέχεια xp σε κάθε μάχη και με τα ιδια boss.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Saloufas said:
  Reveal hidden contents

Just now, Saloufas said:
  Hide contents

Spoiler

τι να σου πώ, ο npc πάνω στο ρίνγκ σε ρωτάει όταν πας να ξαναπαίξεις τα 5 μπός, "σίγουρα θέλεις, δεν πέρνεις ΧΡ ξανα" , με νοείς έτσι; τέσπα θα το ξαναδώ όταν παίξω αργότερα σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Απόκρυψη περιεχομένων

τι να σου πώ, ο npc πάνω στο ρίνγκ σε ρωτάει όταν πας να ξαναπαίξεις τα 5 μπός, "σίγουρα θέλεις, δεν πέρνεις ΧΡ ξανα" , με νοείς έτσι; τέσπα θα το ξαναδώ όταν παίξω αργότερα σήμερα.

Δεν σου λέει οτι δεν παίρνεις xp, reward σου λεει δεν θα πάρεις 

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, psof είπε

To speed σε αυτό το turn based system δεν έχει και πολύ σημασία πιστεύω γιατί πάει πάντα μια εσύ και μια οι εχθροί. Το μόνο που ψάχνω είναι να έχει turn πρώτα αυτός που βάζει τα debuff/buffs και μετά ο dmg dealer. Δεν είναι πχ όπως στο Baldur's gate 3 οπου όλοι οι χαρακτήρες και τα mobs κάνουν roll για να βρουν τη σειρά τους. Ακόμα είμαι όμως στο ACT 1 μπορεί να κάνω λάθος.

Το Vitality που είπε ο Saloufas πιο πάνω μου φαίνεται προς το παρόν ψιλοάχρηστο γιατί όσο ζωή και να έχει κάποιος είσαι 2-3 hit αν κάνεις miss στα parry/dodge στο expert. Ισως θα κανει διαφορά όταν επενδύσεις πολύ παραπάνω αργότερα στο παιχνίδι.

Το SPEED παιζει τεράστιο ρόλο

ειδικά στο healing

36 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Έφυγε αγορά από εμένα και ας το παίζω gamepass, Deluxe Edition 35€ από CDKeys.

image.png.ca6282c6ecf9d77256bfe285dc139cc6.png

cd keys 29,89 Τωρα η κανονικη εκδοση

ληστεια για τετοιο διαμαντι !!!!

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, whiteman7 είπε

cd keys 29,89 Τωρα

Η απλή έχει 29,89€, η Deluxe 35.49€, είχα και ένα κουπόνι -10% το πήρα 33,13€ ξεφτίλα τιμή για τέτοιο παιχνίδι πραγματικά.

image.png.875a1a364187bbe60a402a9e2078bd31.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου αρέσει πάντως που λέτε ότι αξίζει τα λεφτά του, ότι είναι παιχνιδαρα κτλ αλλά το αγοράζετε από κλειδαδικα που ο δημιουργός παίρνει από ελάχιστα μέχρι και να ζημιώνεται οικονομικά εάν είναι από κλεμμένη πιστωτική.

Δικαίωμα μας φυσικά αλλά εάν το κάνετε πραγματικά για να ευχαριστήσετε τον developer, κάντε το τουλάχιστον από κανονικό κατάστημα. Έστω αργότερα σε sale

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...