dimitris21gr Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Υπερπαιχνιδαρα. Παίζω αξιοπρεπέστατη με τη 3070 αλλά χάνω συνέχεια τα dodges/parry. Θέλει λίγο να το μάθεις.
Mr Aris Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι πραγματικά απίστευτος 😍 τι είναι αυτό το πράμα. Έχουν δώσει πόνο τα παλικάρια. Δεν τη παλεύω μόνο με τη κίνηση των χαρακτήρων με εξαίρεση τη ξυπόλητη μάγισσα 🤣 που αιωρείται, έχει ωραία ροή και πάντα αυτή επιλέγω. Προσωπικά έχω βρει το σύστημα μάχης εκπληκτικό. Μάχη και χαρά ένα πράμα 🤣 Μου θύμισε λίγο και elden ring, στο ότι μπορείς να σκοτώσεις τα πάντα ανεξάρτητα το level σου, εφόσον μπορείς να αποφύγεις ή να αποκρούσεις τα χτυπήματα, πεθαίνεις πάντως για πλάκα αν δε τα καταφέρεις. Επίσης έχει πολύ ψωμί στα skills κτλ, η χαρά του setup είναι όσο προχωράς. Είναι και από τις σπάνιες περιπτώσεις, όπου ιστορία και gameplay μου αρέσουν πάρα πολύ. Absolute cinema σε όλα του 2
Mr Aris Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Απίστευτο τραγούδι Ένα ποτήρι κρασί λείπει από το camp όταν βάζω στο γραμμόφωνο αυτό το κομμάτι 😅 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Gustavo approves 🤣 1
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 πμ 20 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η μουσική του είναι καταπληκτική. Η μουσική και τα κορίτσια 😁😛 1
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 μμ Μόλις τελείωσα το act 1,καλά τι έγινε ρε συς? Δεν το περίμενα,μεγάλη ανατροπή. 3
dsi44 Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 μμ κρατησου ερχονται αλλες δυο ανατροπες... 1
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 μμ 29 λεπτά πριν, dsi44 είπε κρατησου ερχονται αλλες δυο ανατροπες... Χαχα,κρατιέμαι 😁
ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 11:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:10 μμ (επεξεργασμένο) Τίτλοι τέλους έπεσαν από αύριο θα το πάρω ξανά από την αρχή να το εμπέδωσω καλύτερα !! Επεξ/σία Κυριακή στις 11:11 μμ από ultraex2003 1
Sarandis Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 μμ Tέλος και γώ, 80 ώρες στο expert. Έπος, δε λέω τίποτα άλλο. Αν κάποιος δυσκολεύεται, βάλτε το στο easy, βάλτε mods, κάτι, μην το παρατήσετε. 2
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 11:33 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 11:33 πμ Χωρίς να spoilάρετε, το ξεκίνησα και είμαι ακόμα πολύ αρχή, στις 4-5 ώρες παιχνιδιού περίπου. Θέλω να ρωτήσω το εξής, γιατί κάπου έχω χαθεί: έπρεπε να γνωρίζω πράγματα story-wise πριν ξεκινήσω το game; Γιατί κάπου έχω χαθεί εντελώς, δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου σεναριακά. Συμβαίνουν πράγματα που θεωρώ ότι οι writers είχαν ως δεδομένο ότι θα τα καταλάβαινα στο σημείο που λαμβάνουν χώρα, αλλά αντιθέτως, μπερδεύομαι όλο και περισσότερο. Κάνω λάθος; Θα βγάλω άκρη αργότερα ή να το ξαναρχίσω από την αρχή, πιο προσεκτικά αυτή την φορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα