Προς το περιεχόμενο

Clair Obscur: Expedition 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Μπηκα μολις Act 3. Δηλαδη προτεινεις να συνεχισω καρφι με story και να αφησω για μετα (endgame) τα υπολοιπα;

Πρώτα κάνε max τα relationships με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, μετά τελείωσε με το Act 3 μέχρι να δεις τα credits και μετά κάνε τις υπόλοιπες endgame περιοχές και ειδικότερα το endless tower, τον ιπτάμενο δράκο/φιδι στην μέση του map και το Renoir's Drafts με το δυσκολότερο boss του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, psof είπε

Πρώτα κάνε max τα relationships με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, μετά τελείωσε με το Act 3 μέχρι να δεις τα credits και μετά κάνε τις υπόλοιπες endgame περιοχές και ειδικότερα το endless tower, τον ιπτάμενο δράκο/φιδι στην μέση του map και το Renoir's Drafts με το δυσκολότερο boss του παιχνιδιού.

Ωραίος. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Και ήμουν στη φάση που κυνηγούσα να μαξαρω τα relationships.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, psof είπε

Είναι εύκολο να χάσεις την περιοχή που βρίσκεται ο S.....N. Είναι στη μέση της θάλασσας σε σημείο όπως αυτα που μαζευει Lumina points o Εσκιέλ. Νομίζω λέγεται Renoir's Drafts. Είναι μακράν το δυσκολότερο και θεαματικότερο boss. Μην το παραλείψεις! Είναι ο Starscourge Radahn του παιχνιδιού.

Eπιβεβαιώνω, με σπάει κάνα μισάωρο αλλά θα τον μάθω, θέμα χρόνου είναι. Ερώτηση, πήγες lvl 99; Έχω φτάσει 92 και δεν κουνάει με τίποτα για το achievement.

Spoiler

Το farming στο renoir drafts παίρνει λίγο ώρα, δεν έχω βρεί τρόπο να τα τελειώνω σε 2-3 turns. Στο dark shores τα σκοτώνω γρήγορα και παίρνω 3m xp σε κάνα 2λεπτο αλλά το xp ανεβαίνει με το ζόρι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Eπιβεβαιώνω, με σπάει κάνα μισάωρο αλλά θα τον μάθω, θέμα χρόνου είναι. Ερώτηση, πήγες lvl 99; Έχω φτάσει 92 και δεν κουνάει με τίποτα για το achievement.

Απόκρυψη περιεχομένων

Το farming στο renoir drafts παίρνει λίγο ώρα, δεν έχω βρεί τρόπο να τα τελειώνω σε 2-3 turns. Στο dark shores τα σκοτώνω γρήγορα και παίρνω 3m xp σε κάνα 2λεπτο αλλά το xp ανεβαίνει με το ζόρι.

Όταν ολοκλήρωσα τα πάντα 92 ήταν το max level που είχα το οποίο είναι τρελό overlevel για το Act 3/τέλος. Νομίζω πρέπει να πας εκεί γύρω στα 50-60 level κανονικά. Δεν είχε νόημα για μένα για παραπάνω. Τζάμπα farming χωρίς extra content θα ήταν.

Αποτι βλέπω πολλοί streamers την πατησαν με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω πρέπει να το πατσάρουν έτσι ώστε ο επίλογος του παιχνιδιού να κάνει scale μαζί με σένα.

Επεξ/σία από psof
Δημοσ.

52 τέλειωσα το story, έχω ψάξει κάθε περιοχή και είμαι 92. Μένει ο κύριος πάνω που λέγαμε και το lvl 99 για να κάνω και όλα τα achievements. Θα το δω αφού τον νικήσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Sarandis είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Βαλε dci p3 απο τo creators mode ,εχω παθει πλακα  με τα χρωματα του παιχνιδιου ,τρομερο!

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Βαλε dci p3 απο τo creators mode ,εχω παθει  με τα χρωματα του παιχνιδιου ,τρομερο!

Ώπααα.

Επιβεβαιώνω. Τώρα θα τρώω ξύλο με ακόμα καλύτερα χρώματα.

• Haha 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Ώπααα.

Επιβεβαιώνω. Τώρα θα τρώω ξύλο με ακόμα καλύτερα χρώματα.

Spoiler

γενικα οπου δεν υπαρχει hdr να δοκιμαζεις το P3 ,τις περισσοτερες φορες ειναι πιο ωραιο απο το standard mode

• Thanks 1
Δημοσ.

Πειραματίζομαι με το κρυφό boss, παίζω με το build, σκέφτομαι πως θα το κάνω, τελικά μου ήρθε η θεία επιφοίτηση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

No spoiler, για το δράμα

Spoiler

fTPqVuO.jpeg

Δημοσ.

Διάβαζα πόσο καλό είναι και περίμενα πως κ πως να τελειώσω το metaphor για να το πιάσω και επιτέλους σήμερα το ξεκίνησα. 

Ρε τι παιχνιδαρα είναι αυτή? Τι φτιάξανε οι άνθρωποι? Το 3ο παιχνίδι τα τελευταία 15 χρονια μετά το Elden Ring και το TLOU που μ έχει κάνει να ενθουσιαστω τόσο μέσα σε λίγες ώρες.

Δημοσ.

Φύγε απο δω, μη διαβάζεις τίποτα γενικά, αν και δύσκολο με το χαμό που γίνεται να μην πάρει κάτι το μάτι σου, ζήστο και τα λέμε σε κάνα 80άρι ώρες :P Εγώ είχα τελειώσει το nier automata λίγε μέρες πριν το πιάσω, απο σοκ σε σοκ πήγα.

• Like 2
Δημοσ.

Τίτλοι τέλους και εδώ μαζί με μερικά optional quests. Λίγο παραπάνω από 35 ώρες συνολικά. Δεν είμαι τόσο complenionist για να το ξεψαχνίσω, οπότε προχωράω σε κάτι άλλο. Πολύ ωραία εμπειρία. Καιρό είχε να με τραβήξει story τόσο πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...