Προς το περιεχόμενο

Clair Obscur: Expedition 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chrisde είπε

Το αναφέρω στο πρώτο ποστ που έκανα όταν δημιούργησα το θέμα. Άμα το θεωρείς προχειρογραμμένο μπορείς να προσθέσεις ό,τι θεωρείς ότι λείπει.

ε να με σχωράς, δε το είδα, αλλά και πάλι εκεί που είναι γραμμένο...

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά το new game+ είναι τα γνωστά? όλα τα όπλα κτλ level και ικανότητες που είχες μεταφέρονται στο νέο ξεκίνημα + παραπάνω δυσκολία? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξεκίνησα σήμερα. Τί  ε π ο ς!
Και δυσκολεύομαι με τα turn based παιχνίδια, αλλά όπως είναι δομημένο με τραβάει τέρμα!

Tο παιχνίδι έχει fsr γενικά; Γιατί μόνο τα TSR και XESS έχει η εκδόση του gamepass.
Frame gen?
ωτάω γιατί συνήθως οι gamepass εκδόσεις είναι καμιά δεκαετία πίσω στα builds που δίνουν να παίξουμε. To gamepass έχει την build 56442.

Αν είναι να το πάρω στο steam να τελειώνει η δουλειά!

edit:
το πήρα στο steam! Μια για πάντα δικό μου, δε χρειάζεται καν να το ολοκληρώσω για να πω από τώρα ότι μάλλον είναι το goty για φέτος!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Είναι τόσο καλό ρε παιδιά?

Θέλω να το δοκιμάσω αλλά με απωθεί το σύστημα μάχης!

Δημοσ.

-------------

24 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

είναι Π Ο Λ Υ καλό!
Ούτε και γω την παλεύω με τα turn based, αυτό όμως το πάει ένα βήμα παρακάτω με το πώς είναι το σύστημα μάχης.

είτε 🏴‍☠️είτε βάζεις μια μικρή συνδρομή στο gamepass και το δοκιμάζείς!

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, AntonisKo said:

Πρώτη φορά έπαιξα turned based παιχνίδι,στο easy mode βέβαια, αλλά το παιχνίδι είναι έπος!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το ξεκίνησα σήμερα. Τί  ε π ο ς!
Και δυσκολεύομαι με τα turn based παιχνίδια, αλλά όπως είναι δομημένο με τραβάει τέρμα!

Tο παιχνίδι έχει fsr γενικά; Γιατί μόνο τα TSR και XESS έχει η εκδόση του gamepass.
Frame gen?
ωτάω γιατί συνήθως οι gamepass εκδόσεις είναι καμιά δεκαετία πίσω στα builds που δίνουν να παίξουμε. To gamepass έχει την build 56442.

Αν είναι να το πάρω στο steam να τελειώνει η δουλειά!

edit:
το πήρα στο steam! Μια για πάντα δικό μου, δε χρειάζεται καν να το ολοκληρώσω για να πω από τώρα ότι μάλλον είναι το goty για φέτος!

δεν εχει fsr για τους amd fans  μονο Tsr και Xess για τους nvidia fans Dlss και Xess

το  56442  ειναι το τελευταιο εως τωρα update

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Απλώς έχετε στο νου σας ότι το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο στο δεύτερο act, τουλάχιστο αν δεν ασχοληθείς με το σεταρισμα των ηρώων , και υπερβολικά εύκολο στο  τρίτο act, εκτός αν πας επίτηδες με ότι να ναι pictos. Πραγματικά  αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι devs. 

Μη δείτε τίποτα για την ιστορία, όλα εξηγούνται, επίσης όλα τα έξτρα έχουν κάτι να προσφέρουν στην ιστορία, δεν είναι τράβα σώσε το μπουμπη από το δέντρο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

δεν εχει fsr για τους amd fans  μονο Tsr και Xess για τους nvidia fans Dlss και Xess

το  56442  ειναι το τελευταιο εως τωρα update

ττττωρα πια το αγόρασα, τα είδα :3 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν δεν μπορώ να στείλω με one shot αυτόν τον τυπά στο Red Woods στην αρχή του New Game + hard,ο Simon θα μας τον φορέσει💀
IMG-2121.jpg

Ok,next stop 1 bill dmg💪
Ciel με Fortune's Fury,Vestro με Sireso και offensive Pictos για Maelle
IMG-2129.jpg

Επεξ/σία από Westbaum
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2025 στις 12:03 ΠΜ, Westbaum είπε

Aν δεν μπορώ να στείλω με one shot αυτόν τον τυπά στο Red Woods στην αρχή του New Game + hard,ο Simon θα μας τον φορέσει💀

Πραγματικά ο Simon στο NG+ είναι για γέλια και κλάματα. Ετοιμάσου για πολύ ξύλο. Εχθές έγινε πλατίνα κι από μένα αυτή η ατελείωτη παιχνιδάρα. Ψήνετε μήπως ένα νέο SPOILER thread για να συζητήσουμε την ιστορία και τον κόσμο του παιχνιδιού όσοι το τερματίσαμε;

186fb93b-313f-4bb7-a6e5-1d9e53a99186.jpg

Επεξ/σία από Doberjohnny
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θεωρώ σωστό να ανοίγονται 2 threads για το ίδιο παιχνίδι, καλύτερα εδώ imho με spoiler tag. Και για να κάνω την αρχή:

Spoiler

Θεωρώ το Verso's ending πιο ταιριαστό στο πνεύμα και στο νόημα του παιχνιδιού. Προφανώς δεν είναι τέλειο μιας και καταστρέφεται ο καμβάς/κόσμος/Lumiere και όλα τα συνεπακόλουθα, αλλά αυτό ήταν κατ' εμέ και το νόημα του παιχνιδιού. Η απαγκίστρωση από το ψεύτικο/παρήγορο και η συνέχιση της αληθινής και επώδυνης ζωής. Μπορεί να πει κανείς ότι και τα δυο φινάλε ήταν ακραία και επομένως μια ενδιάμεση λύση να ήταν ιδανική όπως θα έλεγε σωστά και λογικά όπως πάντα σκεπτόμενη η αγαπημένη μου Lune, αλλά η μοίρα των καλλιτεχνών είναι να είναι ακραίοι και συναισθηματικοί, επομένως that's to be expected καλώς ή κακώς.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.
On 28/05/2025 at 00:03, Westbaum said:

Ok,next stop 1 bill dmg💪
Ciel με Fortune's Fury,Vestro με Sireso και offensive Pictos για Maelle
IMG-2129.jpg

Και γώ που νόμιζα οτι τα 10mil ήταν extreme...
Για αυτό μπήκα στο thread. Κάνω τώρα το flying manor και με μαξαρισμένο meddalum και maelle με 400 lumina και καπου 85 level κάνω σχεδόν two shot όλα τα bosses. Και δεν μπορώ να πω οτι το διασκεδάζω. 

Νομίζω είναι το μόνο "αρνητικό" σημείο του παιχνιδιού οτι είτε θα είναι τρομερά δύσκολο είτε θα κάνεις μονοχιτα τα πάντα και δεν θα παίζεις καν τα fights. Δεν έχουνε βρεί μια καλή λύση του να είναι τόσο όσο. Τόσο όσα ήταν στον dualliste και γενικά προς το τέλος του act1/2. Μετά αρχίζει και σπάει.

Τον simon πχ δεν έχω κανένα σκοπό να τον βγάλω με το Σταυρό στο χέρι. Μόνο με κάποιο build σα το δικό σου. Έτσι χάνεται λίγο και η μαγεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...