Προς το περιεχόμενο

Clair Obscur: Expedition 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Mr Aris said:

Δυστυχώς την άλλη ψηλά, επειδή με ψάρωσε το παιχνίδι, με το δυο φορές bro are you sure about that 🤣, πήγα πριν το new game+, η μάχη ήταν σα mob στο world map ούτε θυμάμαι τι και αν έκανε επίθεση, ε ναι έτσι δε παίζεις... 

Μόλις μπηκα να γραψω το ιδιο. Εχει εκει build up hype, are you sure ktl και εκανα κυριολεκτικά ενα χιτ 15m και πεθανε oneshot. 😅

• Haha 1
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτά είναι 

Challenge Modifiers (Act III onward)
At flag checkpoints, players can now:

Limit max player damage to 99,999 or 999,999

Multiply enemy HP by x2, x5, x10, x20, x50, or x100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε παίδες,τι φοβερό story έχουν γράψει?! Τι φοβερή ηθοποιοί!! Απίστευτη διάλογοι,δεν ξέρω ρε συς αλλά νομίζω είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στην ζωή μου σε ότι αφορά το story και μουσική,

Είναι 10 στα 10 χωρίς δεύτερη σκέψη

Story:11/10

Μουσική:11/10

Γραφικά:9/10

Battle animations:9/10

in-game animations 7/10

Παίξτε το μέχρι τέλους.

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο ήταν αλλά ξενέρωσα που..

Spoiler

Σκότωσαν τον Gustave..Τον Renoir θα τον σκότωνε με το γάντι αν δεν ήταν immortal :P 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Συνολικά το παιχνίδι ειναι από τα 3-4 σημαντικότερα αυτής της γενιάς κονσολών. Εντυπωσιάζει σε τόσους τομεις ταυτόχρονα. Τα έχετε πει, τα εχουν πει πολλοι στο ίντερνετ, δε βλεπω λογο να τα ξαναπω. Αυτο για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος είναι οτι μετα το τέλος του παιχνιδιού εχει ...καμια 20ωρες επιπλέον περιεχόμενο. Και οχι ανοησίες, ουσιαστικό περιεχόμενο. Και δεν τα εκανα κ ολα.

Τελος από εμένα στις 63-64 ωρες.

Έπεσε ο Simon ..στο easy . Μονο για αυτόν γύρισα τη δυσκολία μιας κ δεν ειμαι διατεθειμένος να κανω grinding για luminas κυρως. 91 λεβελ verso maelle στο 86 sciel monoko καπου ενδιάμεσα η lune.

Γύρω στα 200 luminas. Μεχρι εδώ δεν εκανα καθόλου grinding δηλαδή να παω στους ίδιους εχθρούς ξανα κ ξανά κ δε θα χάσω την ωρα μου

Λοιπόν στο easy μετά το νεο patch το dodging ειναι πολυ πιο εύκολο. Βασικά στη δεύτερη φάση του simon απλα σπαμαρεις το Dodge στα τυφλά, στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτή η κίνηση που τους χτυπάει κ τους 3 με χτυπάει κ παλι κ αλλη μια με μπερδεύει που δε θυμάμαι το ονομα της. Powerful long κ short combos φευγουν αερα μονο στη short θελει λιγο προσοχη για το αλματακι μετα το δεύτερο αλμα του Σιμον

Ειχα αποφασίσει οτι δεν θα κανω grinding απλα ότι κάνω μεχρι χθες. Αλλιως βλεπω youtube τι γίνεται οταν νικας σιμον κ αφηνω στην άκρη το παιχνίδι. Ακομα κ στο easy εφαγα πολύ ξυλο κ τελος τελος . Youtube ε και κατα λαθος επεσα κ oneshot build κ ειδα ενα pictos που ειχα ξεχάσει! Ειπα να το δοκιμάσω κ με 2-3 προσπάθειες επεσε

Ενα pictos απο 14 εκατομμύρια damage το πηγε στα 21 εκατομμύρια στο πρωτο χιτ της δεύτερης φασης !!

• Like 2
Δημοσ.

Μπείτε το παρακάτω λινκ ΜΟΝΟ αν εχετε τελειώσει το παιχνίδι υπαρχουν πολύ σημαντικά spoiler για τα πάντα. Είναι μια συζήτηση που ειχα πριν λίγες μέρες με ...το chat gpt . Οπως θα δείτε λέει ανοησίες καποιες φορες κ το διορθώνω αλλά έχουν νοημα πολλα πράγματα που λέει. Αν εχετε το χρόνο ριξτε μια ματια ειναι κατεβατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι παίζει να είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ever. Τελευταία φορά που με καθήλωσε έτσι παιχνίδι ήταν το God of Wars…

Έχω 22 ώρες μέσα σε 3 μέρες και ένα μόνο έχω να προσθέσω:

GOTY ασυζητητί !

Επεξ/σία από Zus
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...