nikos5800 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Μπορεί να μην έχει manual save αλλά μπορείς να το κάνεις να κάνει save κάνοντας κάποιες ενέργειες όπως (σε περίπτωση που δεν ξέρεις: Συλλέγοντας items (αρκεί να μην σε κυνηγάνε οι εχθροί) Αλλάζοντας όπλα ή lumina κτλ Κάνοντας exploring μιας και σε κάποια σημεία, υπάρχουν checkpoints Στα camps Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ίσως, μελλοντικά να το προσθέσουν και αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι διαφορετικοί οι τρόποι στον υπολογιστή. (Σε κονσόλες, έτσι γίνεται...) Ναι αυτά τα ξέρω,δεν λέω ότι δεν έχει συχνά saves,έχει και παρά έχει απλά σε story telling rpg θέλω να βάζω από μόνος μου όταν έχω φτάσει στην αποκορύφωση σε κάποιο σημείο στο story για να το ξανά παίξω το σημείο εκείνο κάποια στιγμή 👍 Επεξ/σία 9 Ιουλίου από nikos5800 1
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 22 ώρες πριν, nikos5800 είπε Ναι αυτά τα ξέρω,δεν λέω ότι δεν έχει συχνά saves,έχει και παρά έχει απλά σε story telling rpg θέλω να βάζω από μόνος μου όταν έχω φτάσει στην αποκορύφωση σε κάποιο σημείο στο story για να το ξανά παίξω το σημείο εκείνο κάποια στιγμή 👍 αυτό είναι το ιδανικό αλλά σε game όπως το expedition που στηρίζεται σε σύστημα κονσόλας για τα save είναι φοβερά δύσκολο. Πάντως πολύ καλό game. Το έχω αρχίσει και εγώ στο PS5 το έχω καταευχαριστηθεί και μου αρέσει πάρα πολύ και το υβριδικό turn based σύστημα μάχης με την action αποφυγή. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου Μόλις το τελείωσα, σκάρτες 40 ώρες μου πήρε. Διάλεξα το κακό φινάλε και μετά είδα το καλό στο yt. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είχα πολύ καιρό να βιώσω τέτοιο συναισθηματικό roller coaster, απίστευτο story-telling, εξαιρετικοί και πολύπλοκοι χαρακτήρες, μεστό gameplay που το ένιωσα σαν real-time με τα κόλπα που έχουν προσθέσει. Ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορώ να του προσάψω είναι «μεγαλειώδες». Παρόλο που το έπαιξα στο Game Pass, θα μπει για αγορά τις επόμενες μέρες, μόνο και μόνο για την επιβράβευση, μπας και δούμε και άλλα games σε τέτοιο επίπεδο. Άνετα μπαίνει στο Top 10 μου και μάλιστα είναι game που πρέπει να παιχτεί από όλους ανεξαιρέτως, ακόμα και αν δεν είναι gamers. Ατόφιο 10 στα 10. 11 1
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Moυ αρέσει αρκετά που στο σύστημα μάχης μπορείς να χρησιμοποιείς αρκετά combo συνδυάστηκα που το ένα να εκμεταλεύεται το άλλο. Με το burn και με το ice που κερδίζεις AP αν το enemy είναι σε burn state κάνω παπάδες συν μετά ότι τους ρίχνω στο καπάκι με τα ap που κέρδισα aoe lighting και τους αποτελειώνω Επεξ/σία 15 Ιουλίου από chek2fire 2
planetman Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Ξεκίνησα το παιχνίδι κι εγώ μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που γράφετε. Σε βάζει πολύ ωραία στον κόσμο του, όμως ρε παιδιά, οι μάχες με κουράζουν απίστευτα. Παίρνουν πολύ χρόνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις αποφεύγουμε ή με κάποιο τρόπο να παίρνουν λιγότερο χρόνο; (μη με βρίσετε)
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 hours ago, planetman said: Ξεκίνησα το παιχνίδι κι εγώ μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που γράφετε. Σε βάζει πολύ ωραία στον κόσμο του, όμως ρε παιδιά, οι μάχες με κουράζουν απίστευτα. Παίρνουν πολύ χρόνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις αποφεύγουμε ή με κάποιο τρόπο να παίρνουν λιγότερο χρόνο; (μη με βρίσετε) Βάλε το στο auto, αρχικά. Μετά από λίγη ώρα θα σου βγαίνουν αυτόματα οι επιλογές, εγώ από την μέση της πρώτης Act και μετά δεν κοίταζα καν skills, ήξερα τι κάνει το καθένα και σε ποια θέση είναι. Μου έβγαιναν αυτόματα. Μάθε και τις επιθέσεις των mobs για να βγάζεις counters, θα κρατάνε πολύ λιγότερο οι μάχες.
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 4 ώρες πριν, planetman είπε Ξεκίνησα το παιχνίδι κι εγώ μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που γράφετε. Σε βάζει πολύ ωραία στον κόσμο του, όμως ρε παιδιά, οι μάχες με κουράζουν απίστευτα. Παίρνουν πολύ χρόνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις αποφεύγουμε ή με κάποιο τρόπο να παίρνουν λιγότερο χρόνο; (μη με βρίσετε) Πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο βασικός μηχανισμός τους είναι οι μάχες. Αν δεν σου αρέσουν δύσκολα θα σε κρατήσει το game.
bill_viper Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Στις 20/7/2025 στις 9:42 ΠΜ, planetman είπε Ξεκίνησα το παιχνίδι κι εγώ μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που γράφετε. Σε βάζει πολύ ωραία στον κόσμο του, όμως ρε παιδιά, οι μάχες με κουράζουν απίστευτα. Παίρνουν πολύ χρόνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις αποφεύγουμε ή με κάποιο τρόπο να παίρνουν λιγότερο χρόνο; (μη με βρίσετε) Αυτός είναι και ο λόγος που ναι μεν έχει φανταστική ατμόσφαιρα, τρομερή μουσική, έχω φτάσει ένα κλικ πριν το τελειώσω αλλά το βαριέμαι αφάνταστα, να μπω, να κάνω πάλι τις ίδιες και ίδιες μάχες, και πλέον αν και στην αρχή με είχε εξιτάρει τώρα δε με καίει καν να το τελειώσω..!!
chrisde Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου Βασικά ειδικά προς το τέλος αν κάνεις όλα τα optional γίνεσαι τόσο overpowered που οι μάχες κρατάνε ελάχιστα και αυτό πολλοί θεωρούν ως το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού (υπάρχουν βέβαια λύσεις για αυτό). Ο πιο δύσκολος optional αντίπαλος δεν μου πήρε πάνω από 4 λεπτά.
Mr Aris Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Ξεκίνησαν pre order για CD και vinyl του soundtrack του παιχνιδιού αν κάποιος ενδιαφέρεται https://www.expedition33.com/soundtrack 2
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Mr Aris είπε Ξεκίνησαν pre order για CD και vinyl του soundtrack του παιχνιδιού αν κάποιος ενδιαφέρεται https://www.expedition33.com/soundtrack 8 σιντιά και βινίλια; πωωω, χαμός! που α τα παίξουμε; Μόνο στο αμάξι έχω cd player πχια. 1
zazoum Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Έτοιμος να το αγοράσω. Φοβάμαι να διαβάζω reviews, θέλω να έχω τελείως καθαρή αίσθηση όταν το παίξω. Μια ερώτηση: Με το πιστόλι κάνεις aim πάνω στον εχθρό. Γιατί αυτό; Έχει σημασία σε ποιο σημείο του σώματος θα τον χτυπήσεις; Δεύτερη ερώτηση: Μια ζωή ονειρεύομαι ένα παιχνίδι σαν το vagrant story, όποιος το θτμάται. Εκεί είχε σημασία το combo και το σημείο του σώματος που χτυπάς. Χωρίς να μου το χαλάσετε, μοιάζει καθολου το σύστημα μάχης με το Vagrant Story?
lucanis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου @zazoum Εμένα με χάλασε τρομερά το ότι μετά από μισή ώρα παιχνιδιού δεν είχα καταλάβει χρηστό για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Θεωρώ δηλαδή ότι στο κομμάτι tutorial απέτυχε το game. Ισως το ξαναπιάσω μετά από πολύ καιρό αλλά και πάλι δεν καίγομαι. 1
zazoum Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 minutes ago, lucanis said: @zazoum Εμένα με χάλασε τρομερά το ότι μετά από μισή ώρα παιχνιδιού δεν είχα καταλάβει χρηστό για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Θεωρώ δηλαδή ότι στο κομμάτι tutorial απέτυχε το game. Ισως το ξαναπιάσω μετά από πολύ καιρό αλλά και πάλι δεν καίγομαι. τεσπα... το αγόρασα δεν κρατιόμουν 😛 να δω τώρα πώς θα κάνω δουλειά αμα κολήσω πάλι με τα turn-based 1
lucanis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου @zazoum Εντάξει καλά έκανες.Αλλωστε είμαι πολύ ισχνή μειοψηφία.Στους περισσότερους άρεσε τρομερά το game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα