nikos5800 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Μπορεί να μην έχει manual save αλλά μπορείς να το κάνεις να κάνει save κάνοντας κάποιες ενέργειες όπως (σε περίπτωση που δεν ξέρεις: Συλλέγοντας items (αρκεί να μην σε κυνηγάνε οι εχθροί) Αλλάζοντας όπλα ή lumina κτλ Κάνοντας exploring μιας και σε κάποια σημεία, υπάρχουν checkpoints Στα camps Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ίσως, μελλοντικά να το προσθέσουν και αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι διαφορετικοί οι τρόποι στον υπολογιστή. (Σε κονσόλες, έτσι γίνεται...) Ναι αυτά τα ξέρω,δεν λέω ότι δεν έχει συχνά saves,έχει και παρά έχει απλά σε story telling rpg θέλω να βάζω από μόνος μου όταν έχω φτάσει στην αποκορύφωση σε κάποιο σημείο στο story για να το ξανά παίξω το σημείο εκείνο κάποια στιγμή 👍 Επεξ/σία 9 Ιουλίου από nikos5800 1
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 22 ώρες πριν, nikos5800 είπε Ναι αυτά τα ξέρω,δεν λέω ότι δεν έχει συχνά saves,έχει και παρά έχει απλά σε story telling rpg θέλω να βάζω από μόνος μου όταν έχω φτάσει στην αποκορύφωση σε κάποιο σημείο στο story για να το ξανά παίξω το σημείο εκείνο κάποια στιγμή 👍 αυτό είναι το ιδανικό αλλά σε game όπως το expedition που στηρίζεται σε σύστημα κονσόλας για τα save είναι φοβερά δύσκολο. Πάντως πολύ καλό game. Το έχω αρχίσει και εγώ στο PS5 το έχω καταευχαριστηθεί και μου αρέσει πάρα πολύ και το υβριδικό turn based σύστημα μάχης με την action αποφυγή. 1
Moderators Malthador Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Μόλις το τελείωσα, σκάρτες 40 ώρες μου πήρε. Διάλεξα το κακό φινάλε και μετά είδα το καλό στο yt. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είχα πολύ καιρό να βιώσω τέτοιο συναισθηματικό roller coaster, απίστευτο story-telling, εξαιρετικοί και πολύπλοκοι χαρακτήρες, μεστό gameplay που το ένιωσα σαν real-time με τα κόλπα που έχουν προσθέσει. Ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορώ να του προσάψω είναι «μεγαλειώδες». Παρόλο που το έπαιξα στο Game Pass, θα μπει για αγορά τις επόμενες μέρες, μόνο και μόνο για την επιβράβευση, μπας και δούμε και άλλα games σε τέτοιο επίπεδο. Άνετα μπαίνει στο Top 10 μου και μάλιστα είναι game που πρέπει να παιχτεί από όλους ανεξαιρέτως, ακόμα και αν δεν είναι gamers. Ατόφιο 10 στα 10. 9
chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 μμ (επεξεργασμένο) Moυ αρέσει αρκετά που στο σύστημα μάχης μπορείς να χρησιμοποιείς αρκετά combo συνδυάστηκα που το ένα να εκμεταλεύεται το άλλο. Με το burn και με το ice που κερδίζεις AP αν το enemy είναι σε burn state κάνω παπάδες συν μετά ότι τους ρίχνω στο καπάκι με τα ap που κέρδισα aoe lighting και τους αποτελειώνω Επεξ/σία Τρίτη στις 03:02 μμ από chek2fire 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα