>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου On 12/05/2025 at 17:01, akoinonitos said: Βαλε dci p3 απο τo creators mode ,εχω παθει πλακα με τα χρωματα του παιχνιδιου ,τρομερο! Μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω εδώ?
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 6 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε Μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω εδώ? Καλημερα ,αφορα ρυθμισεις συγκεκριμενου μονιτορ οχι του παιχνιδιου. 1
Mr Aris Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Στο παιχνίδι επιβάλλεται πάντως να προσθέσουν map markers, εγκληματική παράληψη 🤣, δηλαδή αν '' πρέπει '' να πάρεις, κάνεις τα πάντα, πας σε χαρτί μολύβι 🤣, γίνετε χαμός από εξτραδακια 3
Parapas Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 13 hours ago, Mr Aris said: Στο παιχνίδι επιβάλλεται πάντως να προσθέσουν map markers, εγκληματική παράληψη 🤣, δηλαδή αν '' πρέπει '' να πάρεις, κάνεις τα πάντα, πας σε χαρτί μολύβι 🤣, γίνετε χαμός από εξτραδακια https://mapgenie.io/clair-obscur-expedition-33 1
naruto14 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Mr Aris είπε Στο παιχνίδι επιβάλλεται πάντως να προσθέσουν map markers, εγκληματική παράληψη 🤣, δηλαδή αν '' πρέπει '' να πάρεις, κάνεις τα πάντα, πας σε χαρτί μολύβι 🤣, γίνετε χαμός από εξτραδακια Είναι ίσως ο λόγος που δεν συνέχισα μετά το finale. Δεν είχα την όρεξη να περιπλανιεμαι παντού ξανά και ξανά αφού δεν μπορούσα να θυμηθώ τι είχα αφήσει και ποια bosses είναι για το level μου. Ειδικά στα bosses, πρέπει να τα ξεκινήσεις να δεις πως πάει και να κάνεις restart αν είναι unplayable για να πας αλλού. Εφόσον στις δύσκολες περιοχές είχε την ένδειξη danger πριν μπεις, ήταν τόσο δύσκολο να την προσθέσουν και στο world map αλλά και πάνω από τα bosses με ένα σύμβολο για να ξέρουμε να μην τα πλησιάσουμε εξαρχής; Επεξ/σία 18 Μαϊου από naruto14 2
Sarandis Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Αφού δεν έχει photomode, ξεκίνησα ένα new game. Απαράδεκτο. Δεν ήθελα καθόλου. No spoilers, απλά για να μη γίνει σεντόνι. Spoiler 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Προσωπικά είχα μεγάλο θέμα με τη θολούρα, σε σημείο που σκεφτόμουν να το παρατήσω μέχρι να ωριμάσει λίγο το παιχνίδι. Αλλά ψάχνοντας εδώ μαζί με ένα βίντεο (κυρίως για όσους έχουν nvidia) έφτιαξε λίγο τη φάση. Τα βασικά είναι: ClairObscurFix Mod > (σημαντικό: αλλάζουμε το sharpness σε 0.5 στο ClairObscurFix.ini) DLSS 4 Preset K: οδηγίες απο το βίντεο Mod για λίγα παραπάνω fps > Ultra Quality Πέρα από αυτά το παιχνίδι τα σπάει μέχρι στιγμής. Θέλεις λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβεις το timing του dodge (to parry είναι αρκετά δύσκολο) αλλά από κει και πέρα δεν περίμενα ένα real time στοιχείο να ταιριάζει τόσο πολύ σε turn based παιχνίδι. 1
Mr Aris Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 18/5/2025 στις 4:06 ΜΜ, >-Nosakos<- είπε δεν περίμενα ένα real time στοιχείο να ταιριάζει τόσο πολύ σε turn based παιχνίδι. Απολαυστικές οι μάχες, ούτε εγώ το περίμενα . Βγάλανε και για pre order το παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται https://www.expedition33.com/monolith-set
Mitroglou7 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Το τελείωσα και γω. Δε θα πω πολλά. Είναι όχι απλά το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει εδώ και χρόνια αλλά στις τοπ εμπειρίες που είχα ever στο gaming. 5
Silverage Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 4 ώρες πριν, Mr Aris είπε Βγάλανε και για pre order το παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται https://www.expedition33.com/monolith-set Ναι αλλά το στέλνουνε απο Αγγλία οπότε θα έχει και τελωνείο.
chrisde Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 21 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Το τελείωσα και γω. Δε θα πω πολλά. Είναι όχι απλά το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει εδώ και χρόνια αλλά στις τοπ εμπειρίες που είχα ever στο gaming. Για μένα προσωπικά είναι top3 μαζί με FFVII και Xenogears. Πολύ προσεγμένο παιχνίδι, έχουν σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα συναισθήματα που σου δημιουργεί είναι απαράμιλλα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Btw το παιχνίδι υπάρχει στο gamepass, δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί μεγάλο πρόβλημα τα προχειρογραμμένα θέματα
chrisde Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Btw το παιχνίδι υπάρχει στο gamepass, δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί μεγάλο πρόβλημα τα προχειρογραμμένα θέματα Το αναφέρω στο πρώτο ποστ που έκανα όταν δημιούργησα το θέμα. Άμα το θεωρείς προχειρογραμμένο μπορείς να προσθέσεις ό,τι θεωρείς ότι λείπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα