tornado Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Πρεπει να φτιαξω ενα πινακα χιλιοστων οπως ειναι η φωτο.... Στο excel δεν εχω βρει ακρη, μηπως ξερει καποιος πως να το κανω?
ChrisGT7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Καλησπέρα @tornado, Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο αν σε βολεύει αυτή η μορφή και ό,τι παραπάνω χρειάζεσαι, με ενημερώνεις. ΧΙΛΙΟΣΤΑ.xlsx 1
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν το πρόβλημα σου είναι οι επικεφαλίδες, αυτό γίνεται με συγχωνεύσεις κελιών. Οι δυνάμεις είναι από μορφή κειμένου σαν εκθέτης. Τα πλάγια γράμματα με δεξί κλικ->μορφοποίηση κελιών->στοίχιση. ΟΙΚΟΔΟΜΗ.xlsx Επεξ/σία 24 Απριλίου από micos000 1
tornado Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 24/4/2025 στις 7:43 ΜΜ, ChrisGT7 είπε Καλησπέρα @tornado, Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο αν σε βολεύει αυτή η μορφή και ό,τι παραπάνω χρειάζεσαι, με ενημερώνεις. ΧΙΛΙΟΣΤΑ.xlsx 11.22 kB · 1 download αυτο ηθελα, ευχαριστω για το κοπο, ελπιζω να ηταν ευκολο
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 8 λεπτά πριν, tornado είπε ελπιζω να ηταν ευκολο Μπροστά σε αυτά που έχει δώσει για το excel ο Chris σε άλλα θέματα, αυτό μπορείς να το χαρακτηρίσεις ότι είναι σαν να βάζει ένα ποτήρι νερό. 1
ChrisGT7 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) @tornado, χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμο! Δεν ήταν τίποτα το δύσκολο. Πάντως το αρχείο του @micos000 είναι πιο προσεγμένο και πιο κοντά στο ζητούμενό σου από το δικό μου. Εγώ το έκανα λίγο βιαστικά χωρίς να δώσω μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες που αναφέρει ο @micos000, τον οποίο ευχαριστώ και πάλι για τα καλά του λόγια! Επεξ/σία 26 Απριλίου από ChrisGT7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα