Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, vanni said:

Πάμε πάλι η τηλεόραση δηλαδή το Vodafone TV το οποίο έχω δεν χρεώνει κάτι πέρα από 2,5 ευρώ τον μήνα για την συσκευή άρα ο λογαριασμός που λες υπέρογκος γιατί έχει μέσα την αγορά συσκευής δεν ισχύει, ήρθε παραπάνω ( δεν μπορώ να ξέρω πόσο θεωρεί ο καθένας υπέρογκο) από τα 30 ευρώ που έδινε διότι όταν έγινε η αλλαγή του συμβολαίου έγινε ο αντιλογισμός με το προηγούμενο + την προπληρωμή του παγίου του καινούργιου συμβολαίου. Τώρα η εισπρακτική δεν μπορεί να κάνει απολύτος τίποτα πέρα από το να απειλεί μπας και πάρει τίποτα.

Ενας λογαριασμος για παραδειγμα ειχε ερθει 90 ευρω διοτι ειχε και δοση για την αγορα του αποκωδικοποιητή. Προφανως για εναν ανθρωπο με 600 ευρω συνταξη ειναι πολλα λεφτα, ιδιως οταν πληρωνε 30 τοσο καιρο. Αυτο που συνεβη ειναι οτι συνεχισε να πληρωνει 30 ευρω με αποτελεσμα να μενει υπολοιπο και να της κανουν συνεχεια φραγη. Επισης ειναι 115 ευρω το προστιμο αποχωρησης και τα υπολοιπα ειναι δικαστικα εξοδα και προσαυξησεις με αποτελεσμα να εχει φτασει τα 700+ ευρω το χρεος.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν συνέβησαν όλα έτσι όπως τα περιγράφεις  κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στον συνήγορο του καταναλωτή με κοινοποίηση στην vodafone.

Χειρότερα δεν πρόκειται να γίνει η κατάσταση. 

Πριν μερικά χρόνια είχαμε πρόβλημα με wind και επί  μήνες επέμεναν ότι τους χρωστάμε.

Μόλις τους στείλαμε την κοινοποίηση της καταγγελίας σε 2 εβδομάδες μας έστειλαν εκκαθαριστικό λογαριασμό διορθωμένο και με συγνώμες για το λάθος και την ταλαιπωρία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

ειναι δικαστικα εξοδα και προσαυξησεις

Ποια δικαστικα εξοδα? εγινε δικαστηριο? και ποιες προσαυξησεις? ποιος τις ορισε τις προσαυξησεις ?

αν θελεις να εισαι ενα ακομα θυμα αλητών!, κανε καταγγελιες, και ψαχνε να βρεις τι να κανεις. Αν θελεις να εισαι κυριος, την επομενη φορα που θα σε παρουν τηλεφωνο πες τους "θα τα πουμε στο δικαστηριο, και αν ζει ακόμα , θα φερω και την 90χρονη με το τσεμπερι κουφη και τυφλή γιαγια μου" Αν γουσταρεις ριξε και ενα βρισιμο! να τα πληρωσεις αν θες, αλλα τουλαχιστον για εξυβριση οχι νταβατζιλικι.

Δεν ντρεπονται καθολου οι αλητες! Δικτυα τηλεφωνιας και "δικηγοροι"

Και τα 3 δικτυα χειριζονται τις υποθεσεις, ξεκαθαρα σαν νταβατζηδες παραβατικοι. Δεν εχουν τιποτα στα χερια τους και απλα εκβιαζουν με σοβαροφανια. Δικηγοροι και προσαυξησεις και δικαστικα εξοδα και τα παπακια μου κουνιουνται!
Χρεωσε προ 4μηνου η Cosmote 50€ σε extra sim data που βρισκεται μεσα σε router. Κανω τσαμπουκα στο τηλεφωνο να μου πουν ποιες ειναι αυτες οι υπηρεσιες που χρεωθηκαν 50€. Καμια απαντηση! Τα κλειδωσαν υποτιθεται και μου πιστωνουν 5-10€ για πουρμπουαρ. (δεν θυμαμαι τι απο τα δυο ηταν)
Τον επομενο μηνα χρέωση αλλα 10€παλι για τετοιες υπηρεσιες σε data sim σε router, και αφου υποτιθεται ειχαν κλειδωθει αυτες οι υπηρεσιες.
Τα αφηνω ολα απληρωτα. Και ξανα τον αλλο μηνα απληρωτα. Παω στο καταστημα του ΟΤΕ και κανω μανουρα, εχω και βροντερη φωνη, με 30 ανθρωπους μεσα στο μαγαζι. Προς τιμην τους, οι υπαλληλοι στο καταστημα αντιλαμβανονται για τι εργοδοτη εργαζονται. Γνωριζουν την απατη. Υποτιθεται οτι κανουν αιτημα να ερθει αναλυτικη λιστα με τις κλησεις για να δουμε τι ειναι τα εξτρα. Απαιτω να μην κοπει κανενα απο τα 4 sim.
Στην συνεχεια με παιρνουν τηλεφωνο και καλα για εισπραξη με τις γνωστες παπατζες. "θα σας δω στο δικαστηριο! Σας περιμενω! μεχρι τοτε μην με ξαναπαρετε τηλεφωνο".

Το αποτελεσμα ?

"ΣE ΣYNEXEIA THΣ EΠIKOINΩNIAΣ MAΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI TO ΠOΣO 43.52€ ΠPO ΦΠA ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ"

Ξεκαθαρα ειναι οποιον πιασουν! αν εχετε δικιο, αφηστε να λένε. Γινεται τρελο πλιατσικο με την κινητη τηλεφωνια. Κοροιδευουν τον κοσμο, και ξεκαθαρα τους τρωνε τα λεφτα.

Δεν πα να εχεις συμφωνησει, να εχεις υπογραψει... δεν εχει σημασια. Ειναι τοσο ηθελημενα πολυπλοκα ολα, που δεν υπαρχει δικαστηριο να τους δικαιωσει. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ απο τον τελευταιο μεχρι τον 1ο πολιτή αυτης της χωρας, δεν εχει διαβασει συμβολαιο τηλεφωνίας. Ειναι ετσι φτιαγμενο για να μην το διαβάζει κανείς.
Ασε που δεν προκειται να πανε ποτε στο δικαστηριο για τέτοια ποσά και να ψάχνουν να εισπράξουν μετά, ακόμα και αν δικαιωθούν.

• Like 1
Δημοσ.

@ifollowrivers Έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα το βλέπω δύσκολο να τα αποφύγετε τα λεφτα που σας ζητάνε να πληρώσετε. 

Και δίκιο να έχετε, δηλαδή όντως να έκαναν πατάτα στην γιαγιά και να της έκαναν νέο συμβόλαιο ενώ εκείνη αρνήθηκε. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την άρνηση εφόσον αυτοί δεν έχουν κρατήσει την ηχογράφηση. 

Αμφιβάλλω πολύ αν σε ένα δικαστήριο θα δεχτούν ως επιχειρήματα τα περί ηλικίας και ακοής, είναι απλά πρόβλημα του ανθρώπου αυτά, όχι της εταιρείας. Ούτε θα δεχτούν ότι, μου είπαν από το καταστημα να δώσω μόνο 30 ευρώ και μπλα μπλα, θα καλέσουν τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος θα αρνηθεί φυσικά ότι έγινε κάτι τέτοιο. 

Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο, δοκίμασε αυτό που γράφτηκε για το αν με βάση τον νόμο έπρεπε να κρατάνε και πάνω από 6 μήνες την ηχογράφηση μήπως μπορείτε να πατήσετε εκεί ότι δηλαδή εφόσον σας κατηγορούν και σας κυνηγάνε έπρεπε να είχαν κρατήσει παραπάνω χρόνο και το αποδεικτικό υλικό. 

Δοκίμασε και αυτό μέσω ΕΕΤΤ, όπως δεν βλάπτει καθόλου να πάτε και να πληρώσετε και έναν δικηγόρο να ακούσετε μια γνώμη. 

5 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Ποια δικαστικα εξοδα? εγινε δικαστηριο? και ποιες προσαυξησεις? ποιος τις ορισε τις προσαυξησεις ?

αν θελεις να εισαι ενα ακομα θυμα αλητών!, κανε καταγγελιες, και ψαχνε να βρεις τι να κανεις. Αν θελεις να εισαι κυριος, την επομενη φορα που θα σε παρουν τηλεφωνο πες τους "θα τα πουμε στο δικαστηριο, και αν ζει ακόμα , θα φερω και την 90χρονη με το τσεμπερι κουφη και τυφλή γιαγια μου" Αν γουσταρεις ριξε και ενα βρισιμο! να τα πληρωσεις αν θες, αλλα τουλαχιστον για εξυβριση οχι νταβατζιλικι.

Δεν ντρεπονται καθολου οι αλητες! Δικτυα τηλεφωνιας και "δικηγοροι"

Και τα 3 δικτυα χειριζονται τις υποθεσεις, ξεκαθαρα σαν νταβατζηδες παραβατικοι. Δεν εχουν τιποτα στα χερια τους και απλα εκβιαζουν με σοβαροφανια. Δικηγοροι και προσαυξησεις και δικαστικα εξοδα και τα παπακια μου κουνιουνται!
Χρεωσε προ 4μηνου η Cosmote 50€ σε extra sim data που βρισκεται μεσα σε router. Κανω τσαμπουκα στο τηλεφωνο να μου πουν ποιες ειναι αυτες οι υπηρεσιες που χρεωθηκαν 50€. Καμια απαντηση! Τα κλειδωσαν υποτιθεται και μου πιστωνουν 5-10€ για πουρμπουαρ. (δεν θυμαμαι τι απο τα δυο ηταν)
Τον επομενο μηνα χρέωση αλλα 10€παλι για τετοιες υπηρεσιες σε data sim σε router, και αφου υποτιθεται ειχαν κλειδωθει αυτες οι υπηρεσιες.
Τα αφηνω ολα απληρωτα. Και ξανα τον αλλο μηνα απληρωτα. Παω στο καταστημα του ΟΤΕ και κανω μανουρα, εχω και βροντερη φωνη, με 30 ανθρωπους μεσα στο μαγαζι. Προς τιμην τους, οι υπαλληλοι στο καταστημα αντιλαμβανονται για τι εργοδοτη εργαζονται. Γνωριζουν την απατη. Υποτιθεται οτι κανουν αιτημα να ερθει αναλυτικη λιστα με τις κλησεις για να δουμε τι ειναι τα εξτρα. Απαιτω να μην κοπει κανενα απο τα 4 sim.
Στην συνεχεια με παιρνουν τηλεφωνο και καλα για εισπραξη με τις γνωστες παπατζες. "θα σας δω στο δικαστηριο! Σας περιμενω! μεχρι τοτε μην με ξαναπαρετε τηλεφωνο".

Το αποτελεσμα ?

"ΣE ΣYNEXEIA THΣ EΠIKOINΩNIAΣ MAΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI TO ΠOΣO 43.52€ ΠPO ΦΠA ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ"

Ξεκαθαρα ειναι οποιον πιασουν! αν εχετε δικιο, αφηστε να λένε. Γινεται τρελο πλιατσικο με την κινητη τηλεφωνια. Κοροιδευουν τον κοσμο, και ξεκαθαρα τους τρωνε τα λεφτα.

Δεν πα να εχεις συμφωνησει, να εχεις υπογραψει... δεν εχει σημασια. Ειναι τοσο ηθελημενα πολυπλοκα ολα, που δεν υπαρχει δικαστηριο να τους δικαιωσει. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ απο τον τελευταιο μεχρι τον 1ο πολιτή αυτης της χωρας, δεν εχει διαβασει συμβολαιο τηλεφωνίας. Ειναι ετσι φτιαγμενο για να μην το διαβάζει κανείς.
Ασε που δεν προκειται να πανε ποτε στο δικαστηριο για τέτοια ποσά και να ψάχνουν να εισπράξουν μετά, ακόμα και αν δικαιωθούν.

Το έγραψα και πριν. Αντί να χάνετε φαιά ουσία από τα τηλέφωνα με το τι ζητάει η κάθε εισπρακτική. Τους ζητάτε ήρεμα και ωραία να σου αποστέλλουν εγγράφως την οφειλή και την αιτία της οφειλής, από που προέρχεται για να ξέρεις πού οφείλεις και τι πρέπει να πληρώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις άμα τους το πεις αυτό, δεν σε ενοχλούν ξανά, στελνουν ότι να ναι πληροφορίες από τα λογιστήρια των εταιρειών με αποτέλεσμα πολλές οχλήσεις προς πελάτες να είναι ανούσιες. Τώρα άμα σε απειλήσουν, τους λες πάλι ήρεμα και ωραία ότι άμα κινηθούν νομικα εναντιον σου, δικηγόρο έχεις και εσύ να κινηθείς εναντίον τους. 

Η cosmote έχει κάνει ακόμα χειρότερη πατατα σε φίλο μου και χρέωσαν ένα ποσόν από το πουθενά, επειδή δεν είχαν λεφτά για δικηγόρους και υπήρχαν οχλήσεις απο το τηλέφωνο με το αυτόματο μήνυμα ότι θα τους κόψουν, πήγε και το πλήρωσε ο πατέρας του γιατί φοβήθηκε ότι θα το κοψουν. Τους είπα να επιμένουν μέχρι τέλους γιατι έχουν δίκιο, αλλά το πλήρωσαν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

@ifollowrivers Έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα το βλέπω δύσκολο να τα αποφύγετε τα λεφτα που σας ζητάνε να πληρώσετε. 

Και δίκιο να έχετε, δηλαδή όντως να έκαναν πατάτα στην γιαγιά και να της έκαναν νέο συμβόλαιο ενώ εκείνη αρνήθηκε. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την άρνηση εφόσον αυτοί δεν έχουν κρατήσει την ηχογράφηση. 

Αμφιβάλλω πολύ αν σε ένα δικαστήριο θα δεχτούν ως επιχειρήματα τα περί ηλικίας και ακοής, είναι απλά πρόβλημα του ανθρώπου αυτά, όχι της εταιρείας. Ούτε θα δεχτούν ότι, μου είπαν από το καταστημα να δώσω μόνο 30 ευρώ και μπλα μπλα, θα καλέσουν τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος θα αρνηθεί φυσικά ότι έγινε κάτι τέτοιο. 

Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο, δοκίμασε αυτό που γράφτηκε για το αν με βάση τον νόμο έπρεπε να κρατάνε και πάνω από 6 μήνες την ηχογράφηση μήπως μπορείτε να πατήσετε εκεί ότι δηλαδή εφόσον σας κατηγορούν και σας κυνηγάνε έπρεπε να είχαν κρατήσει παραπάνω χρόνο και το αποδεικτικό υλικό. 

Δοκίμασε και αυτό μέσω ΕΕΤΤ, όπως δεν βλάπτει καθόλου να πάτε και να πληρώσετε και έναν δικηγόρο να ακούσετε μια γνώμη. 

Αφου δεν έχουν αποδείξεις για άρνηση δεν έχουν αποδείξεις και για αποδοχή.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αφου δεν έχουν αποδείξεις για άρνηση δεν έχουν αποδείξεις και για αποδοχή.

Ίσως να ισχύει και αυτό. Πιστεύω ότι θα βρει κάποιο κόλπο η εταιρεία και θα παρουσιάσει και καλά ότι το συμβόλαιο αποδέχτηκε η γιαγιά. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα τα δεχθουν. Οι συναλλαγες πρεπει να γινονται καλη την πίστη, και οχι κοροιδευοντας τον πελατη. Μια χαρα βλεπει ο πωλητης , και το ακουει κιολας γιατι του το λεει ο ιδιος ο πελάτης, ότι ειναι 90 χρονων, κουφος, τυφλος, και δεν βλεπει τηλεοραση. 

Δημοσ.

Πριν κάτι χρόνια μου έκαναν προσφορά από wind, υπέγραψα και την επόμενη ημέρα μου έκανε αντιπροσφορα ο πάροχος μου και έμεινα στον πάροχο. Η γραμμή δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ στην wind και τους πήρα για ακύρωση. Μετά από 5 χρόνια (περίοδος παραγραφής) με πήραν τηλέφωνο για να μου ζητήσουν χρήματα από τότε με κάτι προσαυξήσεις είχε φτάσει κάτω από 500€, τους ζήτησα το όνομα τους και εάν είναι στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών (δεν είναι δικηγόροι αυτοί που σε παίρνουν τηλέφωνο), κατόπιν έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ως δια μαγείας μου είπαν ότι χαριστικα θα μου διαγράψουν τα χρέη. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει καν το χρέος και να τα έχουν φουσκώσει μόνοι τους και ο,τι αρπάξουν ή να σου κάνουν διακανονισμός στο 1/2 της "οφειλής". Αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι ο πελάτης υπέγραψε. Tl;dr δεν υπάρχει οφειλή, κάντε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα λήξει το ζήτημα.

• Haha 1
Δημοσ.
9 hours ago, ifollowrivers said:

Στο τηλεφωνο μου ειπαν και εμενα οτι η αποδοχη γινεται με 2 συνδεσμους σε μηνυμα και δε ξερω πως το εκανε αυτο η γιαγια μου. 

Με κάποιο τροπο ομως το έκανε, γιατί δεν γίνεται να ρισκάρει ολόκληρος κολοσσός για να πάρει μερικά ψίχουλα παραπάνω, και λέω ψίχουλα γιατί ελάχιστοι θα την πατήσουν.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο περίπτωση να ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο χωρίς να έγινε η  αποδοχή, η οποία όντως δυστυχώς είναι πλέον ηλεκτρονικά. 

Εστιάστε στο πως θα εξοφληθεί η οφειλή για να μην υπάρχουν προβλήματα και ότι έγινε έγινε. 

Ναι τη χαίρεστε όσο την έχετε και δε χρειάζεται να τις πείτε ότι πληρώθηκε, λύστε το και πείτε της ότι διευθετήθηκε και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ να μην τη βαραίνει ψυχολογικά.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλά η ιστορία διδάσκει να μην πιστεύουμε και πολύ τις εταιρείες

Μια χαρά, η Wind έστελνε πριν απο χρονια δεκάρικα σε παλιούς πελάτες και καλά οτι κάνανε εκκαθάριση. Εχω να ακούσω τέτοια ιστορία απο τοτε που την πήραν τελευταίοι. 

Μια χαρά άλλαζαν, τότε που εμφανιστήκαν πολλοί παροχοι, μέσα σε μια νύχτα "παππούδες" παροχο, χωρίς καν να έχουν συναινέσει.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που διάβαζα ότι πήγαινε κόσμος στα καταστήματα να πληρώσει και έφευγε με νέο συμβόλαιο χωρίς καν να καταλαβαίνει τι είχε γίνει.

Επεξ/σία από smpt
  • Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα αυτά θυμήθηκα μερικές παλιές εμπειρίες 

1)Θυμάστε παλιά το Φιλμνετ ? Σε ενα καταστήμα Φιλμνετ στη Κεφαλονιά είχαν βάλει τον παππού μου να υπογράψει συμβόλαιο το extra πακέτο που είχε μέσα και ροζ κανάλια. Πλήρωνε κανονικά και οταν το κατάλαβε η μητέρα μου μηνες μετά απλά άλλαξε το πρόγραμμα... ντροπή τους για πιάσουν πωλήσεις έδιναν οτι να ναι. Ο παππούς μου έχει πεθάνει χρόνια, δεν ήξερε να διαβάζει...του πασαραν οτι να'ναι. Α οκ είχε υπογράψει οντως

2) αν και ο είπε πριν ενας φιλος ..οι εισπρακτικές ζητάνε κ δικηγορικα, αμοιβες κτλ και ζητάνε οτι θέλουν. Ομως χωρίς να γίνει δικαστήριο και να εχει βγει καταδικαστική απόφαση με ορο να πληρώσεις δικηγορικα έξοδα αφήστε τους να ζητάνε . Πληρώστε ΜΟΝΟ απευθείας στο λογαριασμό ή το κατάστημα του προμηθευτή σας αυτό ακριβώς που λενε οι λογαριασμοί ή το τιμολόγιο. Για να σε πάρουν μετα τηλέφωνο οτι πληρωσες την οφειλή αλλα όχι δικηγορικά κτλ δε το έχω ακούσει ΠΟΤΕ

3) περι εισπρακτικών . Πριν κατι χρόνια είχα αναλάβει τα ταμειακα της εταιρείας που εργάζομαι ως υπάλληλος και για διευκόλυνση σου ειχα βαλει το κινητό μου σε φόρμα της ΔΕΗ για να μου έρχεται σε sms ο λογαριασμός. Ο λογαριασμός ειναι σε αφμ φυσικού προσώπου, τι και πως δεν έχει σημασία (δεν θα έπρεπε κανονικά) Περνάει ο καιρος και αρχίζει να με περνει εισπρακτική οτι χρωσταω λεφτά. Ζηταγε φυσικά αλλο ατομο, στο οποίο ανοίκει ο λογαριασμός. Ο λογαριασμός ειναι σε γυναικείο όνομα, οπότε έκανε μπαμ οτι μιλανε με αλλο ατομο. Λεω κοιτάξτε το νούμερο που καλείτε δεν ειναι δικος μου λογαριασμος ειναι παρανομο να παίρνετε άλλο άτομο για οφειλες τριτου ατόμου . Το χαβα τους αυτοί κάθε βδομάδα τηλέφωνο κ συχνότερα.. μετά κόβανε για κανένα δίμηνο - τρίμηνο και ξανα τα ιδια

Καταλαβαίνω ότι είναι υπάλληλοι, μιλάω με σεβασμό πάντα αλλα ήρθε μια στιγμή που έβαλα τις φωνές.

Θυμάμαι να λέω όντως την ξέρω την κυρία αυτή αλλα δεν εχω μιλήσει χρόνια μαζί, έχω τσακωθεί, δεν θα της πληρώσω και τον λογαριασμό. Και μου το παίζει έξυπνη η κοπέλα που μιλαω και μου λέει " που να ξερω οτι έχεις τσακωθεί"  και αρχίζω και εγω " εδώ δε μπορείτε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και να τσεκαρετε οτι το τηλέφωνο που περνετε αντιστοιχεί στο άτομο που χρωστάει" ουσιαστικά την εκανα σκουπίδι (δεν είμαι και περιφανος αλλά κάπως έπρεπε να τελειώσει ολο αυτο το πανηγύρι) και απαιτησα να μου πει σε ποια εταιρεία δουλεύει για να κανω καταγγελία. Μάλιστα θυμάμαι ότι ημουν σε PC και επιβεβαιωσα με την κοπέλα οτι και την διεύθυνση της εταιρείας της οτι ειναι σωστή για να κάνω την καταγγελία.

Δεν με έχουν ξαναπάρει 2-3 χρόνια πρέπει να έχουν περάσει 

Καταγγελία δεν έκανα τελικά γιατί ο λογαριασμός αυτός ειχε καποια έμμεση σχεση με τη δουλειά μου κ δεν ήθελα να υπάρξει κανενα μπλεξιμο

Για την ιστορία την ΔΕΗ την πληρωνε τοτε...δεν την εξοφλουσε ποτε ομως. Άφηνε υπόλοιπο συνέχεια  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Με κάποιο τροπο ομως το έκανε, γιατί δεν γίνεται να ρισκάρει ολόκληρος κολοσσός για να πάρει μερικά ψίχουλα παραπάνω, και λέω ψίχουλα γιατί ελάχιστοι θα την πατήσουν.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο περίπτωση να ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο χωρίς να έγινε η  αποδοχή, η οποία όντως δυστυχώς είναι πλέον ηλεκτρονικά. 

τι ακριβως ρισκαρει ο κολοσσος ? 
Οχι απλα υπαρχει, αλλα παιζει να ειναι και ψιλοδεδομενο! Εγω περιμενω να μου πει η Cosmote ακομα, πως γινεται σε ενα extra sim που δεν γνωριζω καν τον αριθμο του, και βρισκεται μεσα σε ενα router, ηρθε μηνυμα για αποδοχη καποια υπηρεσια-απατης με εξτρα χρεωση και εγω την αποδεχθηκα.
θα περιμενω πολύ μάλλον....

3 ώρες πριν, efib είπε

Πριν κάτι χρόνια μου έκαναν προσφορά από wind, υπέγραψα και την επόμενη ημέρα μου έκανε αντιπροσφορα

πριν απο 20+ χρονια εκανα αιτηση φορητότητας σταθερης στην Forthnet. Για να καταλαβεις με fax! Πολλα χρονια μεν, αλλα μια που πιασαμε τις ιστοριες...

Με το που στελνω το fax, με πιανει κρυος ιδρωτας! τι εκανα λεω???!!! 
Την ιδια στιγμη στελνω fax ακυρωσης. Παιρνω και τηλεφωνο και επιβεβαιωνω οτι το εχουν λαβει. Το διαβαζε μπροστα μου το κειμενο του fax μου.
Ηρεμω και ησυχαζω.
Μετα απο 20 μερες το τηλεφωνο νεκρο. Απο ΟΤΕ εχει παει στην Forthnet. 

Παω στον ΟΤΕ να ξανακανω import την γραμμη στον ΟΤΕ, και ο ΟΤΕ για να το κανει πιο γρηγορα το φερνει σε διαφορετικο ζευγαρι. Επι 4 μηνες, οποιος με επαιρνε απο forthnet η γραμμη χτυπαγε στο ζευγαρι που κρεμοταν στον κατανεμητη στο υπογειο. Οποιος με επαιρνε απο λοιπες εταιριες , κανονικα.
Καθε μηνα με χρεωναν το μηνιατικο και εστελνα αμφισβητηση χρεωσης στην Visa της Αγροτικης τραπεζας τότε. Τον επομενο μηνα , μειον τα προηγουμενα, + τα καινουργια.
Περναει 1μιση χρονος ετσι. Δεν ειχα πληρωσει ουτε cent τελικα.
Εφτασα να παρω τηλεφωνο τοτε στο γραφειο του ΔΣ της Forthnet. Μιλησα με την γραμματεα του.

Με φωναζουν πισω απο την Παντειο στην Forthnet και στο τραπεζακι της ρεσεψιον μου μετρανε σε μετρητα ολα τα παγια. Τα παιρνω οπως ειμαι με σκοπο να κλεισουν την λογιστικη μου καρτελα και να μου αποδεσμευσουν τον αριθμο ετσι ωστε να στρωσει η συνδεση.

Ετσι και εγινε! τα λεφτα δεν μου τα ζητησε ποτε πισω το μπαχαλο λογιστηριο τους.

Μαλλον ηταν αποζημιωση για την ψυχικη οδυνη....

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Οχι απλα υπαρχει, αλλα παιζει να ειναι και ψιλοδεδομενο! Εγω περιμενω να μου πει η Cosmote ακομα, πως γινεται σε ενα extra sim που δεν γνωριζω καν τον αριθμο του, και βρισκεται μεσα σε ενα router, ηρθε μηνυμα για αποδοχη καποια υπηρεσια-απατης με εξτρα χρεωση και εγω την αποδεχθηκα.

Σχετικά με το ρουτερ , άλλαξε αν μπορείς το password του ασυρμάτου δικτύου καθώς και το password του admin του ρουτερ  , γιατί κάποιος που έχει πρόσβαση σε αυτό , ανετα μπορεί να δει τα μυνηματα που έρχονται στην σιμ του ρουτερ ή ακομα να στείλει μυνημα και μετά να το σβήσει από την μνήμη του. 
Δυστυχώς τα default password των περισσότερων ρουτερ αυτου ρου είδους είναι γνωστά στους hacker και μιας και έχουν την δυνατότητα να στέλνουν λαμβάνουν sms είναι ιδανικά για τους απατεώνες .

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

τι ακριβως ρισκαρει ο κολοσσος ? 
θα περιμενω πολύ μάλλον....

Τι ακριβώς υπηρεσία είναι αυτή που λες που σε χρέωσαν για κάρτα σε router; Σε ρωτάω επειδή εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω ένα πρόγραμμα της cosmote για internet μέσω δεδομένων unlimited και θα το βάλω σε 4g router για να έχω wifi. Δε φαντάζομαι να με χρεώσουν κάτι παραπάνω από το μηνιαίο πόσο που λένε και να τρέχω μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...