Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

btw η αποδοχή του συμβολαίου που έρχεται μέσω μηνύματος δεν έχει καμία ισχύ αν στη τηλεφωνική επικοινωνία που έχει προηγηθεί έχουν συμφωνηθεί διαφορετικοί όροι. Κοινώς αν της είπαν της γιαγιάς ότι είναι τζάμπα ή αναβάθμιση θα μπορούσε να το έχει αποδεχτεί όντως το μήνυμα χωρίς πολλά πολλά. Αν τελικά κατόπιν υπήρχε χρέωση θα μπορούσε να στηριχθεί στις επικοινωνίες αυτές για να αιτηθεί αποζημίωση κι ας είχε "Αποδεχτεί" (ειδικά αν πλήρωνε τα κερατιάτικα για καιρό).

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα οπως ειπαν οι περισσοτεροι. 1. Δεν θα πληρωνα 2. Θα ζηταγα το συμβολαιο θεωρητικα εχουν αντιγραφο και την συνομιλια ή το sms αποδοχης αν υπαρχει κατι τετοιο. 3. Ταυτοχρονα πριν καν απαντησουν καταγγελια ΕΕΤΤ ΚΑΙ συνηγορο πολιτη. 

Συμφωνω με πολλους που λενε οτι πιασουν ειναι η φαση κ τους απεχθανομαι ολους γιατι ειναι καρτελ. Τα συμβολαια τους ειναι καταχρηστικα ειλικρινα δεν ξερω σε αλλες χωρες αν γραφουν τοσες ηλιθιοτητες μεσα και ειναι και πανακριβα για τις υπηρεσιες που δινουν. 

Προ χρονων ειχα παρει τηλεφωνο τη ΔΕΗ. Με παροχο wind. Ηξερα οτι εχει μια χρονοχρεωση αλλα περιμενα να υπαρχει και λογικη...περιμενα 20 λεπτα στο τηλεφωνο μεχρι να μου απαντησει η ΔΕΗ. Μιλησα ενα 5λεπτο κ αμα...Το σταθερο ειναι παντα αχρησιμοποιητο...ηρθε 20ε περισσοτερο ο λογαριασμος. Καπακι τηλεφωνο κραξιμο και εμαιλ σε Συνηγορο κ σε αυτους. Κραξιμο. Δηλαδη εχω αναγκη τη ΔΕΗ παιρνω τηλεφωνο για αναγκη και εχω τον κερατα πανω απο το κεφαλι μου να τον πληρωνω κερατιατικα για την αναμονη της ΔΕΗ!!!; Εγω φταιω που ειχα βλαβη κ ειχε η ΔΕΗ αναμονη? 2 φορες εστειλα email και αυτο στο συνηγορο. Πηρα 15ε μετα απο ενα 4 μηνο νομιζω. Ρε ουστ...

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, atheatos είπε

Σχετικά με το ρουτερ , άλλαξε αν μπορείς το password του ασυρμάτου δικτύου καθώς και το password του admin του ρουτερ  , γιατί κάποιος που έχει πρόσβαση σε αυτό , ανετα μπορεί να δει τα μυνηματα που έρχονται στην σιμ του ρουτερ ή ακομα να στείλει μυνημα και μετά να το σβήσει από την μνήμη του. 
Δυστυχώς τα default password των περισσότερων ρουτερ αυτου ρου είδους είναι γνωστά στους hacker και μιας και έχουν την δυνατότητα να στέλνουν λαμβάνουν sms είναι ιδανικά για τους απατεώνες

Δεν υπάρχει τετοιο ενδεχομενο. Το Router βρισκεται στην επαρχια μεσα σε χωραφι , περιφραγμενο 7 στρεμματων. δεν μπορει καν να πλησιασει ανθρωπος στην εμβελεια του wifi. Ποσο μαλλον να το χακαρει κλπ,κλπ.

11 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Τι ακριβώς υπηρεσία είναι αυτή που λες που σε χρέωσαν για κάρτα σε router; Σε ρωτάω επειδή εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω ένα πρόγραμμα της cosmote για internet μέσω δεδομένων unlimited και θα το βάλω σε 4g router για να έχω wifi. Δε φαντάζομαι να με χρεώσουν κάτι παραπάνω από το μηνιαίο πόσο που λένε και να τρέχω μετά. 

Ποτε δεν εμαθα το ακριβες νουμερο της υπηρεσιας. Απο αυτες παντως που σε χρεωνουν εξτρα τα 5ψηφια για να σε ενημερωνουν για το ωροσκοπειο σου ή οτι αλλη μπουρδα σκεφτουν για βιτρινα, ετσι ωστε απλα να σε κλεβουν. Ακριβως τετοιο sim ειναι. Ενα extra sim απο το Cosmote απεριοριστα που βρισκεται μεσα σε ενα 5g Router ZTE.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Δεν υπάρχει τετοιο ενδεχομενο. Το Router βρισκεται στην επαρχια μεσα σε χωραφι , περιφραγμενο 7 στρεμματων. δεν μπορει καν να πλησιασει ανθρωπος στην εμβελεια του wifi. Ποσο μαλλον να το χακαρει κλπ,κλπ.

Καλά. Υπάρχουν ρουτερ με δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης. Το δικό μου tp link για παράδειγμα το διαχειρίζομαι από το internet μέσο της εφαρμογής του. Δεν είναι 5g αλλά στο φέρνω σαν παράδειγμα ότι ακόμα και τα ρουτερ δεν χρειάζεται να έχεις πρόσβαση απαιραιτητα στο WiFi τους για να τα διαχειριστείς.

Δημοσ.
19 hours ago, polaki said:

Με κάποιο τροπο ομως το έκανε, γιατί δεν γίνεται να ρισκάρει ολόκληρος κολοσσός για να πάρει μερικά ψίχουλα παραπάνω, και λέω ψίχουλα γιατί ελάχιστοι θα την πατήσουν.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο περίπτωση να ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο χωρίς να έγινε η  αποδοχή, η οποία όντως δυστυχώς είναι πλέον ηλεκτρονικά. 

Εστιάστε στο πως θα εξοφληθεί η οφειλή για να μην υπάρχουν προβλήματα και ότι έγινε έγινε. 

Ναι τη χαίρεστε όσο την έχετε και δε χρειάζεται να τις πείτε ότι πληρώθηκε, λύστε το και πείτε της ότι διευθετήθηκε και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ να μην τη βαραίνει ψυχολογικά.

Ειλικρινά νομίζω η δική σου λύση είναι η πιο σωστή...

12 hours ago, MeReNdAs said:

btw η αποδοχή του συμβολαίου που έρχεται μέσω μηνύματος δεν έχει καμία ισχύ αν στη τηλεφωνική επικοινωνία που έχει προηγηθεί έχουν συμφωνηθεί διαφορετικοί όροι. Κοινώς αν της είπαν της γιαγιάς ότι είναι τζάμπα ή αναβάθμιση θα μπορούσε να το έχει αποδεχτεί όντως το μήνυμα χωρίς πολλά πολλά. Αν τελικά κατόπιν υπήρχε χρέωση θα μπορούσε να στηριχθεί στις επικοινωνίες αυτές για να αιτηθεί αποζημίωση κι ας είχε "Αποδεχτεί" (ειδικά αν πλήρωνε τα κερατιάτικα για καιρό).

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η υπόθεση ωστόσο έχει 1μιση χρόνο τώρα και όπως μού είπαν τις ηχογραφήσεις τις κρατάνε μόνο για έξι μήνες. Κι εμείς το μάθαμε τώρα. Δηλαδή με πήρε πριν λίγες μέρες κλαίγοντας γιατί όταν την πήρε τηλέφωνο η εισπρακτική νόμιζε ότι θα μπει φυλακή....... Μέχρι να καταλάβω τι και πως πέρασαν 2 μέρες!

Θα πάμε από άυριο σε δικηγόρους να μας πουν και αυτοί τη γνώμη τους και βλέπουμε..!

Δημοσ.

Τον Οκτώβριο του 24 δεν είπες στην αρχή; Τώρα πως πέρασε 1μισης χρόνος; 

Το κινητό της γιαγιάς μπαίνει στο ίντερνετ; Το πολύ απλό να ψάξετε τα μηνύματα της δεν το σκεφτήκατε; Να δείτε αν υπάρχει μήνυμα για το νέο συμβόλαιο; 

Η γιαγιά πως άλλαξε πάροχο; Είχε 2 παρόχους ταυτόχρονα; Πώς συνέχισε να ανεβαίνει το ποσό; Τόσο καιρό δεν έβλεπε τον λογαριασμό ανεβασμένο; Ακόμα και αν της είπαν από το κατάστημα ότι θα το φτιάξουν, πράγμα που δεν πρόκειται να αποδειχθεί ποτέ, δεν της έκανε εντύπωση ο αυξημένος λογαριασμός; Απλά αδιαφόρησε;

Ποια δικαστικά έξοδα; Έγινε κάποιο δικαστήριο; Μην ακούτε ότι παπατζα λένε από την εισπρακτική! Το λέω ξανά, όπως στο πρώτο ποστ, είναι απλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι, ούτε απέξω δεν έχουν περάσει από τη νομική! 

Αυτό με τους 6 μήνες που σου είπαν δεν ισχύει... Τσεκαρε από το σάιτ της βονταφον...

Πολλά τα ερωτηματα...

Screenshot_2025-04-27-20-40-19-211_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2025 στις 9:33 ΜΜ, Vstromrider είπε

τι ακριβως ρισκαρει ο κολοσσος ? 
Οχι απλα υπαρχει, αλλα παιζει να ειναι και ψιλοδεδομενο! Εγω περιμενω να μου πει η Cosmote ακομα, πως γινεται σε ενα extra sim που δεν γνωριζω καν τον αριθμο του, και βρισκεται μεσα σε ενα router, ηρθε μηνυμα για αποδοχη καποια υπηρεσια-απατης με εξτρα χρεωση και εγω την αποδεχθηκα.
θα περιμενω πολύ μάλλον....

Αν μιλάμε για τα 5ψηφια που σου έστελναν μήνυμα, σε έκαναν εγγραφή με το έτσι θέλω στην όποια υπηρεσία και έπρεπε να στείλεις "stop" ή κάτι τέτοιο για να απεγγραφείς δεν μου φαίνεται παραλογο. Εννοώ, ναι μεν δεν έγινε αποδοχή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να το σταματήσεις (πράγμα αδύνατο για τον συγκεκριμένο αριθμό), εξ ου και οι χρεώσεις

Επεξ/σία από giorgos4ever

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...