Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Sonny Dickson αποκάλυψε πρόσφατα νέες εικόνες του επερχόμενου iPhone 17 Air, επιδεικνύοντας το εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 17 που αναμένονται αργότερα φέτος.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έρχονται να προστεθούν στα πρόσφατα βίντεο του καναλιού Unbox Therapy, το iPhone 17 Air αναμένεται να έχει πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά – με μια πιο παχιά περιοχή για την κάμερα – καθιστώντας το το λεπτότερο iPhone μέχρι σήμερα. Τα μοντέλα iPhone 17 Pro, όπως αναφέρεται, θα έχουν πάχος περίπου 8,725 χιλιοστά, με τη διαφορά να είναι εμφανώς αισθητή στις κοντινές λήψεις.

Η λεπτότερη συσκευή εντυπωσιάζει αφού είναι σχεδόν τόσο λεπτή όσο τα κουμπιά στις πλευρές της. Οι φήμες υποδεικνύουν ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα πλαίσιο από τιτάνιο και αλουμίνιο για το iPhone, διασφαλίζοντας ότι είναι αρκετά ισχυρό ώστε να μην λυγίζεια αφού κανείς δεν θέλει ένα νέο σκάνδαλο "bendgate" όπως αυτό του iPhone 6 Plus – και η Apple λιγότερο από όλους.

Τα dummy μοντέλα που μοιράστηκε ο Sonny Dickson δείχνουν καθαρά τη διαφορά μεγέθους και πάχους μεταξύ του iPhone 17 Air και των άλλων συσκευών της σειράς. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά iPhone 17 γύρω στο συνηθισμένο χρονικό πλαίσιο των μέσων Σεπτεμβρίου, πιθανότατα μαζί με τα νέα ακουστικά AirPods Pro 3.

image.png.f9919fe14ef418e7b93cb0d7362957c9.png

image.png.c1a92410af20a23836e20e9d0f275236.png

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, εντυπωσιακή η λεπτότητα, αλλά το να έχεις camera bump μεγαλύτερο από το μισό πάχος της συσκευής ακυρώνει τον σκοπό.

Αν αυτό σημαίνει μικρότερη μπαταρία, περισσότερη θερμοκρασία και μειωμένη μηχανική αντοχή, τότε ποια είναι η χρησιμότητα; Ποιος πραγματικά ζήτησε τόσο λεπτά τηλέφωνα; Δεν είναι εργονομικά καλύτερα, ούτε προσφέρουν λειτουργικό πλεονέκτημα. Πρόκειται περισσότερο για μια εμμονή στο “design για το design”, που δεν συνάδει με τις πραγματικές ανάγκες του χρήστη.

Και μη μου πείτε "μα θα είναι πιο ελαφρύ", γιατί η διαφορά με τα 8,7 χιλιοστά του Pro είναι αμελητέα στο χέρι, ενώ η διαφορά σε αυτονομία ή θερμοκρασία είναι υπαρκτή.

Imho πάντα, αλλά αυτά μου φαίνονται περισσότερο εμπορικά τρικ εντυπωσιασμού παρά τεχνολογική εξέλιξη.

Κρίμα, γιατί η Apple μπορεί καλύτερα από αυτό. Σε κάθε περίπτωση έχω τρομερή απορία να δω πώς θα κινηθεί εμπορικά αυτό το μοντέλο...

ΥΓ Βλέπω και μία μόνο κάμερα... Καλά θα πάει κι αυτό...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 27
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kundi είπε

2000 euros to air ?

Με μία μόνο κάμερα; Θυμίζει περισσότερο οικονομικό μοντέλο, όχι συσκευή 2000€.
Άλλωστε, ο όρος “Air” στην Apple ποτέ δεν σήμαινε high-end — MacBook Air, iPad Air… πάντα ήταν η ελαφριά εκδοχή, όχι η premium.
Αν τώρα πάει να βαφτίσει "Air" κάτι λεπτό αλλά πανάκριβο, με mid-range specs (π.χ. μονή κάμερα), τότε μάλλον έχει μπερδευτεί και η ίδια η Apple με το positioning του προϊόντος της.

12 λεπτά πριν, polaki είπε

Σίγουρα πιο ακριβό απτο απλό 17αρι αλλά λογικά πιο φθηνό απτο Pro. 

Στην ιστορία της Apple, κανένα “Air” μοντέλο δεν ήταν ακριβότερο από το αντίστοιχο “Pro”. Το “Air” ανέκαθεν σήμαινε ελαφρύτερο, πιο απλό, πιο προσιτό, όχι flagship. Αν αλλάξει αυτό, τότε αλλάζει και ολόκληρη η σημασία της ονομασίας.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο iphone που θα απαρνηθουν σερβιτόρες και μπουφετζιδες ....

Θα λυγίζει στην κολοτσεπη........

Επεξ/σία από alexioannou
  • Confused 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Μονο εγω αντιπαθω τα λεπτα τηλεφωνα? Το πιανεις και φοβασαι μην το σπασεις!!🤣

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Εντάξει, εντυπωσιακή η λεπτότητα, αλλά το να έχεις camera bump μεγαλύτερο από το μισό πάχος της συσκευής ακυρώνει τον σκοπό.

Αν αυτό σημαίνει μικρότερη μπαταρία, περισσότερη θερμοκρασία και μειωμένη μηχανική αντοχή, τότε ποια είναι η χρησιμότητα; Ποιος πραγματικά ζήτησε τόσο λεπτά τηλέφωνα; Δεν είναι εργονομικά καλύτερα, ούτε προσφέρουν λειτουργικό πλεονέκτημα. Πρόκειται περισσότερο για μια εμμονή στο “design για το design”, που δεν συνάδει με τις πραγματικές ανάγκες του χρήστη.

Και μη μου πείτε "μα θα είναι πιο ελαφρύ", γιατί η διαφορά με τα 8,7 χιλιοστά του Pro είναι αμελητέα στο χέρι, ενώ η διαφορά σε αυτονομία ή θερμοκρασία είναι υπαρκτή.

Imho πάντα, αλλά αυτά μου φαίνονται περισσότερο εμπορικά τρικ εντυπωσιασμού παρά τεχνολογική εξέλιξη.

Κρίμα, γιατί η Apple μπορεί καλύτερα από αυτό. Σε κάθε περίπτωση έχω τρομερή απορία να δω πώς θα κινηθεί εμπορικά αυτό το μοντέλο...

ΥΓ Βλέπω και μία μόνο κάμερα... Καλά θα πάει κι αυτό...

Πρόσθεσε και τον ήχο που λογικά δεν θα είναι το ίδιο γεμάτος.

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω κατσει τοσες φορες πανω στα τηλεφωνα μου που αυτο ειναι κυριολεκτικα μειονεκτημα για μενα. μπορει να λενε οτι δεν λυγιζει αλλα για καποιο λογο ειμαι βεβαιος οτι σε μενα θα συμβει. αλλωστε ειναι ηδη πολυ λεπτο, like...who cares?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...