Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Rovernew είπε

Όταν θα φτάσει σε πάχος τσιγαρόχαρτου, θα πάρω ένα να το δοκιμάσω! 

Βάλε απ τον "καλό" τον καπνό οταν το στρίψεις για πιο επιτυχημένη δοκιμή!🤣

• Haha 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Βάλε απ τον "καλό" τον καπνό οταν το στρίψεις για πιο επιτυχημένη δοκιμή!🤣

Δεν καπνίζω, είμαι αντικαπνιστής, το μέγεθος του πάχους ανέφερα ενδεικτικά! Έχεις βέβαια κάποιο δίκιο, αφού μόνο κάτω από την επίδραση ενός τέτοιου τσιγάρου θα μπορούσε ένας νορμάλ άνθρωπος, να καταβάλει το κόστος που απαιτεί η Apple για να αγοράσει τα καινούργια της προϊόντα,  όταν αυτά βγαίνουν στην αγορά! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η Apple μια ζωή τα ίδια 

εσωτερικό ανταγωνισμό να μπερδευόμαστε τι να πάρουμε και γιατί.

Λοιπόν χρησιμοποιώ παράλληλα ένα I phone 7 για messages και έχω να πω πως η συσκευή απλά και λόγο μεγέθους οκ αλλά και πάχους τα -καταλαβαίνεις όταν το πιάνεις- έχει απίστευτη αίσθηση .

Και ναι όταν γυρνάω στο 16 pro max καταλαβαίνεις αμέσως πως αυτό το πάχος δεν είναι ιδανικό.

Θα θυσιάσεις μπαταρία για εργονομία ;;

Όχι δεν θα το κάνω .

ΑΛΛΑ αν η Apple καταφύγει στη νέα τεχνολογία μπαταριών και καταφέρει και χωρέσει στα 5,5mm τουλάχιστον 4000 μπαταρία τότε ναι δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό για το τι να αγοράσεις.

10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Μυρίζομαι 2η σεζόν στο #bendgate του iPhone 6 😂

Με Τη μυρωδιά θα μείνεις ..

Εδώ δεν λυγίζει το 5.5 I Pad Pro το 13αρι θα λυγίσει το κατά πολύ μικρότερο τηλέφωνο θεωρείς .

7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Λοιπόν χρησιμοποιώ παράλληλα ένα I phone 7 για messages και έχω να πω πως η συσκευή απλά και λόγο μεγέθους οκ αλλά και πάχους τα -καταλαβαίνεις όταν το πιάνεις- έχει απίστευτη αίσθηση .

Και ναι όταν γυρνάω στο 16 pro max καταλαβαίνεις αμέσως πως αυτό το πάχος δεν είναι ιδανικό.

Όχι δεν θα το κάνω .

ΑΛΛΑ αν η Apple καταφύγει στη νέα τεχνολογία μπαταριών και καταφέρει και χωρέσει στα 5,5mm τουλάχιστον 4000 μπαταρία τότε ναι δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό για το τι να αγοράσεις.

Εδώ δεν λυγίζει το 5.1I Pad Pro το 13αρι θα λυγίσει το κατά πολύ μικρότερο τηλέφωνο θεωρείς .

Και μιλάμε για 5.1 πάχος σε 13” έτσι .

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Όχι δεν θα το κάνω .

Εδώ δεν λυγίζει το 5.5 I Pad Pro το 13αρι θα λυγίσει το κατά πολύ μικρότερο τηλέφωνο θεωρείς .

Βάζεις το iPad Pro το 13αρι στην κωλοτσεπη ή γενικά σε τσέπη στο παντελόνι;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giorgosaero είπε

Βάζεις το iPad Pro το 13αρι στην κωλοτσεπη ή γενικά σε τσέπη στο παντελόνι;

Οχι. 
 Αρα σύμφωνα με το λογισμό σου και εφόσον το I phone air χωράει στην κωλοτσεπη σίγουρα θα στραβώσει.

Και ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσει για το αντίθετο !!

Εγώ σου παρέθεσα ένα βίντεο όπου ένας με όλη τη δύναμη του προσπαθεί να λυγίσει μια επιφάνεια 13 Ιντζες πάχους 5mm.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πραγματικά τσουτσούριασα με την εφευρετικότητα τους. 5,5χιλ το κινητο, 10 με τις κάμερες.... POINTLESS 

Δημοσ.

Φυσικά η τιμή του θα είναι αστρονομική την ώρα που πολλές υπηρεσίες της 🍎 δεν είναι δυστυχώς διαθέσιμες στην Ελλάδα ακόμα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Όχι δεν θα το κάνω .

το θεμα ειναι μην κατσεις σε σκληρη καρεκλα. γιατι εκει η δυναμη ειναι πολυ μεγαλυτερη και πολυ πιο αποτομη και ενα απλο κρακ στην οθονη το παει σκουπιδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Οχι. 
 Αρα σύμφωνα με το λογισμό σου και εφόσον το I phone air χωράει στην κωλοτσεπη σίγουρα θα στραβώσει.

Και ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσει για το αντίθετο !!

Εγώ σου παρέθεσα ένα βίντεο όπου ένας με όλη τη δύναμη του προσπαθεί να λυγίσει μια επιφάνεια 13 Ιντζες πάχους

Πιο πολλές πιθανότητες έχει ο λογισμός μου από τον δικό σου αλλά ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσει για το αντίθετο.

Σταματήστε να είστε  υποστηριχτές εταιρειών και να τις υπερασπίζεστε με μένος....

Επεξ/σία από giorgosaero
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...