TheDay2012 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ετοιμάζομαι να πάρω μηχανάκι και έχω καταλήξει στο Honda NX500 και στο QJ SVT 650X. Το Honda βγαίνει 500 ευρώ πιο ακριβό. Το qj είναι 28 άλογα πιο δυνατό. Εκτός απο πιο δυνατό, μ αρέσει και λίγο περισσότερο. Σκέφτομαι όμως οτι το honda είναι πιο σίγουρη επιλογή, θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή όταν έρθει η ώρα, δε θα ξεμείνω απο ανταλλακτικά, μικρότερη κατανάλωση κλπ. Είμαι 1.87 κι έχω δίπλωμα και για τα 2. Επειδή έχω κολλήσει, θα ήθελα γνώμες. Ειδικά απο κόσμο που γνωρίζει το αντικείμενο.
Chloe2 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 18 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε το honda είναι πιο σίγουρη επιλογή, θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή όταν έρθει η ώρα Ήδη έδωσες την απάντηση. Επιπλέον εάν πεις σε μια κοπέλα έχω QJ μάλλον θα σου πει τι είναι αυτό; Ενώ εάν πεις έχω Honda έχεις αυξημένες πιθανότητες να ξέρει ότι είναι μια μάρκα που για πολλές και πολλούς προσδίδει κύρος.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου καμια συγκριση εφοσον μιλαμε για 500 ευρω διαφορα. προφανως το χοντα
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου παρα πολυ διαφορετικες μηχανες και στην δυναμη και στο πατημα και στα φρενα κλπ..... δες πρωτα τι θελεις ποιοες ειναι ρπταιραιοτητες σου και μετα ψαξε για μηχανη
TheDay2012 Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε παρα πολυ διαφορετικες μηχανες και στην δυναμη και στο πατημα και στα φρενα κλπ..... δες πρωτα τι θελεις ποιοες ειναι ρπταιραιοτητες σου και μετα ψαξε για μηχανη Εντελώς διαφορετικές μηχανές, συμφωνώ. Οι ανάγκες μου είναι 7-8 χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως μέσα στην Αθήνα (κίνηση κέντρου και αττική οδός) και 1500-2000 χιλιόμετρα ταξίδι. Θεωρώ ότι και το nx θα τα καλύψει αυτά. Για το αστικό κομμάτι είμαι βέβαιος. Εκεί που σκαλώνω είναι ότι με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω μια πολύ πιο δυνατή μηχανή που μ αρέσει και περισσότερο.
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 21 minutes ago, TheDay2012 said: Εντελώς διαφορετικές μηχανές, συμφωνώ. Οι ανάγκες μου είναι 7-8 χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως μέσα στην Αθήνα (κίνηση κέντρου και αττική οδός) και 1500-2000 χιλιόμετρα ταξίδι. Θεωρώ ότι και το nx θα τα καλύψει αυτά. Για το αστικό κομμάτι είμαι βέβαιος. Εκεί που σκαλώνω είναι ότι με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω μια πολύ πιο δυνατή μηχανή που μ αρέσει και περισσότερο. απο την στηγμη που θα είσαι μεσα στην πόλη κοιτάς μεχρι 500 κυβικά (top top 500) σε αυτα τα κυβικά έχουμε πρακτικά δυο μηχανές το NX500 και το voge dsx525 μεγαλύτερη μηχανη μέσα στην πολύ σημαίνει...... μεγαλύτερή κατανάλωση πολύ μεγαλύτερη κούραση στο μποτιλιάρισμα (θα συμπλεκταρεις μονημα) πολυ παραπάνω ζεστη στο μποτιλιάρισμα και πολυ μεγαλύτερες φθορές με τοσα πολλά χιλομετρα στην πολη εγώ πχ κάνω περιπου 13 χιλιάδες χιλομετρα το χρόνο απο αυτα 10 χιλιάδες ειναι εκτος πόλη (εξορμήσεις το σκ συνήθως μακριά) και περιπου 3000 χιλομετρα μέσα στην πόλη απο αυτά ειναι 2500 σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και καμια 500 χιλομετρα αν καπου χρειαστει να παω...... ετσι εκανα το εξης μια 900 μηχανη για εξω και ενα μεγαλο ηλεκτρικό πατινη για μέσα στην πολη καθώς 900 μεσα ειναι ο θάνατος αυτοπροσώπος ειναι δεδομενο οτι δεν μπορεις να εχεις μια μηχανη για ολα και να είσαι και ευχαριστημένος
Insomniaa2024 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Εφόσον είσαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο μοτοσικλέτες, εγώ στην θέση σου θα διάλεγα Honda με κλειστά τα μάτια. Πρώτον, αγοράζεις μοτοσυκλέτα δοκιμασμένη δεκαετίες και όχι μία καινούργια εταιρεία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποιο θέμα η QJ. Δεύτερο, σε περίπτωση που το βαρεθείς το 500, πιστεύω σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είναι πολύ πιο εύκολη η πώληση του Honda και θα χάσεις πολύ λιγότερα χρήματα. Τρίτο, ανταλλακτικά και service για το Honda πολύ πιο σύντομα. Τέταρτο, η διαφορά στο χρηματικό είναι πολύ μικρή για να με κάνει να διαλέξω το άλλο. Αλλά, Επειδή δεν είμαι εσύ, η τελική απόφαση είναι δική σου. Και πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις και ένα test drive και τις δύο πριν καταλήξεις. Ίσως κάποια δεν σε βολεύει στον σωματότυπο σου ή δεν σε βολεύει γενικά η λειτουργία της. Καλές και ασφαλεις βόλτες σε όποια απόφαση και αν πάρεις.
Black Demis Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 34 minutes ago, Insomniaa2024 said: Και πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις και ένα test drive και τις δύο πριν καταλήξεις. Ίσως κάποια δεν σε βολεύει στον σωματότυπο σου ή δεν σε βολεύει γενικά η λειτουργία της. αυτο καλο ειναι να μην το κάνει καθος θα παει απευθείας στο 650 λόγο οτι ειναι πολύ παραπάνω μηχανη..... και μετα θα υποφερει καθος 90+% της χρήσης όπως περιγράφει ειναι μεσα στην πολη μεσα στην κίνηση όπου ακομη και με 500 θα φαει ζόρια.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα