stark Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 11 minutes ago, APPLEGEEK said: Έχει βάρος το πληκτρολόγιο δεν ειναι κατι το τρομερό Είναι όντως πολύ βαρύ. Βασικά είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω μηχανικό και έχει φάση. Καγκουριά αλλά καλή καγκουριά 😄 2
minim3 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στο Lidl Αλίμου είδα 8 κομμάτια σετ πληκτρολόγιο, ποντίκι και mouse pad στα 25 ευρώ. Αν ενδιαφέρει κανέναν.
Chloe2 Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Στο Lidl Νέας Ιωνίας (Οδός G. Averof, Μακελαράκη 36) είδα 1 gaming σετ πληκτρολόγιο, ποντίκι και mouse pad στα 25 ευρώ. Τα ημιμηχανικά πληκτρολόγια των 6 ευρώ εξαντλήθηκαν.
kosmous Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στην Νάουσα οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν καν το θέμα, μάλλον μοίρασαν σε τυχαία καταστήματα ότι στοκ υπήρχε .
corridor265 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Το πληκτρολόγιο ως προσφορά πρέπει να έπαιξε πολύ στην Αθήνα. Πέμπτη από το πρωί στο ένα Lidl στα αθηναϊκά προάστια είχε κάτι ελάχιστα σε ψιλοσκισμένες συσκευασίες, σε γειτονικό είχε κάμποσα με σωστές συσκευασίες. Χτες απόγευμα περνώντας από άλλα Lidl, παντού είχανε θεωρητικά την προσφορά με το πληκτρολόγιο και σε κάποια ακόμα το έβρισκες κιόλας. Στην περιφέρεια παίζουν διαφορετικές προσφορές.
jonchris Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου SOS ερώτηση. Έχει ελληνικούς χαρακτήρες χαραγμένο πάνω ή όχι?
corridor265 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Έχει κανονικά και τους ελληνικούς χαρακτήρες φωτιζόμενους όπως όλα τα υπόλοιπα στοιχεία στα πλήκτρα.
corridor265 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Κι επειδή ξέχασα να το αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται, οι μηχανικοί διακόπτες του είναι «Jixian Blue» .
evark Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Πήγα σε δύο lidl, όχι για το πληκτρολόγιο, απλά έτυχε για ψώνια, και στα δύο (Περιστέρι και Ρέντη) υπήρχε αρκετό στοκ από σετ των 25 ευρώ, αλλά όχι το σκέτο. Το σετ δεν μου γέμισε το μάτι για 25 και το άφησα.
eko13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) To σετ καποιοι το βρηκαν 9!! ευρω, ισως εγινε λαθος και το διορθωσαν στα 25 που φυσικα δεν αξιζει... Εγω πηρα την πρωτη μερα το σκετο, συμπερασματα Θετικα: Βαρυ και καλη κατασκευη για τα λεφτα του... Ελληνικοι χαρακτηρες. Αρνητικα: Μονο μπλε χρωμα, χωρις εφε, και οι δευτεροι χαρακτηρες (ελληνικα, αριθμοι) ειναι πιο αχνοι και υπο γωνια δεν φαινονται πολυ καλα. Το προσημο σιγουρα θετικοτατο Παντως μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση οτι σε 4 Λιντ που πηγα, ειχαν σχεδον ολα διαφορετικες προσφορες στα παιχνιδια-γκατζετ!! Βασικα εψαχνα μια προσφορα για 10ρι powerbank στα 3κατι ευρω! Ανεβηκε στο ιντερνετ αλλα δεν την βρηκα πουθενα Επεξ/σία 27 Απριλίου από eko13
corridor265 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Σίγουρα με 6€ το πληκτρολόγιο είναι τίμιο. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν ποτέ υπήρξε το σετ με 9€ έστω κι από λάθος. Στο Lidl μου έχει αναφέρει υπάλληλος ότι οι τιμές που περνάνε στα ταμεία, «μεταδίδονται» από τα κεντρικά. Κι επειδή πήγα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, το σετ είχε ήδη 25€ . Να κάνω κι εγώ μια αποτίμηση. Προέρχομαι από βαρύ Logitech, ήθελα ένα ελαφρύ πληκτρολόγιο, το Silvercrest ελαφρύ είναι αλλά παραμένει 1,1 κιλό που και πάλι βαρύ το λέω. Επίσης εγώ έψαχνα κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, ακόμα κι αν δεν θα είχε το numpad. Αλλά και σε πάχος βρίσκω το Silvercrest πιο παχουλό από όσο θα μπορούσε να είναι ενώ και τα bezel του δε μπορώ να πω πως είναι ό,τι πιο βολικό. Αυτά βέβαια είναι μια σχετικά υπερβολική (αν και ειλικρινής) κριτική για το δεδομένο της τιμής των 6€. Μου αρέσει το καλώδιο με την υφασμάτινη περιτύλιξη, ενώ και το μήκος του είναι επαρκές. Επίσης μου αρέσει που τα πτυσσόμενα ποδαράκια πίσω είναι δύο επιπέδων και με λαστιχένια πατήματα. Το σχέδιο που είναι σχετικά συγκρατημένο από καγκουριές, είναι κάτι που το εκτιμώ. Ποιοτικά δείχνει στιβαρό περισσότερο κι από όσο περίμενα. Τα χειριστήρια πολυμέσων μόνο είναι που φωνάζουν φτηνά. Περί του οπίσθιου φωτισμού. Έψαχνα κάτι βασικό και δε θα με ένοιαζαν τα RGB πολύχρωμα πλήκτρα, οπότε καλύπτομαι με το (ωραίο) μπλε φως. Παρ'ολα αυτά, είναι αλήθεια ότι απογοητεύτηκα αρχικά που είναι μονόχρωμο. Όμως 6€ και φωτιζόμενο, και πάλι είναι μια χαρά. Εφέ πολύχρωμα δεν έχει, έχει εφέ όμως μονόχρωμα. Αναφορά σε κείμενο Φωσφοριζέ κύμα Σύννεφο Ταχύτητα Δίνη Μονίμως ανοιχτός φωτισμός Αναπνοή σταδιακή αλλαγή Κατάταξη Πυροτεχνήματα Κυματισμός Πυροτεχνήματα που σκάνε Λέιζερ Six house Παιχνίδι δράκου Μπάρα κυματισμού Βροχή Κόκκινο + Πράσινο Αστέρια Μικρό κύμα Γρήγορη κίνηση Ροή Προσαρμογή Ενεργοποιούνται και από συνδυασμό πλήκτρων αλλά εναλλακτικά και από το συνοδευτικό λογισμικό που κατεβάζεις από τη σελίδα του Lidl. Δυστυχώς το συνοδευτικό λογισμικό λειτουργεί αποκλειστικά μόνο στα Windows. Από τη στιγμή όμως που μπορείς να ενεργοποιείς τα εφέ και από συνδυασμό πλήκτρων, μικρό το κακό. Από ό,τι φαίνεται είναι η φτηνή έκδοση του gaming πληκτρολογίου του Lidl, εξ ου και είναι μονόχρωμο, (κανονικά υπάρχει και η ακριβότερη εκδοχή που εκείνη είναι η πολύχρωμη, αλλά προφανώς ούτε τα λεφτά της φτηνότερης κοστίζει ούτε το έφεραν στην Ελλάδα (ποιός ξέρει αν τώρα ξεστοκάρουν το μονόχρωμο για να φέρουν το πολύχρωμο), ούτε και είναι αυτό που παίζει σε προσφορά για να το αγόραζες στα 6€ ) Στα του μηχανικού πληκτρολογίου, δεν ήταν στόχος για μένα η χρήση gaming οπότε δεν είμαι αυστηρός στο κομμάτι αυτό ούτε με αφορά. Δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης αίσθησης πληκτρολόγησης, οπότε αρκούμαι στα στοιχειώδη. Θα μπορούσα ακόμα και να το προτιμώ συμβατικό, δε με ενθουσιάζει άλλωστε ούτε η αίσθηση ούτε ο θόρυβος των πλήκτρων ούτε η διαδρομή και το πάτημά τους. Έχουν όμως ένα κάτι σα μεταλλικό κουδούνισμα τα πλήκτρα που το βρίσκω ενδιαφέρον και ως εκεί. Κατά τα λοιπά , είμαι συνηθισμένος σε πληκτρολόγια laptop, οπότε εκ του περισσού μου είναι τα μηχανικά switches. Τα οποία μηχανικά switches παρεμπιπτόντως είναι αυτά Jixian Blue κάνουν μεταλλικό κλικ στην αρχή της διαδρομής και ενεργοποιούνται άμεσα χωρίς να έχουν τερματίσει στο πάτημα. Μια φορά είναι μηχανικοί διακόπτες, για όποιον το είχε απορία. Επίσης έχει τα σύμβολα και για τους ελληνικούς χαρακτήρες φωτιζόμενα όπως τα υπόλοιπα. Ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Ο οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων δεν είναι πλήρης και ομοιόμορφος στην επιφάνεια των πλήκτρων, επειδή το led χτυπάει από μια γωνία μόνο, πάντως κάθε πλήκτρο έχει και δικό του led. Δεν είναι όμως κάτι ενοχλητικό. Τα χειριστήρια πολυμέσων όπως ανέφερα δείχνουν κάπως φτηνά και δεν έχουν μηχανικούς διακόπτες, εξ ου και το ημι-μηχανικό πληκτρολόγιο πιστεύω. Θα μπορούσαν απτικά να είχαν κάπως διαφορετικά χωρίσει την κατανομή των πλήκτρων για να τα βρίσκεις και ακόμα καλύτερα. Αλλά και πάλι αυτό είναι μια εξεζητημένη κριτική που κάνω. Συμπερασματικά, το πληκτρολόγιο δεν είναι του δικού μου γούστου ως προς την αίσθηση (πχ πληκτρολόγηση) και την εμπειρία χρήσης (πχ βάρος), αλλά για 6€ υπερκαλύπτει πολλά από τα ζητούμενά μου. 6 2
stark Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 10 hours ago, eko13 said: To σετ καποιοι το βρηκαν 9!! ευρω, ισως εγινε λαθος και το διορθωσαν στα 25 που φυσικα δεν αξιζει... Εγω πηρα την πρωτη μερα το σκετο, συμπερασματα Θετικα: Βαρυ και καλη κατασκευη για τα λεφτα του... Ελληνικοι χαρακτηρες. Αρνητικα: Μονο μπλε χρωμα, χωρις εφε, και οι δευτεροι χαρακτηρες (ελληνικα, αριθμοι) ειναι πιο αχνοι και υπο γωνια δεν φαινονται πολυ καλα. Το προσημο σιγουρα θετικοτατο Παντως μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση οτι σε 4 Λιντ που πηγα, ειχαν σχεδον ολα διαφορετικες προσφορες στα παιχνιδια-γκατζετ!! Βασικα εψαχνα μια προσφορα για 10ρι powerbank στα 3κατι ευρω! Ανεβηκε στο ιντερνετ αλλα δεν την βρηκα πουθενα Ποτέ δεν έπαιξε με 9 ευρώ το set. 25 είχε από την αρχή, ως Bazaar item με έκπτωση από τα 32.49 €. Έχει αναφερθεί και πιο πίσω πως έγινε λάθος / μπέρδεμα με το από κάτω ταμπελάκι. Τα προϊόντα έχουν μία κεντρική τιμή assigned σε συγκεκριμένο barcode και δεν θα περνούσε ποτέ στο ταμείο κάποια άλλη τιμή. Κανένας δεν το πήρε με 9 ευρώ. Δεν θα ήταν ποτέ εφικτό αυτό. 1
eko13 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, stark είπε Ποτέ δεν έπαιξε με 9 ευρώ το set. 25 είχε από την αρχή, ως Bazaar item με έκπτωση από τα 32.49 €. Έχει αναφερθεί και πιο πίσω πως έγινε λάθος / μπέρδεμα με το από κάτω ταμπελάκι. Τα προϊόντα έχουν μία κεντρική τιμή assigned σε συγκεκριμένο barcode και δεν θα περνούσε ποτέ στο ταμείο κάποια άλλη τιμή. Κανένας δεν το πήρε με 9 ευρώ. Δεν θα ήταν ποτέ εφικτό αυτό. Η αληθεια ειναι οτι ηταν εξωφρενικη τιμη, οποτε σκεφτοσουν σοβαρα και το ενδεχομενο λαθους. Ακομα και σκετο το πληκτρολογιο στα 6 ηταν λουκουμι ποσο μαλλον καλυτερο πληκτρολογιο, ποντικι και mousepad. Στα 25 βεβαια γινεται αλλη κουβεντα, πιο ελυστικο μοιαζει το 15. Για φθηνο σετ μαλλον θα πηγαινα σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/45369966/Supercase-Force-Battle-Station-4in1-Set-Gaming-Pliktrologio-me-RGB-fotismo-Pontiki-Agliko-US.html Επεξ/σία 28 Απριλίου από eko13
Chloe2 Δημοσ. 28 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 52 λεπτά πριν, eko13 είπε Για φθηνο σετ μαλλον θα πηγαινα σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/45369966/Supercase-Force-Battle-Station-4in1-Set-Gaming-Pliktrologio-me-RGB-fotismo-Pontiki-Agliko-US.html Δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις