Greg7vas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Θελω να παω νεο αμαξι πιθανοτατα ελαφρως μεταχειρισμενο και θελω να ειναι κατι το οποιο να ειναι ποιοτικο, εμφανισημο και να το κρατησω καιρο. Εχω καταληξει στα παραπανω παροτι οι περισσοτεροι μου λενε να μη παω σε αυτα τα 2 γιατι εχουν ακριβο σερβις και βγαζουν προβληματα. Βmw μου αρεσει εξωτερικα, mercedes εσωτερικα. Ποια η αποψη σας? Κατι αλλο ισως? Volvo v40? Επισης το stock center βελμαρ ειναι αξιοπιστο?
turbat0s Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Πάρε όποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο. Όλα τα σέρβις είναι ακριβά πλέον, η εργατωώρα πληρώνεται, τα κόστη έχουν αυξηθεί. Αν είσαι στη λογική "πού θα γλιτώσω 200€ το χρόνο" τότε κοιτάς λάθος μάρκες. 3
Chloe2 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Πάρε όποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο. Εάν φυσικά έχεις τα χρήματα (και θέλεις να τα δώσεις) για την αγορά και τη συντήρησή του όποιου ακριβού αμαξιού. Επιπλέον εάν έχεις τη δυνατότητα το όποιο ακριβό αμάξι να το κάνεις επαγγελματικό (πληρώνει λίγα τέλη) μπορείς να βρεις πολυτελή αμάξια πολλών κυβικών σε σχετικά χαμηλές τιμές. 1
mike15 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 ώρες πριν, Greg7vas είπε Θελω να παω νεο αμαξι πιθανοτατα ελαφρως μεταχειρισμενο και θελω να ειναι κατι το οποιο να ειναι ποιοτικο, εμφανισημο και να το κρατησω καιρο. Εχω καταληξει στα παραπανω παροτι οι περισσοτεροι μου λενε να μη παω σε αυτα τα 2 γιατι εχουν ακριβο σερβις και βγαζουν προβληματα. Βmw μου αρεσει εξωτερικα, mercedes εσωτερικα. Ποια η αποψη σας? Κατι αλλο ισως? Volvo v40? Επισης το stock center βελμαρ ειναι αξιοπιστο? οχι δεν ειναι. ποια μοντελλα ομως και απο τις 2 μαρκες κοιτας? δεν ειναι ολα ιδια . ποιον ασσο απο την μια και ποιας χρονιας Α απο την αλλη. οδηγικα εμενα μου αρεσε και το v40. οδηγικα και μονο μου αρεσε κατα σειρα ξεκινωντας απο το καλυτερο απο πανω Βmw 1 Volvo v40 audi A3 golf mercedes A εξωτερικα το audi A3 τελευταιο μοντελλο δευτερο το mercedes A. τελευταιο μοντελλο εσωτερικα το Βmw 1 καλυτερη ποιοτητα και στα πλαστικα αλλα και σχεδιαση 1
Chloe2 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η εμφάνιση της πρώτης γενιάς Mercedes Benz A Class (με τα φαρδιά ελαστικά όμως που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια).
Burgos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου A class είναι όμορφη μέσα με τις μεγάλες οθόνες. Με τις μικρές είναι για κλάματα. Έχω μια 118 με 50Κ χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Γενικά για αυτή τη γενιά τουλάχιστον δεν έχω ακούσει για προβλήματα. Από ποιότητα στο εσωτερικό δεν έχω παράπονο. Μαλακά πλαστικά σχεδόν παντού, άνετο μπροστά. Πίσω όχι τόσο. Πορτ μπαγκαζ τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι πρόβλημα μόνο αν έχεις παιδιά και καρότσια. Αλλιώς μια χαρά είναι. 1
mike15 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 18 ώρες πριν, Burgos είπε A class είναι όμορφη μέσα με τις μεγάλες οθόνες. Με τις μικρές είναι για κλάματα. Έχω μια 118 με 50Κ χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Γενικά για αυτή τη γενιά τουλάχιστον δεν έχω ακούσει για προβλήματα. Από ποιότητα στο εσωτερικό δεν έχω παράπονο. Μαλακά πλαστικά σχεδόν παντού, άνετο μπροστά. Πίσω όχι τόσο. Πορτ μπαγκαζ τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι πρόβλημα μόνο αν έχεις παιδιά και καρότσια. Αλλιώς μια χαρά είναι. δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ειναι νωρις..κοντα στα 100.000 + θα βγει οτι βγει.μου ειπαν οτι βγαζουν ,μεσα απο επισημη -συνεργειο και μαλιστα ο διαγνωστης.αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερα απο αλλων.μια ματια σε αγγλικα φορουμ θα δειτε περιπτωσεις.φυσικα δεν ειναι οπως τα παλια της σειρας Ε8χ,Ε9χ
Burgos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 16 ώρες πριν, mike15 είπε δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ειναι νωρις..κοντα στα 100.000 + θα βγει οτι βγει.μου ειπαν οτι βγαζουν ,μεσα απο επισημη -συνεργειο και μαλιστα ο διαγνωστης.αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερα απο αλλων.μια ματια σε αγγλικα φορουμ θα δειτε περιπτωσεις.φυσικα δεν ειναι οπως τα παλια της σειρας Ε8χ,Ε9χ Μπα δε με τρομάζεις. Δε θα το έχω στα 100+ 🤣 1
Greg7vas Δημοσ. 28 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου Ευχαριστω πολυ για ολες τις οπτικες και τις αποψεις. Μαλλον θα παω προς bmw μου αρεσει περισσοτερο all around Στις 25/4/2025 στις 4:05 ΜΜ, mike15 είπε οχι δεν ειναι. ποια μοντελλα ομως και απο τις 2 μαρκες κοιτας? δεν ειναι ολα ιδια . ποιον ασσο απο την μια και ποιας χρονιας Α απο την αλλη. οδηγικα εμενα μου αρεσε και το v40. οδηγικα και μονο μου αρεσε κατα σειρα ξεκινωντας απο το καλυτερο απο πανω Βmw 1 Volvo v40 audi A3 golf mercedes A εξωτερικα το audi A3 τελευταιο μοντελλο δευτερο το mercedes A. τελευταιο μοντελλο εσωτερικα το Βmw 1 καλυτερη ποιοτητα και στα πλαστικα αλλα και σχεδιαση Κοιταω bmw 116, 118 και mercedes a180 χρονολογιες μετα το 2019 εαν βρω κατι καλο και ιδανικα σε γκρι μεταλικο χρωμα. Α3 δε το εχω τσεκαρει πολυ, golf δε μου αρεσει 1
Burgos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Ψήσου. 118i, 2/2021, 50K χλμ. Την πουλάω γιατί είμαι πολύ χοντρός για να μπαινοβγαίνω 😁 2
mike15 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Greg7vas είπε Ευχαριστω πολυ για ολες τις οπτικες και τις αποψεις. Μαλλον θα παω προς bmw μου αρεσει περισσοτερο all around Κοιταω bmw 116, 118 και mercedes a180 χρονολογιες μετα το 2019 εαν βρω κατι καλο και ιδανικα σε γκρι μεταλικο χρωμα. Α3 δε το εχω τσεκαρει πολυ, golf δε μου αρεσει καλη επιλογη. τα 2 πρωτα Βmw και Volvo εχουν σβελτο τιμονι.φυσικα της Βmw πιο ακριβες και με λιγο νευρο αν και με μπρος κινηση πλεον ,εχει ακομα κατι απο τα παλια.η ποιοτητα κυλισης επισης ειναι υψηλη.το Volvo εχει περιεργη σχεδιαση αλλα με εξεπληξε ευχαριστα στον δρομο,δεν το περιμενα. το audi A3 εαν δεν ειχε αυτο το κωλοουδετερο τιμονι που στην στροφη εκει που το αφηνεις εκει μενει θα ηταν το καλυτερο και ειναι και ομορφο μετα την μερκ βεβαια. εχει ομως το καλυτερο σασι απο τα 3 ,δεν καταλαβαινει απο καμμια λακουβα ακομα και με 4 ατομα μεσα,πολυ ανετο για ευθειες και ταξιδια. το μερκ ειναι αρκετα κλειστοφοβικο,δεν εχει καλη ορατοτητα με τα μικρα παραθυρακια που του εβαλαν,στον δρομο παλι βαρυ αλλα οχι ανετο.ειναι πολυ ωραιο ομως το ατιμο.δεν ξερω γιατι ,πουλιουνται πολλα μεταχειρισμενα στην αγορα ,ισως αυτο να λει κατι,ισως και τιποτα. μπορεις να κλεισεις τεστ ντραιβ στα κανουρια τους μοντελλα να εχεις και εσυ εμπειρικη αποψη και μετα πας και αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο.δεν εχουν μεγαλες διαφορες τα μοντελλα πριν και μετα στο καθενα. Επεξ/σία 28 Απριλίου από mike15 2
Ioannisto Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Τρεξε να κλεισεις τη νεα bmw 120, στα 30.000 που εχει στην Ελλαδα ειναι πολυ φθηνοτερη απο οσο πουλιεται στην υπολοιπη ευρωπη (πχ γερμανια εχει περιπου 35.000). Εχει 170 αλογα, πολυ καλο εξοπλισμο, απολαυστικη οδηγηση και ειναι bmw (φυσικα κ εχει ακριβα σερβις οπως εχει κ η mercedes κ η volvo). Αν δεν θελεις να διαθεσεις 30.000, μπορεις να βρεις γυρω στα 22.000 το 118 αλλα το προηγουμενο μοντελο (προσοχη να μην ηταν ενοικιαζομενο) 1
colombiano747 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Γνώμη για Mercedes A250 E plug in? Μου αρέσει αρκετά η sedan έκδοση του και από ότι έχω δει είναι αρκετά οικονομικό επειδή είναι υβριδικό. Τώρα δεν ξέρω άμα βγάζει προβλήματα γενικά άμα ξερει κάποιος..
Ioannisto Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2025 στις 3:13 ΜΜ, Greg7vas είπε Κοιταω bmw 116, 118 Προσεξε, τα δυο αυτα bmw ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους. Το 116 ηταν στις 23.000, αλλα με χειροκινητο κιβωτιο, με 20 αλογα λιγοτερα κ πολυ πιο φτωχο εξοπλισμο σε σχεση με το 118 που ειχε 30.000 (ο επιπλεον εξοπλισμος που εβαζε η bmw στο 118 το 2022 που το πηρα εγω, ηταν πανω απο 10.000) Λογω εξοπλισμου, παραπανω ιππων και (εκπληκτικου) αυτοματου κιβωτιου, ειναι σαν να οδηγεις ενα τελειως διαφορετικο αυτοκινητο. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:03 μμ από Ioannisto 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα